• Hem
  • V75 Bergsåker - 28 Augusti 2021

V75 Bergsåker - 28 Augusti 2021

V75 på Bergsåker. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN. Kör exklusivt system på JONAS - TRAVSTUGAN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Omgången inleds med ett silverdivisionslopp över lång distans. Stor favorit blir Admiral As med Örjan. Det är inget snack om att det är rätt favorit baserat på bästa häst. Läget emot här, och det får även mig att rycka i garderingsfeeling. Jag provar fälla på denna lapp och tar med hela 6 ekipage i första avdelningen. Favoriten rankar jag etta som sagt oavsett läget, och de 5 hästar bakom bedömer jag ha störst chans bakom favoriten. Totalt 6 streck på lappen!

Avdelning 2:
Andra avdelningen är det Klass 2 som avgörs över medeldistans och voltstart. Otroligt jämnt lopp, även streckmässigt sett. Jag hittar ingen som sticker ut som jag vågar gå fullt ut på, men jag försöker gå så kort jag kan på denna lapp för att spara streck till andra lopp där det inte är lika jämnt spelat. Den kvartett jag plockat ut är högst streckade här, men jag tycker alla startar från helt okey lägen, och står bra inne i detta lopp. Alla utom Conch On Inn kommer med vinster i senaste loppen dessutom, och jag hoppas deras form fortsätter här. Totalt 4 streck på lappen!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen är det kallblod som gör upp över lång distans. Månlykke A.M. blir jättefavorit här och det är såklart rätt. I princip alla bakom blir då spelvärda om man vill gardera favoriten. Jag tycker detta är en favorit som är befogad trots detta, och singelstreckar i detta loppet. SPIK!

Avdelning 4:
Ston, ungdomar, medeldistans och ett tillägg. Svårt lopp där det kan bli tuffa körningar, omstarter osv. Jag tar fram den lite bredare penseln här och garderar upp. Noterar att Activated gör årsdebut här med, i mitt tycke, bästa kusken i loppet. Trots detta så väljer jag bort Activated då man än inte lyckats vinna en enda årsdebut, och det är för mycket att begära härifrån, inte minst med tanke på diffus form och läget. Jag plockar däremot med Hevin Boko och Unique Juni från tillägg som jag bedömer är så pass bra ändå att dom skulle kunna äta ikapp från tillägg. I övrigt plockar jag med de hästar + kuskar jag bedömer vara bäst från främre spåren. Svårsiat! Totalt 8 streck på lappen!

Avdelning 5:
Klass 1Här blir Mateo De Reve favorit och det tycker jag är helt korrekt favorit här. Bra chans att leda detta loppet runt om, och det är som tidigare förklarat fördelaktigt att trava dessa längre distanser på innerspår. Låser detta loppet med favoriten och två hästar till ifall att det inte skulle bli det scenariot jag tänkt. Albert Zonett har även han bra läge, och idag rycker man skorna på denne. Nu finns det inte jättemycket statistik på denna kombination, men 1/1 vinst barfota kan mycket väl bli 2/2 idag om favoriten kommer bort. Gaylord Am har kapacitet att vinna detta lopp, och spår 8 är inte sämst över denna distans. LÅS!

Avdelning 6:
Bronsdivisionen över kort distans. Swagger är en häst jag är svag för och jag hoppas inte jag är för bias när jag väljer att spika idag, men från toppläge och korta häcken så tycker jag det är goda chanser här. Procenten har inte skenat heller så jag tycker detta är ett vettigt spikförslag i omgången. Garderar man vidare ser jag främst de närmast streckade bakom som värst emot, och vill man krydda vidare så kan Self Explosive förtjäna ytterligare ett streck. SPIK!

Avdelning 7:
Avslutningsvis har vi gulddivisionen över medeldistans. Inte helt lättlöst gulddivision tycker jag, och jag tar med en handfull ekipage här. Who's Who blir favorit från bra läge och det är inget att säga om tycker jag, rätt favorit. Very Kronos rycker man skorna på idag, och det tycker jag är en plusändring. Milligan's School ska vi inte räkna bort här trots läget. Zarenne Fas kan bli tuff över upploppet om Jepson serverat hästen rätt resa. Hickothepooh kommer jag ofta fel på, så jag vågar inte ryka på den idag. Totalt 5 streck i avslutningen!


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Lunchen och V4-tipset inmundigas på tisdagen från Gävletravet och vi inleder med en trygg spik som står för klassen den här eftermiddagen!SPIKEN ... Läs travtips

V64-tipset för tisdagen på Axevalla krävde sin tid. Det är en överlag lurig omgång, men jag tycker mig ha två V64-spikar som båda kommer leda runt ... Läs travtips

Förra veckan uteblev analysen för V86 pga sjukdomar. Åttan satt dock ändå och vi spelade hem hela 47.000kr på Christians Metspö. Även köparna till ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips