V86 Solvalla/Jägersro 31/10 » 31 okt. | Joakim Eriksson -…

V86 Solvalla/Jägersro 31/10

Då var det äntligen dags för V86 igen, där de stora pengarna delas ut. Sist var jag fel ute dessvärre och jag har laddat om och gjort finjusteringar i analysen så det ska passa sig ännu bättre för just v86. Det är trots allt på denna spelform som vi dragit in det största pengarna.

Mina andelar hittar du som vanligt här.


V86.1

4 Kees Bokma har gjort det bra hela tiden i Tyskland, nu Sverigedebut och jag rankar ner detta ekipage endel, ska med på lappen givetvis då jag inte riktigt vet hur pass kapabel den är på våra banor. Jag har istället 3 Com Milton som klar förstahäst i detta lopp och jag tror han kommer få styra lite som han vill i ledningen  idag. Har varit ute och härdat sig på v75 och gjort det riktigt bra. Han har dessutom 2/3 segrar från spets.

Varningen här är 12 Igor Ribb som är den som är mest distansgynnad. Kan avsluta riktigt starkt.


V86.2

I detta lopp har vi omgångens näst bästa spik tycker jag, 11 Lexington Hall har övertygat på V75 och visat sina otroliga spurtkapacitet. Behöver inte spets för att vinna. 5 Mellby Fantom håller jag som spetsfavorit, kommer han dit så går han jäkligt bra där. Ska absolut passas vid gardering.

Varningen är 10 Logo Light har den bästa spurttiden i gänget och till endast 7% så tycker jag att den ska med om man garderar favoriten.


V86.3

Här har jag hittat ett otroligt fin drag som jag tror bara vinner, springer betydligt snabbare än resterande ekipage i fältet och iom startsnabbheten så kommer hon hitta en fin position direkt. 7 Queen Of Sand. SPIK! 

2 Rafale dìnverne har 3 segrar på de 4 senaste starterna och ska med vid gardering, bra form och stallet är nöjda.

Varnar för 14 Donna Mearas som idag kommer gå med jänkarvagn, helstängt och barfota runt om. Otroligt bra kapacitet.


V86.4

2 Fuji San har jag som första streck här. Han har inte startat på ett tag och kanske behöver detta lopp för att komma igång. Hög grundkapacitet men garderas. Favoriten 8 Firecracker har gjort de bra men han har tagit sina segrar från spets varje gång och nu får han lite mer att bråka med.

Varningen är för 9 Enge Barack som inte haft den där riktiga turen ännu. Ska gå med rycktussar idag och kanske kan de ge den effekt man hoppas på.


V86.5

10 Beautiful Kiss har 6/8 segrar i år och befogad favorit. Dock drar spåret ner möjligheterna en del då de finns riktigt snabba framför. Hon kommer få fajtas för att kunna ta sin sjunde årsseger. 3 Vischio Bianco står betydligt bättre till än värsta motståndaren i detta lopp. Om Agassi inte skulle klara av att nå spets så kan min tipsetta nå dit och få bestämma i loppet. 2/5 segrar på distansen och 1/2 på aktuell bana. Toppchans.

Varnar för 1 Capture med Christoffer Eriksson kommer förmodligen att gå med jänkarvagn för första gången denna gång. Det blir väldigt spännande. Dagens skrikhäst.

V86.6

Omgångens bästa spik 2 Wrongdoer har ett perfekt utgångsläge här för spets och slut, och det är precis det jag tror kommer hända här.

Väljer att varna för 7 Incora Sund som trivs väldigt bra på distansen och som inte har ett så himla dåligt spår, 6/15 segrar på just denna distansen gör att man ska strecka vid gardering tycker jag.

V86.7

Om bara 4 Nonstop Cheri får travet att fungera bra denna gång så är det hästen att slå. 4/8 segrar från spets, 8/24 segrar på distansen och 9/25 segrar med aktuell kusk.

7 Stonewashd Diamant är ett starkt sto som tål att göra jobbet själv. Denna gång finns det riktigt tuffa hingstar och valacker med som utmanar och det kan bli tufft för henne.

Varnar för 1 Ulriika Highness som har hög kapacitet och som verkligen gillar denna distans. Om hon inte blir helt fastlåst i fältet så kan hon avsluta bra.

V86.8

Ett försök till Diamantstoet och ett helöppet lopp, jag väljer att strecka på så mycket plånboken tillåter. Förstastrecket är 5 Mellby Fashion som kommer maxas till detta lopp med barforta runt om, jänkarvagn och helstängt huvudlag. Spåret är optimalt då hon kommer laddas för spets. Hästen att slå.

14 Amalia Cash har bevisat bra form, 2 raka segrar i raden och jag tror att hon kommer knipa en finalplats här. 5 segrar på 17 försök på distansen och 3/5 segrar på Solvalla. Bra chans.

Varningen i detta lopp blir 1 Kyrkebys Rut har varit ute två gånger nu på V75 och skaffat sig fin hårdhet. Kan stå emot bra här och är verkligen värt ett streck vid gardering.


Då har ni mina tankar och idèer till dagens omgång. Om ni gillar hur jag tänker så är ni välkomna att köpa in er på mina andelar.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Det är mycket fin klass från Bergsåker denna torsdag kväll. Tidigare hemmatränaren hoppas jag visar musklerna direkt i V64-1!Muscle Hustle ... Läs travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten och här går Martin Engström igenom V75-lördagen! Våra ... Läs travtips

V75 1 7 Randemar R.D gjorde det bra som 2:a bakom Zalie Gar senast och formen är på topp. Är snabb i voltstart. 10 Pastor Power såg smällfin ut ... Läs travtips

På söndagen är det fyraåriga stonas stora dag. Stochampionatet 2019 ska avgöras och i övrigt fin klass på omgången!Din andel hittar du ... Läs travtips