V75 Åby - 2 Januari 2019

V75-finaler på Åby!
Spännande omgång att vänta på Åby, och omgången ser inte helt lättlöst ut. Åby brukar generellt kunna generera högre utdelningar och jag tror inte denna omgång kommer avvika från det mönstret.

Om du vill köpa en eller fler andelar i mina system kan du göra det HÄR

OBS! Tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Avdelning 1:
Omgången inleds med ett stolopp över medeldistans och dubbla tillägg. Favorit just nu är Southwind Feji från stall Hedberg och visst ser det bra ut på papperet. Möjlig chansspik då hästar från dubbla tillägg ofta vinner den här typen av proposition. Det kan bli dumstrut på att försöka fälla Southwind, men jag gör ett försök på denna lapp med tre andra ekipage. Alla lopp ska köras och om favoriten kommer bort är procenten smakfull på motbuden.

Avdelning 2:
Klass 2 final över medeldistans. Favorit just nu är Pastor Power från stall PU med Johan upp. Kommer från fin insats och är nedstruken ett hack. Absolut chans i ett jämnstreckat lopp. Det kryllar av motbud och jag väljer att måla på här med hela 7 streck. 

Avdelning 3:
Bronsfinaler över medeldistans. Riktig huggsexa om favoritposten just nu och det står mellan 3 ekipage. Det är i dessa lopp man kan skaffa sig spelmässig fördel att gå kort och helst spik. Jag väljer att gå på 3 hästarslås på favorittrion då dessa sticker ut kapacitetsmässigt även i min bok. 

Avdelning 4:
Tilläggslopp för medelklasshästar. Favorit just nu är 15 Sevilla från stall Lövgren. Tycker detta läge är riktigt byngligt för Sevilla och kan bli dumstruten här, men jag går kort och tar även bort favoriten. Min förstahäst och potentiell chansspik är Peder Mykla med Goop upp. Jag föreställer mig att Goop hamnar riktigt bra på det direkt, och motståndet är inte avskräckande. Jag tar med två ekipage till på misstanke och låser detta lopp på tre ekipage.

Avdelning 5:
Klass 1 finaler över medeldistans. Sebastian Journey är favorit just nu och fick ju loppet kört perfekt och med lite flyt senast. Reverend Wine tycker jag är intressant här till rådande procent och rankar denna etta. Öppet lopp och jag tar med 6 ekipage och vi har med några riktiga karameller som inte är borta i loppet. 

Avdelning 6:
Guldfinaler över medeldistans. Mycket intressant lopp där favoritduon Sorbet och Zenit Brick dragit bakspårslotterna. Det kan öppna upp loppet, men jag tror nån av dom kommer att sticka nosen först. Jag tar med ett tredje streck ifall mitt första scenario är fel, och som Speedy Foxy VIcane sett ut så är jag inte villig att släppa taget om henne. Tre streck totalt.

Avdelning 7:
Silverfinaler över medeldistans. Favorit blir Disco Volante, och det med all rätt. Jag tycker detta är en av omgångens bästa vinstchanser och under 50% spikar vi denna på JONAS - TRAVSTUGAN. Vi avslutar alltså omgången med SPIK!

Om du vill köpa en eller fler andelar i mina system kan du göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar i mina system! Önskar er allesammans ett stort lycka till!

/J

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

TV-system deluxe denna vecka!!!! Ska den få V86 torkan att gå över??? Hoppas det!Xpress omgång med V86 och jag bara älskar upplägget då två banor kör ... Läs travtips

Det är V86-dags från Solvalla och den här veckan Jägersro. Flera utlandshästar besöker V86-spelet och som vanligt ser det intressant ut! V86-1 ... Läs travtips

Jag tänkte att jag provar ett nytt upplägg av analysen denna vecka genom att skriva kort om mina spikar, spelvärda skrällar och lite "tänk på"- saker. ... Läs travtips

Tiden rinner iväg och snart är februari slut, för oss har vårvädret börjat visa sig och det blir ljusare, nu får vi hoppas att spelet ska värma som ... Läs travtips