V75 Åby - 13 Oktober 2018 » 13 okt. | Jonas - Travstugan.se

V75 Åby - 13 Oktober 2018

Succé i onsdags och ny omgång att ta tag i på Åby!
Det blev som sagt succé i onsdags, framförallt på andelen JONAS V86 som kunde dela ut närmare 1.800 kr/andel och satsad 100-lapp. En bättre onsdag med andra ord. 

V75-Omgången på Åby ser riktigt lurig ut tycker jag. Hittar flera drag i respektive lopp, men nånstans måste man ju ta ställning.

Obs! Tankar nedan är grunden i mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Avdelning 1:
Ett solklart ett eller många lopp inleder omgången. Och pga att jag vill spara strecken till lite längre fram så måste vi ta ställning. Och det gör vi i Dahléns Velvet Gio som jag tar lite omtag på. Han är behandlad nu och jag hoppas det gör susen för denna fina travare. SPIK

Avdelning 2:
Amatör SM skulle man kunna måla igen och hoppas på storsmäll. Jag har vaskat fram 6 ekipage som jag tycker höjer sig.

Avdelning 3:
Ja, spik på Sofia brukar ju vara ett säkert kort på Monté. Men detta börjar sprida sig bland alla tipsters. Möjlig chansspik såklart, men jag låser med en annan fining i Order to Fly som gått bra på slutet. Låset känns stabilt!

Avdelning 4:
Lärlings SM, och ytterligare ett gytter. Ytterligare ett lopp man kan måla igen utan att må sämre i. Skrällpotential. 6 hästar har vi vaskat fram även här som jag tycker höjer sig!

Avdelning 5:
Här var jag länge inne på att tvåhästarslåsa, men jag har läst mer och mer och nu måste jag ta med alla dessa intressanta med ändringar, så det blir totalt 5 streck. PU's pollar ska man nog se upp för idag vad det låter!

Avdelning 6:
Ytterligare ett skrällvänligt lopp där vi målar på med Alla!! ekipagen!! Här jobbar vi in en skräll varför inte nr 3, 11 eller 12 som känns tidiga alla tre. 

Avdelning 7:
Avslutningsvis så hamrar vi in enda spiken på lappen i omgången, Readly Express. Nu två strykningar vilket innebär färre rundningsmärken. Jag tror på bra chans, och hamrar härmed in enda spiken på lappen! SPIK!!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Hoppas ni vill hänga på bägge mina system imorn:

- JONAS - TRAVSTUGAN
- SISTA MINUTEN

Önskar er alla ett stort lycka till!!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V64 tar en avstickare och vänder ut mot ön, närmare bestämt Gotland och Visby! V64-1 Det öppnaste loppet inleder kvällen. Här tycker jag det ser ... Läs travtips

V86 1 9 Mellby Free vann årsdebuten på ett mycket övertygande sätt då hon vann Stoeliten under Elitloppshelgen, en stjärna i Björn Goops stall och ... Läs travtips

Som traditionen gör sig gällande är det från Kalmar vi åter får uppleva Midsommarhelgens V75-omgång.Omgången innehåller några profiler som blir ... Läs travtips