V86 analys och tankar till Solvalla / Jägersro » 10 okt. | Joakim…
Legolasbet P76 - Travstugan

V86 analys och tankar till Solvalla / Jägersro

Med två v86 omgångar i rad med sammanlagt 20.000kr inspelat och mest inspelat i Travstugan så känns formen otroligt bra inför omgången idag. Denna gång ska vi till Solvalla och Jägersro, och de var just på Jägersro vi satte 7an för några veckor sedan och spelade in nästan 45.000kr.

Mina andelar hittar du som vanligt HÄR.


V86-1

2 Othello Victory tror jag kommer spåra detta lopp runt om. På favoriten 7 Tycoon Conway Hall så låter det inte speciellt positivt. Dåligt spår och supersprint över 1140 meter. 8 Comanche Moon är en kapabel häst men tyvärr så står Jocke Lövgren över denna styrning och därför rankas ekipaget ner lite.

V86-2

Här har jag 1 Must Have som förstahäst. Hästen att slå i loppet är favoriten 9 Stoneisle Ocean som förmodligen kommer vinna detta. Men spåret är betydligt bättre på Must Have och jag tror att hon kan kommer iväg riktigt fint. Favoriten kommer nog att få jaga en del här. Varnar för 2 Carja som gör det bra varje gång men som har lite svårt att sätta nosen först. Kan smälla till idag.

V86-3

Conrad Lugauers fina 5 Nolimitjimmit kommer för att ta den tredje raka segern här. Formen är riktigt bra men det finns några riktigt motbud. 2 Powderfinger kommer enligt P.U att maxas idag med jänkarvagn och barfota runt om för första gången. Kan det bli spets och slut?

V86-4

Spets och slut för vår finske vän 3 One For You. Springer bra tider på de tunga finska banorna. Nu blir det barfota på våra snabba banor här i Sverige. Jag spikar denna "skräll" till 12% på allt jag spelar idag.

V86-5

Här tror jag att Peter Untersteiners två fina ston gör upp om segern. 2 Absolut Gehör har äntligen fått ett vettigt länge och kommer laddas för fullt från start. Den med bästa formen är 3 Stonewashd Diamant som kommer får gå utvändigt hela loppet. Det kommer bli en rolig uppgörelse på upploppet. Varnar för 9 Lonley Star som har fin form och vinner när som helst igen.

V86-6

Överlägset bästa hästen i loppet är 11 Esprit Sisu. Van att möta betydligt tuffare hästar som t.ex Ural och Laskari senast. Detta gäng rundar han. Spik! Varnar för 12 Rigel Face där Melander säger att formen är kraftigt på väg uppåt och vinner lopp när som helst. Dock är motståndet kanske lite för tufft idag.

V86-7

Bästa hästen med sämsta spåret? Nej det tror inte jag. 14 Bandit Brick är klassen bättre än övriga här. med 30/36 segrar så kan ja inte riktigt se hur han ska förlora. 12 Toddler kommer försöka utmana så mycket det går men jag tror inte att han orkar hela distansen ut. Varning för 5 Uddens Index som gör det bra varje gång och formkurvan visat uppåt pil.

V86-8

V86 avslutas med ett relativt öppet lopp. Men jag har 5 Thelma De Glatigne som första val här. Hon gick inte alls bra senast men det berodde på en förkylning. Allt är åtgärdat och hon känns otroligt fin i träning och jobb inför detta. Toppchans. 2 Auto Relight verkar många hålla högt men jag rankar ner ekipaget då Stefan Melander kör själv denna gång. Facit på de två tillsammans är ynka 1/18 segrar, 0/7 på distansen och vunnit 1/25 lopp på Solvalla. Istället vill jag varna för 7 Mellby Ess som går kraftigt framåt hela tiden och gör jämna tider. Men rätt träff i starten så kommer han att vara med långt är framme.

Det va mina tankar och idèer till dagens omgång. Jag tycker själv att jag har bättre koll på läget än vad jag haft tidigare, men det vet vi helt först ikväll. Gillar ni hur jag tänker så får ni gärna köpa in er i mina system.

Jocke 150

Jockes ChansTrippel

Jockes Idioten

Barncancerfondens andel lägger jag även denna veckan.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Nå besøker vi vårt vakre naboland igjen...Norge og Klosterskogen i Skien! Jag kan inget annat än tycka lite extra mycket om omgångarna i Norge, kan ... Läs travtips

Hei og velkommen Gårddagens V75 vill jag helst glömma, ruggigt fel på det tyvärr, men mitt system Fräckisen kunde fått ett bättre öde, då den ... Läs travtips

Kallblod och guldlopp är det som ska avgöras. Jag kör idag en rak dubbel och litar på två hästar, en från spets och en som väntar tills de andra kört ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips