V75 Åby - 11 Maj 2019 » 11 maj | Jonas - Travstugan.se

V75 Åby - 11 Maj 2019

V75 på Åby, Häng på!
Ett par mindre luriga och ett par luriga lopp på Åby i min spåkula!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Avdelning 1:
4-åriga ston över medeldistans avgör första loppet, och en mycket stor favorit i Redéns Conrads Rödluva. Absolut rätt att man ska vara favorit och även stor sådan, 80% är något i överkant, men jag går inte emot denna. SPIK!

Avdelning 2:
Bronsdivion med volstartslopp över medeldistans. Vidöppet och jämt lopp där nästan vem som helst kan vinna enligt mig. Jag tror och hoppas vi får en smäll här och har hela 9 ekipage på lappen. 

Avdelning 3:
Gulddivision över kort distans. Jämnstreckat mellan Day Or Night In och Bahia Quesnot om favoritskapet. Tankar dessa först även jag. Tar med en tredje som jag har svårt att släppa och det är Lionel N.O. som förr eller senare kommer sätta nosen först i år, och varför inte imorgon redan?

Avdelning 4:
Lägsta klassen över kort distans. Ytterligare ett mycket jämt lopp och jag rankar Global Utopia och Victoria Lane först här. Men det är lite för vågat chanslås i detta jämna lopp, så jag garderar på och tar totalt 9 ekipage och hoppas det skräller här.

Avdelning 5:
Silverdivision över lång distans. Favorit är Lesparanza från stall Goop. Helt rätt enligt mig och jag tror Björn kommer sätta nosen först här oavsett resa. Jag krånglar inte till det. SPIK!

Avdelning 6:
Klass 1 över lång distans. Whipped Eggs med Örjan/Bergh blir favorit som det ser ut och det är och var en potentiell chansspik länge för mig. Men jag litar inte fullt ut på denna. Finns några riktigt prisvärda motbud som jag inte vill släppa. Inte minst bakspårsekipagen Randemar R.D. och Zio Tom Jet. Totalt 6 streck. 

Avdelning 7:
Avslutningsvis har vi ytterligare ett 4-åringslopp men för hingstar och valackar, över medeldistans. Detta lopp är ASSA-säkert på 3 streck enligt mig och jag väljer att avsluta med ett lås på samtliga 3. Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

V75 1 Jag inleder denna fina V75 omgången med en fin spik i form av 4 Double Exposure. Hästen är en undantagshäst som likaväl hade kunnat vara med i ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips