V75 Bergsåker - 6 Januari 2018

Nytt år nya möjligheter!
2017 var ett bra travår för mig personligen resultatmässigt. Tyvärr kom en formdipp under senare delen av året när jag hoppade in i gänget här på Travstugan. Nu är det nytt år, och det har minst sagt börjat bra första veckan. Vi hoppas tankarna och formen håller i sig nu.

Bergsåker inleder årets V75 och det är flera stora favoriter
Vi har några stora favoriter i dagens omgång och att de är favoriter är befogat med tanke på kapacitet, tidigare resultat och motstånd tycker jag. Men jag kan inte köpa Angle of Attack till 80%. Det är Järvsöfaks-procent på den, och det känns helt fel även om jag tycker det är befogat som sagt att den är favorit.

Spikarna i omgången blir Geisha Sund i avd.1 och Zenit Brick i avd.3. Geisha tycker jag bör runda det här gänget vid sunda vätskor och är den av Bergh-hästarna förutom Digital Ink i avd.3 med bäst statistik i ryggen av hans hästar idag. Jag ger mig inte på Geisha utan nu spikar vi när formen verkar ha vänt lite för Roberts hästar till det positiva.

Zenit är en fantastisk häst tycker jag. Gång på gång bevisar han är i absoluta toppskiktet i Sverige. Denna gång sitter Mika upp och jag gillar Mika och här kommer man förmodligen att tampas mot Digital Ink som sitter i spets ända in på målsnöret. Men insatsen senast tycker jag var blek oavsett banunderlag, och jag tror Zenit vinner den tuffa vägen. När två träter brukar en tredje dyka upp, och för er som vill gardera ytterligare rekommenderar jag Indoor Voices som kan få ett perfekt lopp till slut och är inte oäven detta gäng.

Hoppas ni vill hänga på idag med en eller fler andelar som ni kan köpa på följande länk: Jonas - Travstugan

Lycka till på liren!

/J

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Ikväll riktas blickarna mot Åby där vi i montéloppet bland annat får se Blue Snapper gå mot ny seger. V64-1Jag tycker 3 Whipped Eggs trots allt höll ... Läs travtips

V75 från nationalbanan Solvalla nästkommande lördag. Omgången håller fin klass - åter är Erik den som fastnar på näthinnan.V75-15 Vikens Preacher ... Läs travtips