V75 Åby - 9 Maj 2020 » 9 maj | Jonas - Travstugan.se

V75 Åby - 9 Maj 2020

V75 på Åby. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Omgången inleds med ett Bronsdivisionslopp över lång distans. Jämnstreckat lopp där det måste vara dags snart för Per Nilsson och Enzo Am att få sätta nosen först. Var inne länge på att chansspika, men det är ju trots allt en häst som inte vinner varje dag. Jag garderar på med 5 motbud i inledningen. 6 streck totalt på lappen!

Avdelning 2:
Andra avdelningen är det Klass 1 som avgörs över kort distans. Om första avdelningen är jämt så är den andra än mer ett getingbo där jag tycker ingen är chanslös. Jag tror det kommer smälla här och då vill jag vara med på alla tänkbara scenarion. Därför målar vi igen loppet med ALLA!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen och Drottning Silvias Pokal över medeldistans. För mig så sticker en trio ut här trots att det är en kvartett som sticker ut streckmässigt. Jag kanske får äta upp det, men för mig så avgörs mycket på hur Örjan väljer att sitta upp när det vankas stora slantar och flera hästar från samma stall är med. Idag väljer han Diana Zet och därför väljer jag bort Jepson, kan bli dumstrut, vi får se! Vi låser loppet på 3 ekipage!

Avdelning 4:
5-åringar över lång distans, Lyon Grand Prix. Zarenne Fas är jättefavorit och det kan väl vara så att man bara vinner här med god stallform i ryggen. Jag väljer dock att försöka fälla med 4 motbud där Ferrari Sisu och Forfantone Am är mina främsta motbud. 5 streck totalt på lappen!

Avdelning 5:
Silverdivision över medeldistans. Även här tycker jag några sticker ut, en kvartett i detta fallet. Wild Love är alltid intressant och även här från toppläge. Harran Boko håller jag också högt. Tar även med Island Life och Night Brodde ifall Conny skulle visa sig ha dagen på stallet. 4 streck totalt på lappen! 

Avdelning 6:
Gulddivision och kort distans. Här kommer min första spik i omgången, ingen mindre än Billie De Monfort som jag tror vinner från spets eller rygg ledaren. KOM IGEN GOOP! SPIK!

Avdelning 7:
Avslutningsvis avgörs Konung Gustav V:s Pokal över medeldistans. 4-åriga hingstar och valacker. Är många om budet här, men nånstans måste man ta ställning och jag väljer att gå på Power och Bergh. Vid gardering behövs minst 5 streck känner jag för att vara "trygg". SPIK!


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

I söndags satt äntligen sjuan med lite utdelning. 160.000kr delade 9 andelsköpare på då och ingen var gladare än jag att äntligen få ge tillbaka. ... Läs travtips

V75 16 Viscount har sett mycket fin ut i nya regin, med tre vinster och en tredjeplats. Denna gång blir det barfota runt om för första gången, ... Läs travtips