V75 Bergsåker - 1 Maj 2019 » 1 maj | Jonas - Travstugan.se

V75 Bergsåker - 1 Maj 2019

V75 på Bergsåker, Häng på!
Ingen V86 denna vecka till förmån för extra V75 på Bergsåker, och det är en del öppna lopp och ett par där jag tycker favoriterna har bra uppgifter framför sig. Lite kortare tankar denna gång nedan.

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Avdelning 1:
Omgången inleds med ett medeldistans för 4-åringar i låg klass. Favorit är Nurmos Hankypanky Rubyred och detta är en av många potentiella spikförslag i omgången. Jag tror hon kommer vara en klassklättrare, men det är ändå 4-åringar med mindre summor pengar på sig så jag väljer att gardera brett direkt i inledningen i hopp att vi kan fälla favoriten. Jämt skägg bakom men vi tar med totalt 9 streck.

Avdelning 2:
Spårtrappa för ston i låg klass. Kan vara omgångens skrällopp nr.1. Fast And Quick drog vinstlotten gällande spår och är en av många med chans. Ska man nämna nån mer så tycker jag Fiona Mearas och Global U.S.A. bör vara med i främre träffen trots lägena. Totalt 12 streck.

Avdelning 3:
3-åringslopp över medeldistans för lägre klassen. Nästa potentiella skrällopp där Oscarssons Granit De La Roque blir större favorit från bra läge. 50% i ett lopp för orutinerade 3-åringar har jag dock lite svårt att köpa om det inte är undantagshästar. Väljer därför att pensla på då spelvärdet är högt i samtliga motbud. Vi tar med 7 motbud till favoriten där hemmahästen Sherlock är en rolig kantboll.

Avdelning 4:
Kallblod och tilläggslopp med fördel ston. Normalt sett brukar inte ston vinna när man startar utan dessa fördelsförutsättningar. Nu däremot tror jag faktiskt det gynnar favoriten Rus Can som bör få täten till slut och därifrån tror jag man kommer sitta ända in i mål. Jag väljer att spika Rus Can på denna lapp! SPIK!

Avdelning 5:
Stayerlopp med tillägg. Nurmos Magic Cash blir favorit och denna tror jag kommer klättra ytterligare i klass i år. Nurmos har höga tankar om denna och kommer man bara iväg vettigt från spår 5 så är inte motståndet det blodigaste faktiskt. Procenten är för hög det håller jag med om, men jag tycker ändå att det finns andra lopp där skrällpotentialen är högre så därför väljer jag att spika Magic Cash på denna lapp. SPIK!

Avdelning 6:
Kort distans och låg klass. Generellt en skrällvänlig proposition och dagens fält kan absolut bringa fram en skräll med nosen först. Min förstahäst och roligt förslag på chansspik i omgången är Yieldson som jag tycker övertygat. Lite sämre läge, men denna kan flyga lågt över upploppet och fälla alla. På lappen tar vi med totalt 5 streck, högt och lågt. 

Avdelning 7:
Avslutningsvis har vi ett medeldistanslopp för högre klass på hästarna. Michelangelo Ås blir favorit med firma Redén/Kihlström och det är rätt. Angel Of Attack är en spetshäst främst, och jag tror inte man rår på Michelangelo idag. Hade man haft framspår hade jag nog låst på dessa två då jag tycker de sticker ut från övriga. Men som sagt, spik på Michelangelo på denna lapp. SPIK!!Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Share post

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Welcome Offer
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Website: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

När det är V64 på Bodentravet uppe i norr är det så klart stall Petri Salmela man ska ha koll på. Spiken gör återbesök i vinnarcirkeln! V64-1 ... Läs travtips

V86 på Visby travbana som har Sveriges kortaste upplopp på en 1000 meters bana. Ledning inför upploppet blir lite extra viktig här. Goop är i ... Läs travtips