V75 Åby - 10 Augusti 2019 » 10 aug. | Jonas - Travstugan.se

V75 Åby - 10 Augusti 2019

Åby, finaler, Åbys stora pris. Häng på!

Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Obs! Mina tankar nedan är grunden till mitt system JONAS - TRAVSTUGAN och kan komma att skilja från mitt andra system SISTA MINUTEN.

Tankar nedan och systemförslag är preliminära tankar och det kan tillkomma sena ändringar om det är så pass avgörande information som dyker upp vilket gör att jag anser att systemet har större potential med de sena ändringar och information som tillkommit.

Avdelning 1:
Inledningsvis har vi finaler av Bronsdivision över medeldistans att sätta tänderna i. Jag tycker bägge favoriterna i nuläget har en bra chans och man kan om möjligt chansa och gå kort på Global Undecided och N.Y.Coeurdesoleil. Mycket hets kring Staro Leonardo som gjorde det klart bra sist och ska räknas tidigt bakom dessa. Jag tar med hela 7 ekipage i inledande loppet och går för skräll!

Avdelning 2:
Klass 2 finaler över medeldistans och vi har en stor favorit i fine Velten Versailles med Ebbinge. Vi rök på en storfavorit så sent som i onsdags när allt var klart in på upploppet och sen drevs det på och blev galopp, och jag tror denna är lika klar om man står på benen även den. Väljer att spika denna. SPIK!!

Avdelning 3:
Silverfinaler över medeldistans. En lite öppnare historia och här har vi två på listan som är lite för lågt rankade tycker jag som gjorde ruggiga insatser senast. Apapmand och Comanche Moon på 7% respektive 9%, ska definitivt med. Tycker till och med att Comanche Moon är ett intressantare drag än Staro Leonardo i första loppet. Totalt 5 streck på lappen. 

Avdelning 4:
Klass 1 finaler över medeldistans. Ett halvroligt lås här skulle kunna vara att gå rakt ut på Goop-ekipagen, för jag tycker dessa har bäst chans, men jag tycker ändå det ringer lite skrällklockor här så jag väljer att gardera på lite. Tale Of Jacks gjorde det ruggigt bra sist, och Nero Maximus är stark ifall det kommer krävas på banan idag, 3% man tackar. Totalt 6 streck.

Avdelning 5:
4-åringslopp över medeldistans och det är jämnspelat på strecken. Jag kommer att ta med de som är på streckrank 1-5 just nu och tror dessa håller. Ett roligare chanslås här skulle kunna vara M.S.Triple J. och Zlatan. Tror mest på dessa två faktiskt. 5 streck!

Avdelning 6:
Hög klass och kort distans. Här dunkar vi in spiken i omgången som blir Coktail fortuna från perfekta spår 5. 32% just nu är inte alls något överspel på Coktail, utan snarare spelvärd spik. Ska man gardera krävs en handfull minst och jag tror det är spets och slut här för Bergh. SPIK!!

Avdelning 7:
Vi avslutar omgången med höjdpunkten Åbys Stora Pris, hög klass över stayerdistans. Propulsion är givetvis favorit i detta lopp och ska så vara då han står för klassen i gänget. 71% just nu, och det är såklart lite högt. Jag väljer faktiskt att försöka fälla Propulsion med vetskap om stor risk för dumstrut. Jag tar med formkortet Milligan's School, andra klasshästen Makethemark och sist men inte minst Franske gästen Carat Williams som jag tycker är lite svår att sätta in, men franska ekipage som gått i tuffa lopp ska man respektera. 4 streck totalt.


Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR

Mina system till omgången är:
- JONAS - TRAVSTUGAN
- SISTA MINUTEN

Hoppas ni vill hänga på med en eller fler andelar till mina system denna spännande omgång!

Önskar alla stort Lycka Till!

/J

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Örebro sätter igång sitt dubbeltrav ikväll! E3-finalerna imorgon blir en höjdare men först är det Concolations ikväll som gäller!I avslutningen tror ... Läs travtips

Jackpott på 60 miljoner å jag har hittat dragen!Åter igen en jackpott som hägrar denna gång med E3 finalerna på Örebro.  NORRLANDS DELUXE ... Läs travtips

V75 1 8 Bo C kommer ut på hemmaplan med toppform efter 2 raka segrar. Dåligt läge men lär köras offensivt. 1 Shorthanded Jag är den troliga ledaren ... Läs travtips

Det är alltid en skön känsla att sätta sjuan trots utdelningen varit låg dom senaste veckorna. Den här veckan hoppas vi på lite mer klirr i kassan ... Läs travtips

Jocke Travstugan, bygger helt på denna analys och ranking.https://www.atg.se/direktenryd/spel/63484_V75_2019-08-17_32_5 Jocke Idioten, står ... Läs travtips