V75 Åby 14 Augusti - 2021

V75 på Åby. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN. Kör exklusivt system på JONAS - TRAVSTUGAN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Omgången inleds med ett stayerlopp och ett tillägg. Jag var länge inne på att låsa loppet på favoritduon Maestro Crowe och Oracle Tile då jag tycker dessa två sticker ut lite i loppet. Tredjehandsfavoriten Mister Donald var snubblande nära att få ett tredjestreck här, men jag valde bort den till slut till förmån för Outstanding O. då jag tycker denna är intressantare idag, och startar från bättre läge. Låser loppet på nämnda trio, LÅS!

Avdelning 2:
Andra avdelningen är det klass 2 som avgörs över medeldistans. Erv Zet får helt klart tipsnicken i detta lopp med tanke på senaste insatsen. Jag var nära att hamra in spiken här, men jag gör ett försök att fälla Erv med några ekipage till på lappen som startar från bättre lägen. Bäst av dessa bedömer jag att Global Beware är med Johan som kommer med en fin rad i bagaget, och står bra inne i loppet här. Totalt 5 streck på lappen!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen är det ston som gör upp över medeldistans och ett tillägg. Svåraste loppet att köra i badkaret idag, och jag streckar därför på en del. Svecak Palema blir knapp favorit här och är bara en av många i min bok med chans att vinna, och således inget spikförslag. Xanthis Delicious tycker jag är intressant idag och får tipsnicken i ett mycket öppet lopp. Har sett bra ut på slutet och står bra inne i loppet. Totalt 12 streck på lappen!

Avdelning 4:
Klass 1 över medeldistans. Jättefavorit i Zion Font med Rick, och procenten är inget vi kan göra något åt. Jag ser detta lopp som spik eller många om man vill försöka fälla den stora favoriten, och jag väljer spik på denna lapp. SPIK!

Avdelning 5:
Silverdivisionen över medeldistans. Nästa spik på denna kupong finner vi direkt här i nästa avdelning där Born Unicorn blir favorit med firma Redén/Kihlström. Det stod mellan denna och Erv Zet på denna lapp att spika, och jag bedömer chanserna som något bättre här för Born Unicorn då jag tror att Örjan kommer vinna detta lopp från spets eller utvändigt. Sett magisk ut, och hoppas formen fortsatt är där. SPIK!

Avdelning 6:
Bronsdivisionen över medeldistans. Här finner vi ett lite öppnare lopp igen. Amornero Roc blir knapp favorit med Alessandro i ett jämnstreckat lopp. En av flera som ska med på lappen här från bra läge och form. Laradja Vrijthout hade varit ett tidigare streck från bättre läge, och är även denna bara en av flera i min bok. För att nämna någon mer så väljer jag att krydda lappen med storskrällen för dagen Don Cash, som trots spåret får ett streck här då jag tycker det är höga berg och djupa dalar prestationsmässigt. Skoryck idag som såklart kan slå åt olika håll, men jag tycker det är superintressant på en 2%-are. Totalt 8 streck på lappen!

Avdelning 7:
Avslutningsvis har vi Åbys stora pris, eller gulddivisionen som avgörs över stayerdistans. Inte helt lättlöst, men jag går på statistiken här vilket talar för favoritduon Who's Who och Bengurion Jet. Bägge har bra lägen dessutom. Värsta motbuden tycker jag har dragit sämre lägen, och speciellt över den långa distansen. Vi avslutar med LÅS på favoritduon!


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndagen bjuder på extra-V75 och det är hög klass med kulltoppar från tre- och fyraåringarna. Semifinaler i Breeders' Crown och de fyra främst ... Läs travtips

Hej på er!Då har vi kommit fram till sista stora storloppet för 2021(om man bortser från svensk uppfödningslöpning). Vi har alltså Breeders Crown ... Läs travtips