Veckans tankar kring v86. » 12 mars | Joakim Eriksson - Travstugan.se

Veckans tankar kring v86.

Dags för det fantastiska V86 igen och vi ska bege oss till Jägersro och Solvalla.

Till denna omgång så har jag gjort kraftiga funktionsändringar i min ranking för att hitta det där lilla extra som ingen annan tar med som en viktig del. Jag kan lova att det blev en himla skillnad och nu på förhand så känns den extremt bra.

Jag bjuder på min ranking till denna omgång. Den ser ni i början av varje avdelning.

Mina andelar hittar du här.


V86.1 (5,1,6,2,3,4)

Jag har 5 Devils Sound som förstaval här. Årsdebut men tongångarna från stallet låter otroligt uppåt. Snabb ut, bra speed och ett ruskigt avslut. Gynnas av det lilla fältet.

1 Hurricane River har fått ett lopp i kroppen efter en lång tids vila. Förra loppet gjorde den helt okej, satt fast kvar med sparade krafter. Gick mycket framåt med det loppet. Blir livsfarlig här.

6 Smokin Joe med Ludde Kolgjini vid tömmarna kommer köras från start och så länge lampan lyser. Besitter ett riktigt bra avslut och kommer vara långt fram på målfotot.

V86.2 (6,3,10,15,5,9,2,14,7,13,2,11,4,8)

3 Remarkleble Feet imponerade på mig senast och är en given förstahäst. Skulle inte förvåna mig om det blir spets och slut.

3 Bottnas Easy Cash kom relativt enkelt till ledningen sist och ledde länge. Blev tyvärr nerspeedad på upploppet. Nu Erik Adielsson upp i sulkyn vilket gör det riktigt intressant.

10 B.B.S Canyankee har ni fått ett lopp i kroppen efter lite vintervila. Har en fin startrygg att gå i och besitter en fin avslutning. Kan överraska.

V86.3 (5,2,11,8,3,1,4,9,6,7,12,10)

Här hittar vi omgångens bästa spik enligt mig, det är 5 It`s My Boko. Kommer visseligen med två galopper bakom sig men förra loppet så fick hon ett galopperande ekipage i knät så den kan man glömma. Grosso som kör har bra känsla inför detta och de tror på seger. Spik!

Motbud, stallkompisen 2 Global Whitechapel är riktigt bra oxå men inte samma form som Boko.

11 Tipsy Face kommer från en riktigt fin seger senast. Och vid maxklaff kan det kanske räcka.

V86.4 (1,5,2,3,9,6,8,10,7,4)

1 Couburg Hanover har fått ett lopp i kroppen efter lite vintervila nu. Vann på ett riktigt fin sätt då och är kraftigt förbättrad nu. En riktigt bra spik.

5 Wild Love har varit på pallen 3/4 starter i år, kommer med kanonform och är den främste utmanaren till Couburg.

2 Hope And Dreams är stallkompis med just Couburg Hanover. Han tränar riktigt fint och duger riktigt bra i det här loppet. En kantboll.

3 Ile Saint Louis kommer man dra av alla skor på till denna start. Kan göra all skillnad. Passupp.

V86.5 (7,8,6,4,5,3,1,2)

Omgångens näst bästa spik 7 Staro Leonardo från Lövgrens stall. Toppform nu och ska testas över lång distans. Ses med stor vinstchans.

Värst emot är 8 Cobbys Olifant som avslutade förra året på bästa möjliga sätt. Håller formen i sig så kommer han utmana på allvar.

6 Crossfire Simoni har väl inte undgått någon som följer travet. Men sitt extrema avslut varje gång så ska han absolut räknas med vinstchans här med maxklaff i loppet.

V86.6 (11,2,1,6,10,8,5,7,4,9,3)

11 Lady Youline är loppets klart bästa häst och även ett spikförslag. Det som får mig att gardera är att hon gör årsdebut nu och man vet inte riktigt vart tävlingsformen är. Är hon som hon var innan vilan så krossar hon detta motstånd.

2 African Coast har gjort en riktigt bra vinterträning och fått ett fint läge. ska räknas vid klaff.

8 Lukas Bris kommer tillbaka nu efter lite skada. Kommer med toppform och kommer göra ett riktigt bra lopp. Formkusken Rikard N Skoglund upp i sulkyn, bara det är värt ett streck.

Stor varning på 7 Son Of Triton som gick ruskigt bra tid sist!

V86.7 (11,2,3,4,7,1,6,9,5,10,8)

11 Victory Island kommer med kanonform men fick ett riktigt dåligt läge. Trots det så tror jag att han kan ta sig fram relativt lätt till täten och eventuellt ta ledningen tidigt. Väl där blir han svårslagen.

2 Dontbreakthebankås har gjort fina lopp mest hela tiden utan att få rätt utdelning. Här tror jag att man kommer köra för spets och köra där så länge det går. Ett måste på kupongen.

6 Bara Min har utvecklats så otroligt mycket på få starter. Hade otur sist men kommer hit ännu mer vässad och bättre form än senast.

V86.8 (4,5,2,13,14,9,1,6,12,15,7,11,3,10,8)

4 Robloxia gör första starten för J Westholm nu. Barfota runt om och jänkarvagn. Riktigt hög kapacitet och en grymt bra läge. Kommer köras från start.

5 Whitestripe Maid kommer med två raka segrar i år lyser självförtroende. Kommer förmodligen gå med optimal balans och kommer bli hästen att slå.

15 Daughterofdarkness med Skoglund tror jag mycket på här. Går riktigt bra tider och får han bara smyga med i bra ryggar så kan han plocka ner samtliga över upploppet. En miljonskräll i den avslutande avdelningen.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.