V86 tips och tankar till 24/10 » 24 okt. | Joakim Eriksson -…

V86 tips och tankar till 24/10

Äntligen v86 igen och några riktigt fina lopp. Jag har hittat så otroligt bortglömda drag till omgången så det lär rensa rejält bland alla kuponghögar när/om dom sitter. Jag går för att bli ensam med 12 miljonerspotten.

Mina andelar hittar du i vanlig ordning här.

V86.1

Ett rätt tråkigt lopp öppnar upp omgången. De två bästa hästarna i loppet har fått riktigt bra spår. Blir svårt för övriga att stå emot. 5 Worrywart är mitt förstastreck här, med  2/2 spetssegrar, 3/3 på distansen, 50%ig på banan och har snabbaste spurtsnittiden. Hästen att slå. 1 Super Steve gör de bra hela tiden. Han kommer göra allt för att försvara sitt innerspår. Med 1/3 segrar i spets så ökar chanserna väldigt om han kommer dit.

En kantboll och en varning för 7 Glowbull Fusion, Dahlèn brukar ha sina hästar i riktigt bra form. Kan kanske utmana.


V86.2

Jag tycker att 3 Chapter Review är huvudet bättre än resterande. Gör det bra hela tiden och Redèn verkar ha fin form på stallet just nu. 2 He`s Marvelous har det gått lite trögt för sista tiden, kanske hans årstid har slutat?

Varning för den ryske hästen 9 Sensey C.H som blir kraftigt kuskförstärkt denna gång av Uffe Ohlsson. Passupp!


V86.3

Min tipsetta är 2 Alfa Minerva. Hon har haft lite problem ett tag men blivit uppkollad ordentligt. Nu tränar hon på riktigt fint och står bra inne i loppet. Ingen startkatapult så hon klara absolut att göra jobbet själv om det behövs. På ren styrka tror jag att hon kan klara av detta. 1 Text Med Carro verkar Johan väldigt nöjd med för dagen. SKall absolut med på kupongen. Jag kommer strecka på rätt bra här i och med att det är treåringar vi har att göra med.

V86.4

1 Mahjong har gått i mål med krafter sparade de sista loppen så ska absolut räknas tidigt. 3 Haze slutade trea bakom självaste Conrads Rödluvan näst senast. Slog många fina hästar i det loppet. Lite lättare emot denna gången, endast 2,13% just nu. Galet och ett måste vid gardering. 4 Aria har haft lite otur sista tiden men har kommit tillbaka väldigt fint i träningen. På ren rutin och kapaciet så kommer hon blanda sig i segern.

V86.5

Min etta är 14 Celante C.R som gjorde ett fantastiskt lopp senast och blev slagen av självaste Fortune Mearas. Lättare emot denna gång och trots spåret så kommer han kunna vara med och segerstrida. Möjlig chansspik! 1 Bankrobber vann på bra sätt från ledningen senast och har nu ett precis likadant läge. Han tillhör spetsaspiranterna och från ledningen eller ledarryggen dyker han upp i striden. 1/1 seger i spets. 

VARNING!!! 9 Majors Corona va ute i tuffare gäng nu senast, fick stryk av bla Mellby Glader som va helt lysande. Passupp till den låga procenten. Slog även Caligula (storfavoriten i avd.6) näst senast.

V86.6

1 Caligula blir omgångens största favorit, med all rätt. Han har 3/3 spetssegrar, 2/3 segrar på distansen och vunnit 5/8 lopp de senaste 12 månaderna.

Varning för 4 Stampede Alley från Finland. Tränaren är otroligt positiv till uppgiften, hästens tider matchar motståndet här bra, men på FINSK BANA. Svenska banor är betydligt snabbare är Finlands. Kommer det bli en fartfest och omgångens största kommer falla? Jag tror det.


V86.7

Här kommer min första spik, 1 Frisco Runner vinner detta om han kommer till ledningen. Gör han inte det så blir det betydligt mer besvärligt. Men jag räknar kallt med spets och slut. Värst emot är 10 Aperfectdream som inte haft det där riktiga flytet sista tiden. Spåret drar ner chanserna avsevärt också.

Varningen, 6 Alvena Vagaboy  som styrs av voltkungen Thomas Uhrberg. Från springspår så kommer de nog satsa allt de har för att komma i den främre träffen. Passupp vid gardering.


V86.8

Min sista spik i omgången blir 11 Bucks To Burn. Han kommer från två fina segrar, vissligen mot lite lättare gäng än detta men det ska inte spela så stor roll tycker jag. Han kommer med självförtroende och form. Spåret på den långa distansen funkar bra. 3 Lord Flax är riktigt snabb i starten och har en riktigt fin spurt, något man måste se upp med. Eventuellt barforta runt om på 2 Gomez kan göra det hela väldigt intressant oxå. Ska absolut med vid gardering.


Då har ni läst mina tankar kring omgången. Gillar ni dom är ni välkomna att hänga med på mina andelar :)


Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Det är mycket fin klass från Bergsåker denna torsdag kväll. Tidigare hemmatränaren hoppas jag visar musklerna direkt i V64-1!Muscle Hustle ... Läs travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten och här går Martin Engström igenom V75-lördagen! Våra ... Läs travtips

V75 1 7 Randemar R.D gjorde det bra som 2:a bakom Zalie Gar senast och formen är på topp. Är snabb i voltstart. 10 Pastor Power såg smällfin ut ... Läs travtips

På söndagen är det fyraåriga stonas stora dag. Stochampionatet 2019 ska avgöras och i övrigt fin klass på omgången!Din andel hittar du ... Läs travtips