• Hem
  • V75 Åby 14 Augusti - 2021

V75 Åby 14 Augusti - 2021

V75 på Åby. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN. Kör exklusivt system på JONAS - TRAVSTUGAN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Omgången inleds med ett stayerlopp och ett tillägg. Jag var länge inne på att låsa loppet på favoritduon Maestro Crowe och Oracle Tile då jag tycker dessa två sticker ut lite i loppet. Tredjehandsfavoriten Mister Donald var snubblande nära att få ett tredjestreck här, men jag valde bort den till slut till förmån för Outstanding O. då jag tycker denna är intressantare idag, och startar från bättre läge. Låser loppet på nämnda trio, LÅS!

Avdelning 2:
Andra avdelningen är det klass 2 som avgörs över medeldistans. Erv Zet får helt klart tipsnicken i detta lopp med tanke på senaste insatsen. Jag var nära att hamra in spiken här, men jag gör ett försök att fälla Erv med några ekipage till på lappen som startar från bättre lägen. Bäst av dessa bedömer jag att Global Beware är med Johan som kommer med en fin rad i bagaget, och står bra inne i loppet här. Totalt 5 streck på lappen!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen är det ston som gör upp över medeldistans och ett tillägg. Svåraste loppet att köra i badkaret idag, och jag streckar därför på en del. Svecak Palema blir knapp favorit här och är bara en av många i min bok med chans att vinna, och således inget spikförslag. Xanthis Delicious tycker jag är intressant idag och får tipsnicken i ett mycket öppet lopp. Har sett bra ut på slutet och står bra inne i loppet. Totalt 12 streck på lappen!

Avdelning 4:
Klass 1 över medeldistans. Jättefavorit i Zion Font med Rick, och procenten är inget vi kan göra något åt. Jag ser detta lopp som spik eller många om man vill försöka fälla den stora favoriten, och jag väljer spik på denna lapp. SPIK!

Avdelning 5:
Silverdivisionen över medeldistans. Nästa spik på denna kupong finner vi direkt här i nästa avdelning där Born Unicorn blir favorit med firma Redén/Kihlström. Det stod mellan denna och Erv Zet på denna lapp att spika, och jag bedömer chanserna som något bättre här för Born Unicorn då jag tror att Örjan kommer vinna detta lopp från spets eller utvändigt. Sett magisk ut, och hoppas formen fortsatt är där. SPIK!

Avdelning 6:
Bronsdivisionen över medeldistans. Här finner vi ett lite öppnare lopp igen. Amornero Roc blir knapp favorit med Alessandro i ett jämnstreckat lopp. En av flera som ska med på lappen här från bra läge och form. Laradja Vrijthout hade varit ett tidigare streck från bättre läge, och är även denna bara en av flera i min bok. För att nämna någon mer så väljer jag att krydda lappen med storskrällen för dagen Don Cash, som trots spåret får ett streck här då jag tycker det är höga berg och djupa dalar prestationsmässigt. Skoryck idag som såklart kan slå åt olika håll, men jag tycker det är superintressant på en 2%-are. Totalt 8 streck på lappen!

Avdelning 7:
Avslutningsvis har vi Åbys stora pris, eller gulddivisionen som avgörs över stayerdistans. Inte helt lättlöst, men jag går på statistiken här vilket talar för favoritduon Who's Who och Bengurion Jet. Bägge har bra lägen dessutom. Värsta motbuden tycker jag har dragit sämre lägen, och speciellt över den långa distansen. Vi avslutar med LÅS på favoritduon!


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi kickar igång helgen med en tripp upp till norra delarna och Boden/Bollnäs som sköter V64 Express-fredagen!Nog är kallblodsstjärnan i en klass för ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

Örebro ger oss lördagens V75-tävlingar och Björn Goop som firar framgångar kommer ta en dubbelseger här! Omgången kräver sina streck så jag drar in ... Läs travtips

På söndagen vänder vi åter till småländska Vaggeryd för Grand Slam 75 med jackpot!Dagen till ära körs Smålandsmästaren - spiken bör vinna det...! ... Läs travtips

En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips