V75 Åby - 15 December 2018 » 14 dec. | Jonas - Travstugan.se

V75 Åby - 15 December 2018

Jackpot på morgondagens V75-omgång på Åby!
Omgången på Åby imorgon ser ruggigt spännande ut och jag tror utdelningen kan sticka iväg. Jag har hittat några lopp där vi jobbar för rejäla skrällar och en spik jag tror har chans dom flesta av vägar. Över till omgången!

OBS! Tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Vill ni köpa en eller fler andelar till mina system kan ni göra det HÄR

Avdelning 1:
Omgången inleds med ett silverdivisionslopp över lång distans. Jag tycker inte det ser helt lättlöst ut och försöker gå för en skräll direkt. Olle Rols är min förstahäst trots spåret, och hade läget varit något bättre hade jag chansspikat. Gigant Invalley kan vara draget. Målar på med 7 hästar direkt i inledningen.

Avdelning 2:
Andra avdelning ser inte mycket lättare ut med ett Klass 2 lopp över lång distans även här, men med voltstart för att krydda svårighetsgraden. Jättefavorit blir Arch Lane, och jag tycker favoritskapet är befogat, men dock inte procenten. Nä vi försöker fälla denna med 5 andra streck i hopp om att dessa övriga räcker om favoriten kommer bort, men ni som har råd rekommenderar jag att måla på så långt plånboken bär.

Avdelning 3:
Gulddivision över kort distans. Ytterligare en jättefavorit i Nadal Broline, och samma här så tycker jag favoritskapet är befogat, men procenten något i överkant. Jag väljer trots detta att spika då jag tycker Nadal står för klassen och formen i gänget och kan vinna från spets eller rygg ledaren och avgöra via open stretch. SPIK!

Avdelning 4:
3-åringslopp över medeldistans. Jämnspelat lopp där det är en lurig proposition med unga hästar i låg klass där det kan skrälla. Jag har imponerats av nuvarande favoriten Amerindienne och tror chansen är god trots läget. Vill dock inte spricka på utländske gästen Velten Versailles som har läget och är intressant. Vi låser på dessa två och hoppas det håller så!

Avdelning 5:
Stolopp över medeldistans. Ytterligare ett spännande och öppet lopp där jag plockat ut ett trehästarslås som jag tycker är starkt men roligt. Favoriten Catch My Love ska med på alla lappar, sen rankar jag Untersteiners tvåa och trea och tar med dessa tre.

Avdelning 6:
Klass 1 över medeldistans där Martin De Bos är favorit i nuläget i ett mycket jämnstreckat lopp. Martin De Bos tycker jag är en rolig chansspik till rådande procent. Jag är dock lite för intresserad av Danske gästen Baxo Epice, och tror inte denne är avsågad från fint smygläge. LÅS!

Avdelning 7:
Bronsdivisionen över medeldistans avslutar denna spännande omgång och jag tycker det är många som är lite felstreckade och har tagit ställning för att gå på knock i slutet med hopp om att vi sitter på 6 rätt inför avslutningen. 4 enprocentiga åker med på lappen då jag tycker de har större chans än 1 % alla dyra. Öppen och lurig avslutning där vi tar hela 9 streck.

Vill ni köpa en eller fler andelar till mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar, och önskar alla ett stort lycka till och trevlig helg!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V86 på huvudstadsbanan Solvalla, med ett par favoriter i fara?!?!? Solvalla från start till mål med veckans V86a! Proppen höll för trycket och satte ... Läs travtips

V86 1 9 Mellby Free vann årsdebuten på ett mycket övertygande sätt då hon vann Stoeliten under Elitloppshelgen, en stjärna i Björn Goops stall och ... Läs travtips

V86 och jackpott, kan det bli mycket bättre? Ja, såklart det kan. Vi ska ju sätta åttan tillsammans! Härliga tävlingar att vänta och formen är ... Läs travtips

Som traditionen gör sig gällande är det från Kalmar vi åter får uppleva Midsommarhelgens V75-omgång.Omgången innehåller några profiler som blir ... Läs travtips