V75 Bergsåker - 21 Mars 2020 » 21 mars | Jonas - Travstugan.se

V75 Bergsåker - 21 Mars 2020

V75 på Bergsåker. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Omgången inleds med ett medeldistanslopp för låg klass och voltstart med tillägg. Riktigt svårt lopp att köra i badkaret med ett otroligt jämnt startfält. Jag väljer att ta med hela 10 ekipage på lappen i inledningen. Jag väljer att lyfta fram två streck av dessa. Angel Ovea på intrycket senast och barfota runt om idag blir spännande att se vad det ger. Hadrianos har bästa läget statistiskt och det ska man inte negligera. Jämnt lopp som sagt, och vi målar på. 10 streck totalt på lappen!

Avdelning 2:
Andra avdelningen är det ännu lägre klass i första avdelningen, dock autostart och medeldistans i detta lopp. Svårt och jämnt återigen, även om jag tycker första loppet är mer svårsiat så tar jag med hela 7 ekipage här. Hade Make Someone Happy startat från bättre läge hade jag chansspikat med tanke på hur bra Magnus styr för tillfället och kombination med stall Haapakangas. Rankar denna högst ändå, men vågar inte gå fullt ut. Alla streckade ekipage har hittat målinjen först i år redan och hoppas vi har vinnaren bland dessa. 7 streck totalt på lappen!  

Avdelning 3:
Tredje avdelningen är det fördel ston i låg klass över lång distans. Säger inte så mycket om att Love No Pain är favorit, men procenten kan man diskutera. Jag tror att chanserna är goda, men väljer att ta med tre streck till med chans och lockande procent. Totalt 4 streck på lappen!

Avdelning 4:
Kallblodslopp över medeldistans, voltstart och tillägg. Jag drar en rövare här och chansspikar favoriten Ängspilen här som jag hoppas att Rikard hittar till spets med här och att han får styra loppet hela vägen in över mållinjen. Står perfekt inne i loppet också. SPIK!

Avdelning 5:
Motsvarande Klass 1 lopp över kort distans. Hade det inte varit för spåret så hade jag hamrat in spik nr.2 här i Merritt, men trots formen så har jag svårt för detta idag. Tror på goda chanser men tar med tre ekipage till från mycket bättre lägen statistiskt och hoppas vi kan fälla favoriten. 4 streck totalt på lappen!

Avdelning 6:
Medeldistans, voltstart och ett tillägg upp till hög klass. Här kommer dock min andraspik för omgången i Coogan som såg brutal ut i årsdebuten och från bästa läget så borde det inte vara några hinder på vägen för seger nr.2 för i år. Hoppas procenten faller till start bara. SPIK!

Avdelning 7:
Avslutningsvis är det ston som gör upp över kort distans, voltstart och ett tillägg i låg- och medellåg klass. Kan absolut smälla här det säger jag inget annat om, men jag tar med de tre mest betrodda samt en skräll. Svårt att bedöma Usiana Face i årsdebuten men läget är det bästa. Vi avslutar omgången med 4 streck på lappen!


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Mars månads sista kväll genomförs från Sundbyholmstravet. Daniel Redén reser till Eskilstuna med Sorbet. Är han segermogen direkt? V64-1 Alla utom ... Läs travtips

Bara inte utdelningen blir ett aprilskämt! Vilket jag inte tror då det är Xpress V86 på "Skrällåker" & Solvalla! Uppdatering pågår! Videoanalys inom ... Läs travtips

V86 1 2 Bucks To Burn har gjort två lopp nere i Frankrike, där han båda gångerna spurtade bra. Nu har han fått ett perfekt läge, innanför värsta ... Läs travtips

V75 från självaste hemmabanan den här helgen. Jägersro i Malmö har hand om lördag eftermiddagen. Andra deltävlingen av Paralympiatravet innehåller ... Läs travtips

Det är tydligt att dem hittat ytterligare en växel hos Disco som redan förra året var med i elitloppet nu har han fullständigt pulveriserat sina ... Läs travtips

Oddset är för högt för att inte testa en slant på vinnare och plats på en av Sveriges bästa ston. Daniel Redèn har en handfull hästar som kan vara ... Läs travtips