• Hem
  • V75 Årjäng - 17 Juli 2021

V75 Årjäng - 17 Juli 2021

V75 på Årjäng. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN. Kör exklusivt system på JONAS - TRAVSTUGAN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Omgången inleds med ett medeldistanslopp för bronsdivisonen med voltstart. Öppet lopp som inleder omgången och jag tycker detta kräver sina streck så jag penslar brett på denna lapp. Quite Special ska rankas upp pga läget här då jag tror detta är ledaren av loppet länge. Den utländske duon Strong Pepper och Personal Goals åker också med på lappen där den senare är totalt ospelad här i förhållande till chans. Många med chans här som sagt, och jag plockar på totalt 8 streck på lappen!

Avdelning 2:
Andra avdelningen är det ett kortdistanslopp för klass 2 och här är ytterligare ett lopp där det kan smälla. Pga systemramen och övriga lopp jag vill gardera på, så går vi lite kortare här. Trots startspår så ska favoriten Erv Zet räknas med chans tycker jag. Örjan är en mästaren att vinna från dödens om det skulle bli en sån resa, och kort distans är inte lika stor fördel att gå i spets som längre distanser. Cena och Nomo har bättre lägen än favoriten, och jag vill tro att chanserna är högre än procenten på den senare. Plockar med ytterligare ett skrälldrag i Himalaya Sisu med Lindberg som tenderar att vinna när man minst anar, och är nu bortglömd igen, och bricka 11 är inte så tokigt över korta häcken. Totalt 4 streck på lappen!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen är det silverdivisionen över lång distans. Här sticker en trio ut, och jag tror man kommer långt om man låser loppet på denna trio då högre klass och längre distans oftast är skrällhämmande kombination. Jag satsar lite tufft här och spikar en av hästarna i favorittrion och tror att vi inte sett botten i Upstate Face som har varit magisk senaste loppen. Spår 9 är inte tokigt över lång distans, och jag hoppas Adrian får chansen till slut, att formen fortsatt är där, för då är det inte många som kommer hänga med. SPIK!

Avdelning 4:
Kallblod över medeldistans och dubbla tillägg. Favorit är Ulvåsen med Linderoth, och det tycker jag är en vettig favorit med goda möjligheter. Det är inte ofta jag tar fram hammaren på Linderoth men väljer att göra det här. Det finns såklart motbud här, och det behöver inte vara fel att satsa på storsmäll här men då är det streckkrävande. SPIK!

Avdelning 5:
Klass 1 över medeldistans. Här tycker jag Goop har bästa chansen för dagen med hemmahästen Pacific Kingdom. Jag var länge inne på att spika denna, men känner att jag vill dubbla med Jaxon V.S. som går bra ihop med Stefan. Tror inte det smäller här. LÅS!

Avdelning 6:
Stolopp över medeldistans och tillägg. Snacka om getingbo, och här känns det som att nästan vad som helst kan hända. Jag tycker det är flera hästar som står bra inne här som är totalt ospelade. Svecak Palema blir storfavorit på senaste insatsen, men jag tycker inte chanserna är i paritet med procenten här och provar fälla. Det kan vara dumstrut på, vi får se. Jag väljer att plocka på ALLA ekipage på lappen!

Avdelning 7:
Avslutningsvis har vi gulddivisionen över kort distans. En trio sticker ut på strecken och jag vill ha med alla tre här då jag tycker det borde stå mellan dessa. Click Bait borde kunna roffa åt sig spets här, men jag tror det kommer bli en svettig slutrunda och upplopp för Click Bait där konkurrenterna kommer flygandes. Kanske dagens sportsligt mest spännande lopp! Vi avslutar omgången med ett lås!


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Lunchen och V4-tipset inmundigas på tisdagen från Gävletravet och vi inleder med en trygg spik som står för klassen den här eftermiddagen!SPIKEN ... Läs travtips

V64-tipset för tisdagen på Axevalla krävde sin tid. Det är en överlag lurig omgång, men jag tycker mig ha två V64-spikar som båda kommer leda runt ... Läs travtips

Förra veckan uteblev analysen för V86 pga sjukdomar. Åttan satt dock ändå och vi spelade hem hela 47.000kr på Christians Metspö. Även köparna till ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips