V75 Åby - 2 Januari 2019 » 2 feb. | Jonas - Travstugan.se
Legolasbet P76 - Travstugan

V75 Åby - 2 Januari 2019

V75-finaler på Åby!
Spännande omgång att vänta på Åby, och omgången ser inte helt lättlöst ut. Åby brukar generellt kunna generera högre utdelningar och jag tror inte denna omgång kommer avvika från det mönstret.

Om du vill köpa en eller fler andelar i mina system kan du göra det HÄR

OBS! Tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Avdelning 1:
Omgången inleds med ett stolopp över medeldistans och dubbla tillägg. Favorit just nu är Southwind Feji från stall Hedberg och visst ser det bra ut på papperet. Möjlig chansspik då hästar från dubbla tillägg ofta vinner den här typen av proposition. Det kan bli dumstrut på att försöka fälla Southwind, men jag gör ett försök på denna lapp med tre andra ekipage. Alla lopp ska köras och om favoriten kommer bort är procenten smakfull på motbuden.

Avdelning 2:
Klass 2 final över medeldistans. Favorit just nu är Pastor Power från stall PU med Johan upp. Kommer från fin insats och är nedstruken ett hack. Absolut chans i ett jämnstreckat lopp. Det kryllar av motbud och jag väljer att måla på här med hela 7 streck. 

Avdelning 3:
Bronsfinaler över medeldistans. Riktig huggsexa om favoritposten just nu och det står mellan 3 ekipage. Det är i dessa lopp man kan skaffa sig spelmässig fördel att gå kort och helst spik. Jag väljer att gå på 3 hästarslås på favorittrion då dessa sticker ut kapacitetsmässigt även i min bok. 

Avdelning 4:
Tilläggslopp för medelklasshästar. Favorit just nu är 15 Sevilla från stall Lövgren. Tycker detta läge är riktigt byngligt för Sevilla och kan bli dumstruten här, men jag går kort och tar även bort favoriten. Min förstahäst och potentiell chansspik är Peder Mykla med Goop upp. Jag föreställer mig att Goop hamnar riktigt bra på det direkt, och motståndet är inte avskräckande. Jag tar med två ekipage till på misstanke och låser detta lopp på tre ekipage.

Avdelning 5:
Klass 1 finaler över medeldistans. Sebastian Journey är favorit just nu och fick ju loppet kört perfekt och med lite flyt senast. Reverend Wine tycker jag är intressant här till rådande procent och rankar denna etta. Öppet lopp och jag tar med 6 ekipage och vi har med några riktiga karameller som inte är borta i loppet. 

Avdelning 6:
Guldfinaler över medeldistans. Mycket intressant lopp där favoritduon Sorbet och Zenit Brick dragit bakspårslotterna. Det kan öppna upp loppet, men jag tror nån av dom kommer att sticka nosen först. Jag tar med ett tredje streck ifall mitt första scenario är fel, och som Speedy Foxy VIcane sett ut så är jag inte villig att släppa taget om henne. Tre streck totalt.

Avdelning 7:
Silverfinaler över medeldistans. Favorit blir Disco Volante, och det med all rätt. Jag tycker detta är en av omgångens bästa vinstchanser och under 50% spikar vi denna på JONAS - TRAVSTUGAN. Vi avslutar alltså omgången med SPIK!

Om du vill köpa en eller fler andelar i mina system kan du göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar i mina system! Önskar er allesammans ett stort lycka till!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Tjabba Tjena Hallå V86 igår (onsdag) slutade med 7 rätt och återigen plus i kassan. Denna gång fyrdubblade man sin insats i mitt system Stenbergs A ... Läs travtips

Kan det bli bättre? 4 raka dagar med V75 och det startar på Gävle.  Umåker levererade 2 av mina 3 system 7 rätt och nu är det toppen banor (för ... Läs travtips

Påskhelgens V75-yra inleds på Gävletravet denna torsdag kväll. Spikarna är två starka mot slutet! Din andel löser du här! SPIKARNA: I V75-6 ... Läs travtips

Dags för torsdagens V75, sedan rullar det på fram till söndagen när vi avslutar med V75 Spring Race jackpot. Jag kommer spela torsdag, fredag och ... Läs travtips

Ett sprinterlopp för fina hästar sedan ett diamantstoförsök med spårtrappa består Dubbeln av under torsdagen.Avd1: 6 Disco Volante tror jag får ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips