V75 Åby - 25 April 2020 » 25 apr. | Jonas - Travstugan.se

V75 Åby - 25 April 2020

V75 på Åby. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Omgången inleds med stoeliten som gör upp över medeldistans. Jättefavorit är Conrads Rödluva från toppläge och ska såklart räknas med goda chanser och möjlig spik i omgången. Jag väljer dock att försöka fälla med två motbud som jag tycker är intressanta här spelmässigt och från bra lägen. Vi låser på tre i inledningen. LÅS!

Avdelning 2:
Andra avdelningen är det Klass 1 som gör upp över lång distans. Jämnstreckat lopp och det speglar lite hur jag tycker loppet är också, öppet. Här tror jag Örjan har en av sina bästa chanser faktiskt i Sam The Man. Ruggigt spelvärd till 7% i nuläget och en rå chansspik för den vågade. Jag målar på med 7 streck på denna lapp och hoppas vi kan jobba in en skräll!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen avgörs paralympiastayern med tre tillägg. Jag går kort här och drar en rövare i ytterligare ett jämnt lopp. Moni Viking och Prosperous tycker jag är ett fräckt lås som jag hoppas håller här. Vinnaren borde finnas på andra eller tredje tillägget. LÅS!

Avdelning 4:
Stolopp över lång distans och ett tillägg. Vi går kort även här och det är inte helt lättlöst om man kikar utanför denna trio. Indra's Secret blir mångas spik idag, och jag är inte övertygad över Berghs dagsform. Jag väljer därför att gardera med två utländska ekipage som är ruggigt spelvärda här. LÅS!

Avdelning 5:
Silverdivision över medeldistans. Här hittar vi enda spiken på denna lapp och det är Norskt/Svenskt som startar från toppläge och jag hoppas vi får se Erik i spets utan att det kostar för mycket då ska det mycket till för att stoppa denna kanon. SPIK!

Avdelning 6:
Bronsdivision över medeldistans. Flera fina ekipage till start här och jag målar på med 6 streck. Jag väljer att lyfta två miljonstreck här i Iggy B.R. och Gogo Hall som är helt borttappade av spelarkåren och jag blir inte förvånad om nån sticker nosen först av dessa och då tackar vi för det! 6 streck totalt!

Avdelning 7:
Avslutningsvis får vi se dagens sportsliga höjdpunkt, paralympiatravet som avgörs över medeldistans. Inte helt lättlöst, och jag streckar på med 6 ekipage även här. Jag håller faktiskt Disco Volante och Elian Web högst här, men jag vågar inte gå fullt ut på dessa så tar med 4 streck till. 6 streck totalt på lappen i avslutningen!


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Dags för en rafflande V64-omgång från Danmark och den bildsköna galoppbanan Klampenborg, samt en miljon extra att spela om i jackpot. Flera ... Läs travtips

Ingen Grand Slam 75 den här söndagen utan istället är det extra-V75. Dannero står som värd och de yngre kallbloden springer om fina pengar! Andel i ... Läs travtips

Vi har extra V75 från Dannero idag. Igår var vi fint med efter tre avdelningar men sen ville det sig inte riktigt. Ny dag, nya tag och chans till ... Läs travtips