V86 Solvalla Jägersro » 19 sep. | Joakim Eriksson - Travstugan.se

V86 Solvalla Jägersro

V86 denna vecka körs på Solvalla och Jägersro. 

Även till denna gång så har jag letat med ljus och kikare efter riktigt spelvärda drag, och jag hittar massor av dom.

Jag lägger i vanlig ordning två olika system som ni hittar HÄR.

Jocke V86 - Ett system som utgår helt från min ranking, 1-3 spikar varje omgång varvat med grymma skrällar. Denna andel kostar 150kr.

Jocke Idioten - Inte ett system för fegisar, jag går alltid för de större pengarna och spikar på min känsla och info oavsett streckprocent. Denna andel kostar 50kr

V86-1

Vi tar grepp om omgången direkt och spikar oss ur första avdelningen. 3 Comanche Moon från Stall Lövgren är ett rysligt bra sto som sånär vann över Toddler senast efter ett otroligt upplopp. Lättare motstånd denna gången och informationen jag fått är riktigt fin. Spets och slut.

Varningarna att se upp med är framförallt 2 Speedy Foxy Vicane samt 5 Great King Wine.

V86-2

Favoriten 4 Magic Cash är streckad till 45% i nuläget och jag kan tycka det är helt galet. Visst är det en bra häst med med 4 galopper senaste 7 starterna så köper ja absolut inte den som favorit. Istället vill ja lyfta fram min etta i loppet som är 9 Up North som idag styrs av Adrian Kolgjini. Hästen har varit ute i tuffare gäng tidigare och skaffat sig riktigt fin hårdhet och erfarenhet. Detta gäng ska hon slå.

Varningen här är 2 Eicas från Stall Melander. Han har bra form på grejerna och han är snabb ut. Kommer absolut att vara med där framme idag. 7% på den gör honom otroligt spelvärd.

V86-3

Ett lopp med låg klass och jag känner att jag har en rätt så tydlig vinnare här. 3 Get Ready On Tour har varit ute i tuffare gäng än detta, skaffat sig fin hårdhet samt att stallet kommer ändra huvudlag idag som kommer ge en extra boost. Det kommer köra från start och når han spets så tror jag att loppet är över. Ett roligt spikförslag, men jag garderar ändå upp lite. 6 Nolimitjimmit från Lugauer blir bara bättre och bättre, de tror att de kan springa riktigt bra tider idag och får därför komma med på kupongen.

Varningen är 8 Mohikaner, har tränat fantastiskt och gjort grymma snabbjobb hemma på gården. Stallet låter positiva, 3% på den gör att jag spikar på Idioten idag!

V86-4

Min tipsetta här är 2 Jeppas Sputnik som gör det kanonbra varje gång utan att riktigt räcka till fullt ut. Men kapaciteten finns och jag tror möjligheten finns till spets och slut här. Som andrahäst har jag superskrällen 12 Morotai Degato, hästen besitter en otrolig styrka och kapacitet. Kommer han fram fint under loppet och hittar en fin position så blir han livsfarlig på upploppet, han kommer kunna trampa ner många motståndare här. 

V86-5

Här tror jag att det står mellan två ekipage, den ena är 3 Norton Commander som kommer med fin form, galoppen näst senast berodde på att det va högersväng i loppet. Vänster nu. Dem andra är 5 Dontbreakthebankås med Ludde K som styr. Han lär ladda direkt från start här för att få spets, sen kör han så mycket han kan över den korta distansen. Men ändå så tror jag att Norton Commander kommer följa fint och spara krafter till upploppet. Jag har svårt att skilja dessa två isär så jag väljer att "fakelåsa" denna avdelningen på dessa två hästar på stora kupongen.

Varningen här blir 9 Staro Leonardo som Jocke är otroligt nöjd med, om man garderar på i loppet så är det ett givet streck.

V86-6

6 Mon Etoile är loppets favorit, med all rätt tycker jag. Har otroligt fint facit bakom sig och blir svårfångad bara hon kommer till spets här. Hästen att slå! Där bakom finns det största hotet, 7 Eldorado B som springer kanonbra hela tiden, vassa tider och stallet är nöjda. Ett motbud!

Någon är lite bortglömd här är 11 Mellby Emeralds som är en riktigt stark jäkel, spåret gör honom rätt så kall men med rätt lopp så finns han med på målfotot.

V86-7

9 Vinvent As utlassade bland annat Waikiki Silvio och Aperfectdream senast, han rann ifrån dom till seger med över 3 längder. Lite svårare spår nu men lättare motstånd. Klar förstahäst.

Om 2 Tim Frontline får det att stämma med aktionen här så blir han livsfarlig. Han har verkligen visat att han är att räkna med. 14% just nu.

4 Havbergs Viking kommer förmodligen att komma till spets i detta loppet och där ifrån går han riktigt bra. Jag är ändå lite tveksam till att han kommer räcka i det här gänget. En outsider.


V86-8

11 Mattie imponerade stort på mig sist, visade hårdhet och en riktigt fin skalle. Mitt första streck här. 

Det ryktas om att det blir barfota runt om på 10 Love No Limit till denna start igen och att man kan kapa tiderna rätt rejält. Jag tror ändå att han får svårt att stå emot min grymma spik!

Örjan upp för andra gången bakom 8 Unchained Feelings, alltid spännande när Örjan kör en smyghäst. Ska passas.

Om ni gillar mina tankar och ideèr så är ni välkomna att köpa in er i mina system. Länken finns som sagt i början av analysen.

Önskar er en trevlig dag och stort lycka till med spelen.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V86 på huvudstadsbanan Solvalla, med ett par favoriter i fara?!?!? Solvalla från start till mål med veckans V86a! Proppen höll för trycket och satte ... Läs travtips

V86 1 9 Mellby Free vann årsdebuten på ett mycket övertygande sätt då hon vann Stoeliten under Elitloppshelgen, en stjärna i Björn Goops stall och ... Läs travtips

V86 och jackpott, kan det bli mycket bättre? Ja, såklart det kan. Vi ska ju sätta åttan tillsammans! Härliga tävlingar att vänta och formen är ... Läs travtips

Som traditionen gör sig gällande är det från Kalmar vi åter får uppleva Midsommarhelgens V75-omgång.Omgången innehåller några profiler som blir ... Läs travtips