V75 Bergsåker - 27 juni 2020 » 27 juni | Jonas - Travstugan.se

V75 Bergsåker - 27 juni 2020

V75 och Bergsåker. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Omgången och finalerna inleds med Bronsdivisionen som gör upp över medeldistans. Jättefavorit är Vikens High Yield, och jag köper det rakt av från toppläge. Jag spikar direkt i inledningen då jag tycker främsta motbuden står illa till. SPIK!

Avdelning 2:
Andra avdelningen Klass 2 som avgörs över medeldistans. Öppet lopp som även är relativt jämnstreckat. Jag målar på här, men väljer att lyfta två hästar, Dwayne Zet som kan runda allt, och Bordeaux S som är helt felstreckad och står bra till här. 6 streck totalt på lappen!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen är det 3-åriga ston som gör upp över medeldistans. Omgångens svåraste lopp kan jag tycka och streckar 8 ekipage på lappen. Barbro Kronos bör sitta i ledning och ska då slås därifrån. Letar man kantbollar kan bland annat Bank Wise As vara en sån idag med lite utrustningsförändringar. 8 streck totalt på lappen!

Avdelning 4:
Kallblodslopp över medeldistans och dubbla tillägg. Tvåhästarslopp som inte finns så mycket att säga om, jag låser på bägge ekipagen. LÅS!

Avdelning 5:
Klass 1 över medeldistans. Här hade jag streckat på till en början men fick sprida strecken i andra lopp. Med andra ord tror jag att det finns skrällmöjligheter här. Vaduz Wise As är stor favorit från bricka 8 och jag provar att fälla även om chanserna finns där absolut. Jag tar med den initiala spetsvinnaren och två motbud som känns givna till rådande procent. 4 streck totalt på lappen!

Avdelning 6:
3-åriga Hingstar och Valacker över medeldistans. Här låser jag loppet på de jag tror mest på, favoritduon Global Badman och Maestro Zon. Wäjersten mot Kihlström, ja, jag tror det blir så till slut. En duell! LÅS!

Avdelning 7:
Avslutningsvis avgörs Silverdivisionen över medeldistans. Desto öppnare avslutning och här kräver det några streck för mig att känna mig tryggare. From The Mine, som jag har svagt öga för, ska givetvis med och sitter i spets här. Men det är som sagt var flera om budet och jag tar med hela 6 ekipage i avslutningen!


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Bollnäs bjuder upp till fin travfest under torsdag kvällen och vi drar till direkt med högklassigt kallblodslopp!V64-1 Jättefin klass direkt på ... Läs travtips

Från kvällens tävlingar på Bollnäs har jag fastnat för kul skrällbud! Kajsa Frick selar ut och kör 9 Bally T.N. som är ny i regin.Hästen har bland ... Läs travtips

I söndags satt äntligen sjuan med lite utdelning. 160.000kr delade 9 andelsköpare på då och ingen var gladare än jag att äntligen få ge tillbaka. ... Läs travtips

V75 16 Viscount har sett mycket fin ut i nya regin, med tre vinster och en tredjeplats. Denna gång blir det barfota runt om för första gången, ... Läs travtips