V75 Bergsåker - 5 Januari 2019 » 5 jan. | Jonas - Travstugan.se

V75 Bergsåker - 5 Januari 2019

Nya tag på helgens V75-omgång på Bergsåker!
Det har inte riktigt varit stolpe in på slutet, men vis av erfarenhet så vet vi att det vänder, det gäller bara att ha tålamod. Helgens omgång tycker jag mig ha bra koll på, och hoppas det vänder redan denna omgång.

Vill du hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni köpa dom HÄR

OBS! Tankar nedan är grunden i mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Avdelning 1:
Vi drar igång omgången med bronsdivisionen över medeldistans där vi i nuläget har en favorit från stall Westerholm i It's Showtime Zaz. Helt rätt favorit i min bok trots läge och möjlig chansspik. Men det är rätt jämt skägg bland några stycken så jag väljer att ta med den förmodade spetshästen Perfect Dynamite, samt två ekipage till jag anser ha kapacitet att vinna. Totalt 4 streck.

Avdelning 2:
Stolopp med dubbla tillägg över medeldistans. En trio sticker ut, och det är en trio jag låser på. Att tänka på i den här typen av propositioner är att man inte ska vara rädd att tro på hästarna som startar på dubbla tillägg, för de hinner oftast fram och vinner. Tycker spelarkåren är rätt på det här och jag krånglar inte till det då det kräver många streck om man vill ta fler.

Avdelning 3:
Gulddivision och medeldistans där en duo har dragit iväg på strecken. Jag väljer att gå på melodin spets och slut, hämta ut och hoppas idén Lionel gör exakt så. SPIK!

Avdelning 4:
Kallblodslopp med tillägg och över kort distans. Skrällklockorna ringer här och detta får bli omgångens målarpensel. Vi tar fram en bred sådan och streckar ALLA ekipage. Är Bellfaks bara bäst? Näää vi jobbar in skrällen här!!!

Avdelning 5:
Lägsta klassen över lång distans. Favorit från stall Lönn Cesar F.C., och återigen en favorit som jag tycker är rätt. Scenariot är "klart" för mig och detta bör bli favorit i repris från avdelning 3, SPETS och SLUT, hämta ut! SPIK nr.2!!! Vid gardering tror jag det är heltäckt på 3, 5, 6, 8 och 11.

Avdelning 6:
Silverdivision över kort distans. Favorit just nu är Disco Volante, och visst det kan gå om man orkar hålla upp spets. Tror dock inte på det scenariot, och då öppnar loppet upp sig. 5 streck totalt och ett roligt låst kan vara 3, 6 och 10. Mina tre förstahästar i loppet. 

Avdelning 7:
Ett Klass 1 lopp över medeldistans med voltstart avslutar omgången. Här kan det skrälla, definitivt. Vi har råd med 5 streck totalt och jag tycker 3, 7 och 10 är ett spelvärt trehästarslås. På denna bong garderar vi även med Crackajack som absolut kan vinna detta lopp och är t.o.m. favorit just nu. Tror dock kanske man inte blir det till slut, för denna bör inte vara favorit. Som sagt, 3, 7 och 10 är förstahästar i min bok, Crackajack ska med som fjärde, och Scarpetta ska med som femte och sista streck som kan vara skrällstrecket i omgången som gjort det bra på slutet. 

Vill du hänga på med en eller fler andelar i mina system kan ni köpa dom HÄR

Mina system till omgången är:
SISTA MINUTEN
- JONAS - TRAVSTUGAN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar i systemen ovan.

Önskar allihopa en riktigt trevlig helg och stort lycka till i helgen!

/J


Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Flera talanger selas ut på Gävle under söndagen där det är dags för uttagningar till E3! Svante Båth har som vanligt med några högkapabla ... Läs travtips