Vem kan slå världens bästa häst? » 30 jan. | - Travstugan.se
 • Hem
 • Vem kan slå världens bästa häst?

Vem kan slå världens bästa häst?

Äntligen är det dags för årets största lopp. Prix d'Amérique 2021.

Nu mina vänner så är det äntligen dags för årets stora höjdpunkt och det största loppet i världen, Prix d’Amérique. Loppet går som vanligt på Vincennes kolstybb över 2700 meter med voltstart. Det är ett tufft lopp där 18 av världens absolut bästa hästar möts.

17 Face Time Bourbon är vårt största "svenskhopp" idag med kusken Björn Goop. Fjolårsvinnare som ska försvara titeln ännu ett år. Han har gjort allting rätt även under det senaste året och blir bara bättre och bättre. Han har bland annat vunnit Prix Marcel, Prix du Bourbonnais och Prix de Bourgogne. Vid dessa segrar så har han inte varit vässad som till detta lopp - vilket gör att förhoppningarna är stora.

Främste utmanare till FTB är 15 Davidson du Pont. Jean-Michel Bazire tränar och kör själv. Bazire är känd för att kunna ställa ordning sina ekipage när det verkligen gäller. Davidson vann bland annat Prix de Belgique på nytt rekord så formen till idag kommer vara riktigt bra. Han blev även slagen av Face Time Bourbon i Prix de Bourgogne - så revanschlusten är stor.

13 Delia de Pommereux har tagit över titeln som världens bästa sto sedan Belina Josselyn slutade tävla. Stenhård dam som har både kapacitet och styrka att sätta grabbarna på plats när det verkligen gäller. Hon var tvåa bakom Davidson du Pont i Prix de Belgique efter ett tufft lopp där hon drog fram segraren ute i spåren och knappt slagen. En allvarlig utmanare.

Vårt andra svenskhopp idag är 5 Moni Viking som visade strålande takter och form i Prix de Belgique genom att vara trea bakom de ovannämnda Davidson du Pont och Delia de Pommereux. Matthieu Abrivard är det som styr och han vet vad som gäller.

4 Gu d`Heripre vann sin inträdesbiljett genom att fullständigt krossa motståndet i Critèrium Continental i slutet av förra året. Han körs av självaste Franck Nivard som vunnit Prix d´Amérique hela fem gånger tidigare. Gu d`Heripre är fortfarande väldigt ung och ett stort framtidsnamn. Så räcker det inte hela vägen denna gång så lär han vara tillbaka redan nästa år.

Hela startfältet till Prix d´Amèrique 2021:

 1. Victor Ferm – CH. Martens
 2. Ferrie Wood – A. Abrivard
 3. Diable De Vauvert – G. Gelormini
 4. Gu d`Heripre – F. Nivard
 5. Moni Viking – M. Abrivard
 6. Drole de Jet – P. Vercruysse
 7. Looking Superb – F. Lagadeuc
 8. Feliciano – D. Thomain
 9. Chica de Joudes – A. Laurent
 10. Valokaja Hindo – N. Bazire
 11. Power – R. Bergh
 12. Tony Gio – Y. Lebourgeois
 13. Delia de Pommereux – E. Raffin
 14. Vivid Vise As – A. Gocciadoro
 15. Davidson du Pont – J.M Bazire
 16. Bahia Quesnot – J. Guelpa
 17. Face Time Bourbon – B. Goop
 18. Bille de Monfort – J.PH Monclin


Jag har även gjort ett andelsspel till V4 på Vincennes i samband huvudloppet. Varje andelar kostar 75 kronor/styck och första start där är alltså klockan 15.15, när huvudnumret för dagen drar igång. Min V4 ryggar du HÄR.

Lycka till på liren nu!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
 • Världens största spelsajt
 • Egna fasta travodds
 • Bra välkomsterbjudande
 • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen