V75 Åby - 8 Maj 2021

V75 på Åby. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN. Kör ett lite mindre och exklusivt system idag istället för mitt vanliga JONAS - TRAVSTUGAN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Vi inleder omgången med Drottning Silvias Pokal för ston över medeldistans. Hästen att slå i detta lopp är helt klart favoriten Eagle Eye Sherry med Björn. Jag tycker chanserna är riktigt goda för favoriten här då man står bra inne här mot motståndet, har form, får i min värld garanterat en bra resa oavsett spets eller ej. Jag inleder med spik på denna lapp. Öppet bakom! SPIK!

Avdelning 2:
Andra avdelningen är det klass 2 som avgörs över medeldistans och voltstart. Jag går för skräll här då jag tycker övriga lopp ser lite mer skrällhämmande ut. Donato Frecel med Erlend får vi just nu till 8%, och jag tycker det är ett intressant streck idag spelmässigt. Hästen har form, spåret perfekt. Tycker definitivt denna är lite bortglömd här. Kan vara en rolig chansspik i omgången. På denna lapp streckar vi på och tar med totalt 8 streck på lappen!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen avgörs Konung Gustaf V:s Pokal för 4-åriga hingstar och valacker över medeldistans. Stor favorit är Önas Prince med Per Nordström och jag tycker absolut det är rätt favorit i loppet, och en möjlig spik denna omgång från toppläge. Det är såklart många bakom som är spelvärda i detta lopp med tanke på streckprocenten. Jag låser detta lopp på lappen med favoriten och Rome Pays Off med Bergh, samt Wild West Diamant med Rick Ebbinge som jag tycker är loppets luring. LÅS!

Avdelning 4:
Klass 1 över kort distans. Halvöppet lopp där det kan smälla. Jag målar på med en handfull streck här. Ett tag var jag inne på favoritlåset med Z.Boko (favorit) och Billi Time (andrahandsfavorit) som jag tror man kommer långt på. Jag plockar på tre streck till på denna lapp där en av strecken är Alpago W.F. från stall Gocciadoro som startar från bra läge här. Totalt 5 streck på lappen!

Avdelning 5:
Bronsdivisionen över lång distans. Går lite kortare här, med ett lås på trion Uncle Töll, Rackham och Oracle Tile. Den senare har trist läge såklart, men har kapacitet att avgöra det här loppet ändå. Förstnämnda duo har bättre läge, och bra möjligheter här. Easy Cash är en fjärde häst som inte fick plats på lappen, men letar man ytterligare streck ska denna med också. Tror inte vinnaren finns utanför de nämnda hästarna. Totalt 3 streck, och LÅS!

Avdelning 6:
Stoeliten över medeldistans. En favoritduon sticker ut på strecken här, och jag tycker det är klurigt att sära på dessa två. Öppet bakom och streckkrävande om man inte tror på favoritduon. Jag går rakt ut på dessa två, LÅS!

Avdelning 7:
Avslutningsvis har vi Paralympiatravets final över medeldistans. Knapp favorit är Franske gästen Delia Du Pommereux, och är en av flera här med chans och ingen spik för mig. Who's Who rankar jag upp, och Örjan har en tendens att hitta mållinjen tidigare än övriga när prispotten skruvas upp. Bra läge och form på denna också. Tar med två ekipage till på lappen, och totalt 4 streck i avslutningen!


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndagen bjuder på extra-V75 och det är hög klass med kulltoppar från tre- och fyraåringarna. Semifinaler i Breeders' Crown och de fyra främst ... Läs travtips

Hej på er!Då har vi kommit fram till sista stora storloppet för 2021(om man bortser från svensk uppfödningslöpning). Vi har alltså Breeders Crown ... Läs travtips