V86 9 januari » 9 jan. | Joakim Eriksson - Travstugan.se

V86 9 januari

V86 är favoritspelet och där jag slagit in mina största vinster. Denna analys ligger till grund för Jockes All-In och Jocke 150. Idioten som jag lägger står utanför denna analys och går mest på statistik och känsla.

Mina tre olika andelar hittar du här.


V86.1

Jag inleder omgången med att spika 2 Illuminati. Ser inget vidare motstånd och han har ett perfekt utgångsläge här.

V86.2

8 Victory Topline är en riktigt fin häst med 6 raka segrar bakom sig. Nurmos har haft lite problem i stallet sista tiden men verkar som han börjar komma tillbaka till sin fina form. Klar förstahäst. 3 Quite Right med Goop är främste utmanaren, bra träning och iordningställd på ett bra sätt inför detta. 4 Dats So Cool får CJ Jepson bakom sig till denna start och det är ett plus enligt mig. Kan verkligen utmana från ett riktigt bra läge.

V86.3

8 Dontbreakthebankås är mitt förstastreck här. Adrian har börjat få ordning på sitt nya stall och här kommer han verkligen utmana den stora favoriten. 5 Kaiser Håleryd gör aldrig ett dålig lopp egentligen. Kommer förmodligen komma till spets och leda länge. 1 Neverendingdream måste med på lappen. En högkapabel häst som gör riktigt bra tider hela tiden. Christian Fiore som styr har börjat året riktigt med 7 2-1-1 och det man mycket väl komma en seger till nu.

V86.4

3 Arvika By Knight blev slagen senast i en slutstrid mot Restless. Då styrde André Eklund men denna gång sitter Björn Goop upp vilket är ett plus. Jag tycker att Arvika har en tendens att inte orka hela vägen den här årstiden. Så jag väljer att gardera upp med 2 Supreme Face, 5 Imma Hanover och 10 Fast Moving Cash.

V86.5

3 Pastor Power är storfavorit och kommer förmodligen vinna detta. Min främste utmanare Clemenza AM ströks nu på morgonen tyvärr. Men i och med att vi spikar storfavoriten i den inledande avdelningen så försöker ja ändå fälla Pastor Power här. Jag väljer faktiskt att dubbla systemet med 6 Pacific Face.

V86.6

8 Counterfightr vann på ett riktigt fint sätt senast och enligt tränare Lindgren så är han ännu bättre till denna start. Mitt förstaval! Jag tar även med favoriten 5 Shorthanded Jag och 1 Zoom Zoom. Dessa tre tror jag att man kommer väldigt långt med då jag anser att de är klassen vassare än de övriga.

V86.7

9 Pipi Roc med Johan Untersteiner kommer med två riktigt fina lopp i ryggen. Utgångsläget är inte helt perfekt men med rätt rätt resa så tror jag att övriga får det svårt att plocka med henne på upploppet. 5 Up North med Adrian är ett väldigt tidigt streck vid gardering av favoriten, han börjar komma in i rollen som egen tränare och här kommer han sälja sig dyrt. 4 Marjons Ivory tror stallet otroligt mycket på idag, ett måste på alla kuponger idag.

V86.8

Enligt mig ett trehästars lopp. 8 Zdenka, 6 Indian Front och 3 Celine Palema. Alla dessa tre har övertygat sista tiden och jag har svårt att se att några av de andra kommer kunna utmana.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.