V75 Åby - 10 Oktober 2020 » 10 okt. | Jonas - Travstugan.se

V75 Åby - 10 Oktober 2020

V75, SM på Åby. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Omgången inleds med Sto-SM och ett fint startfält att se fram emot. Jag stod i valet och kvalet att måla på eller gå kort i första avdelning och jag låser på 3 ekipage som sticker ut i min bok. Favoriten Conrads Rödluva ska med på alla lappar då jag har respekt för häst, stall och kusk, och Örjan har en tendens att höja sig ytterligare några snäpp när potterna stiger. Unique Juni har spetsmöjligheter här med Erik och väljer man att inte släppa så kan man leda detta runt om. Mellby Free drog inte spårlotten, men kan inte släppa denna med nuvarande form från stall Goop. LÅS!

Avdelning 2:
Andra avdelningen är det Amatörer som gör upp över medeldistans. Jättefavorit är segerstaplaren Zoccoloduro O.P. från stall Aronsson och jag har respekt för denna absolut, men bricka 9 och jättefavorit i amatör-klassen är inga heta triggers för mig att spika. Finns flera motbud till favoriten och spelvärde att gardera bedömer jag som stort. Jag har plockat ut 6 ekipage jag tycker höjer sig, men hade gärna målat igen om budget funnits för här kan det smälla rejält. 6 streck på lappen!

Avdelning 3:
Tredje avdelningen avgörs Monté-SM och det är alltid lite svårbedömt tycker jag. Här väljer jag dock att köra på enda spiken på lappen i favoriten Rajesh Face med, i min värld, drottningen av Monté Sofia Adolfsson. Sofia känner Rajesh väl, och jag tycker det luktar spets och slut här med skoryck som vid senaste segrarna ihop. SPIK!

Avdelning 4:
Damlopp över medeldistans. Ett klurigt lopp där jag känner att jag behöver några streck. Spartak Face kan förvisso vara ett möjligt spikförslag i omgången, men jag provar fälla trots goda spetsmöjligheter och bra kusk. Det kan bli lite vilda västern, och jag väljer att plocka på några fler. För att nämna någon så har jag stor respekt för Global Viscount, bricka 10 kan såklart vara lite bökigt, men med rätt resa blir man livsfarliga med Henriette. 5 streck på lappen!

Avdelning 5:
Ungdomar över medeldistans. Ytterligare ett lurigt lopp där jag målar på. Jämnstreckat och just nu är Bravo Santana favorit, och jag håller denna högt också trots bricka 11. Synd på strykning av Loes som jag höll som ett drag i omgången. Tycker det är många om budet här och plockar med hela 8 ekipage på lappen!

Avdelning 6:
Lång distans och dubbla tillägg. Ganska ihåligt lopp tycker jag där jag hittat en trio som jag går all-in på. Indra's Secret brukar jag hamna lite snett på och såg bra ut senast, Per Lennartsson upp nu och jag plockar med favoriten. Men det är inget solklart spikförslag i min bok utan jag vill höja Ribaude med Goop och Norske Code Bon som jag tycker är minst lika intressanta som favoriten. För Ribaude har segrarna inte avlöst varandra på slutet direkt, men jag håller ändå hästen högt. LÅS!

Avdelning 7:
Avslutningsvis avgörs Gulddivisionen och Svenskt Mästerskap över lång distans. Jag avslutar omgången med ett tvåhästarslås. Håller sig Very Kronos på benen så är såklart både spetsmöjligheter och segerchans goda, men det var just det. Därför vill jag plocka med Örjan och Who's Who som jag tycker kan utmana oavsett förlopp för Very Kronos. Det är ett dyrköpt lås sett till procent på bägge, men jag tycker dessa sticker ut. LÅS! 


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- JONAS SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V86 från Solvalla och Åby, förra onsdagen slutade samtliga system på sju rätt trots fina spikar som Wild Love och Espirit Sisu.  Ikväll tycker ... Läs travtips

Hallå där kära vänner Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Helgen som var gick helt okej för egen del då det blev några ... Läs travtips

Förra veckans V86 avslutades snöpligt. Längs vägen satt bland annat lågprocentaren Kryptonite Hanover som härlig spik. Omtag på Solvalla och Åby ... Läs travtips

V86 13 Jaxon V.S såg fin ut senast efter startgalopp. Nu laddar man mot ledningen, en position han hittills är obesegrad från i ... Läs travtips

Lite sämre utdelning igen på helgens två V75 vilket gav hela 36 miljoner vidare till lördagens jackpot, men först skall vi knipa åtta på V86. Fin ... Läs travtips

Avdelning 13 Jaxon V.S kommer med kanonfin form. Han är riktigt bra för klassen och har dessutom fått ett riktigt fint utgångsläge. Ska ses med ... Läs travtips

Solvalla och Åby tar hand om oktobers sista V86. Det börjar gå mot vintern och mörkret infinner sig och då behöver man det positiva från härliga ... Läs travtips