V75 Bergsåker - 21 Mars 2020 » 21 mars | Jonas - Travstugan.se

V75 Bergsåker - 21 Mars 2020

V75 på Bergsåker. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Omgången inleds med ett medeldistanslopp för låg klass och voltstart med tillägg. Riktigt svårt lopp att köra i badkaret med ett otroligt jämnt startfält. Jag väljer att ta med hela 10 ekipage på lappen i inledningen. Jag väljer att lyfta fram två streck av dessa. Angel Ovea på intrycket senast och barfota runt om idag blir spännande att se vad det ger. Hadrianos har bästa läget statistiskt och det ska man inte negligera. Jämnt lopp som sagt, och vi målar på. 10 streck totalt på lappen!

Avdelning 2:
Andra avdelningen är det ännu lägre klass i första avdelningen, dock autostart och medeldistans i detta lopp. Svårt och jämnt återigen, även om jag tycker första loppet är mer svårsiat så tar jag med hela 7 ekipage här. Hade Make Someone Happy startat från bättre läge hade jag chansspikat med tanke på hur bra Magnus styr för tillfället och kombination med stall Haapakangas. Rankar denna högst ändå, men vågar inte gå fullt ut. Alla streckade ekipage har hittat målinjen först i år redan och hoppas vi har vinnaren bland dessa. 7 streck totalt på lappen!  

Avdelning 3:
Tredje avdelningen är det fördel ston i låg klass över lång distans. Säger inte så mycket om att Love No Pain är favorit, men procenten kan man diskutera. Jag tror att chanserna är goda, men väljer att ta med tre streck till med chans och lockande procent. Totalt 4 streck på lappen!

Avdelning 4:
Kallblodslopp över medeldistans, voltstart och tillägg. Jag drar en rövare här och chansspikar favoriten Ängspilen här som jag hoppas att Rikard hittar till spets med här och att han får styra loppet hela vägen in över mållinjen. Står perfekt inne i loppet också. SPIK!

Avdelning 5:
Motsvarande Klass 1 lopp över kort distans. Hade det inte varit för spåret så hade jag hamrat in spik nr.2 här i Merritt, men trots formen så har jag svårt för detta idag. Tror på goda chanser men tar med tre ekipage till från mycket bättre lägen statistiskt och hoppas vi kan fälla favoriten. 4 streck totalt på lappen!

Avdelning 6:
Medeldistans, voltstart och ett tillägg upp till hög klass. Här kommer dock min andraspik för omgången i Coogan som såg brutal ut i årsdebuten och från bästa läget så borde det inte vara några hinder på vägen för seger nr.2 för i år. Hoppas procenten faller till start bara. SPIK!

Avdelning 7:
Avslutningsvis är det ston som gör upp över kort distans, voltstart och ett tillägg i låg- och medellåg klass. Kan absolut smälla här det säger jag inget annat om, men jag tar med de tre mest betrodda samt en skräll. Svårt att bedöma Usiana Face i årsdebuten men läget är det bästa. Vi avslutar omgången med 4 streck på lappen!


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Dags för en rafflande V64-omgång från Danmark och den bildsköna galoppbanan Klampenborg, samt en miljon extra att spela om i jackpot. Flera ... Läs travtips

Ingen Grand Slam 75 den här söndagen utan istället är det extra-V75. Dannero står som värd och de yngre kallbloden springer om fina pengar! Andel i ... Läs travtips

Vi har extra V75 från Dannero idag. Igår var vi fint med efter tre avdelningar men sen ville det sig inte riktigt. Ny dag, nya tag och chans till ... Läs travtips