V75 Solvalla och riktigt fina finaler. » 28 mars | Joakim Eriksson -…

V75 Solvalla och riktigt fina finaler.

Vi fortsätter succètåget från förra lördagen då vi slog till med 7 rätt och drygt 100.000kr inspelat. Med dryga 900.000kr inspelat i år så är både känslan och formen på topp. 

Denna helg beger vi oss både till Solvalla för fina finaler, sen på söndag så åker vi uppåt ilandet till Boden för riktigt grymma tävlingar. Men vi börjar som sagt på Solvalla.

Jag säljer mina tre vanliga andelar denna helg, Jockes All-In, Jocke Travstugan 150 och Jocke Idioten.

Dessa andelar hittar ni här.

V75.1

8 Double Exposure kommer ut här och gör sitt andra lopp för året. Hon vann på ett fint sätt senast i årsdebuten och hon lär inte vara sämre nu. Hon gick med skor sist men nu väljer man att rycka samtliga till barfota runt om. Tippas först av mig men de finns andra hästar i loppet som har betydligt bättre tävlingsform, så jag garderar upp litegrann.

2 In Toto Sund gjorde sin årsdebut samtidigt som stallkamraten Double Exposure, och kom tvåa. Det var ett fint formbesked direkt och likt favoriten så skall alla skor dras till denna start. Ska ses med chans då man har bättre utgångsläge.

7 Shadow Gar gör det alltid bra. Informationen från stallet lyder att man ska ge henne ett fint lopp i ryggar utan att ladda från start, för att sedan försöka klå de övriga på upploppet. Det kan bli svårt men chansen finns alltid.

3 Southwind Feji är sin sin absoluta toppform nu. Hon vann på ett riktigt fint sätt senast och man har höga förhoppningar till denna start. Man ska eventuellt slänga på en jänkarvagn för allra första gången. Ja tror de kan ge en fin extraväxel och ska inte räknas bort alls.

V75.2

5 Quite A Quality från Conrad Lugauer radar upp seger på seger hela tiden. Formen är kanon och till denna start så ska man maxa totalt. Det blir barfota runt om för första gången, jänkarvagn för första gången samt helstängt huvudlag för första gången. Detta ekipaget blir enormt svårt att hinna ifatt. En riktigt bra spik i omgången.

2 Randemar RD har gjort det bra i de senaste starterna på V75, står sig riktigt bra i klassen och har dessutom nu fått ett fint utgångsläge. Han är inte den snabbaste från start men han ska nog hänga med långt fram. Han besitter en riktigt vass avslutning.

7 Tony Africa radar upp segrar. Han tål att göra jobbet själv om det krävs och han går alltid hela vägen över linjen. Ingen man ska nonchalera alls om man väljer att gardera.

1 Terminator Face gör fantastiska lopp hela tiden, och Dante Kolgjini har verkligen vuxit in i rollen som toppkusk. Risken är att Terminator Face blir över lite från start då jag tror han får svårt att hålla upp innerspåret. Men skulle han lyckas komma till spets så är det en riktigt bra chans.

V75.3

2 Perfect Dynamite kommer fint självförtroende och riktigt fin form. Man har fått ett fint utgångsläge och man har bra chans att skaffa sig en riktigt bra position tidigt. Senaste loppet när man vann så behövde inte kusken dra huvan ens. En fin extraväxel som man kan använda här om det skulle behövas.

1 Eelis tog en riktigt bra spetsseger förra loppet och det är just det man satsar på igen. Kommer man till ledningen från spår 1 så är det hästen att slå. Man väljer att slänga på ett norskt huvudlag för första gången nu och det ska ses som ett plus.

4 Illuminati är en riktig klasshäst. Han va kanonfin vid segern senast och han gör väldigt sällan ett dåligt lopp. Ska gå barfota runt om.

V75.4

3 Thanasi Bob med Adrian Kolgjini är ett riktigt bra ekipage. Hon har ett kanonspår då hon är väldigt snabb ut i volten och kommer nog sitta i spets väldigt tidigt. Väl där tror jag att hon blir svårslagen. Vill man ha en bra spik till låga procent så skulle ja absolut spika Thanasi Bob.

6 La Camilla Pellini står även hon väldigt bra inne i loppet. Snabb ut och kommer få en fin position direkt. Hon gick ett fint lopp senast och flyttade fram sin form på ett bra sätt. Ska inte nonchaleras här utan har en väldigt bra chans.

11 Havefunwithme överraskade mig och många andra i den senaste starten när man fullkomligt flög fram på upploppet och vann på ett heroiskt sätt. Formen är minst lika bra nu och jag tänker inte åka på denne igen.

V75.5

9 Thriller N.P stod för en enormt fin insats sist och blev precis slagen av Vlad Del Ronco. Det är dessvärre ett minus till start. Hovarna tog stryk senast vid barfotakörningen och man tror från stallet att han måste gå med skor denna gången. Ett minus. Men jag tror ändå att han kommer blanda sig i segerstriden i denna finalen.

6 Vlad Del Ronco gjorde som sagt ett riktigt fint lopp senast. Men efteråt så mådde han inte riktigt bra, det va något som var fel i en hov. Det ska nu iaf vara åtgärdat men det kvarstår samtidigt om de vågar köra barfota på till denna start. Skor = minus.

2 Harran Boko va överlägsen sist. Man är rätt så beroende av spets och jag är inte helt säker på att man kommer dit denna gång. Invändigt om sig har man 1 Marvelous som kommer gå med jänkarvagn för första gången och kommer laddas med allt för att utmana om den åtråvärda positionen längst fram. Hamnar Harran Boko i dödens så tror jag det blir svårt att vinna där ifrån.

V75.6

11 On Track Piraten är min eviga ögonsten och absoluta favorithäst. Men dessvärre drog han nitlotten och fick spår 11 här i finalen. Men på ren kapacitet och vilja så tror jag ändå att han kommer smyga med och ånga förbi samtliga på upploppet. Rikard N Skoglund får än en gång förtroendet och det här löser dom tillsammans.

6 Milligans School har riktigt fina meriter i sin karriär och kommer från ett bra lopp med en riktigt fin insats. Denna gången tror jag att startspåret kan ställa till det en hel del för honom då han kommer få svårt att hitta ner i en bra position. Han funkar bäst med att följa en bra rygg och sedan spara speeden till slut. Rankas tvåa efter OTP.

1 Handsome Brad gjorde precis allt rätt i årsdebuten senast och van knappt före Västerboonthenews och Milligans School. Han har gått framåt fint i och med det loppet. Han är snabb från start och kommer laddas för spets. Kommer han dit så lär han inte släppa till någon.

V75.7

3 Global Trust har 8/8 segrar från spets och denna gång tror jag att det blir en nionde. Han är snabb som attans ut och har samtidigt ett otroligt vasst avslut. Spets och slut för omgångens bästa spik!

4 Weekend Fun vann på ett riktigt fin sätt senast, har ett fint läge nu trots att man inte kommer komma till spets. Funkar även bra i rygg då han får spara sin fina speed till slutet. Om någonting skulle hända med min spik så tror jag på Weekend.

Dessa två tycker jag är ett riktigt bra lås i den avslutande avdelningen.

Här har ni mina korta tankar om omgången. Gillar ni det så är ni välkomna att titta in på Travstugan/Direkten Ryd och köpa er en andel av mig.

Välkomna :)

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Spännande hela vägen fram senast! Ska omgången avgöras via open stretch denna helg?Ge oss chansen att sälja fullt på MICKE-HÖGA KUSTEN (690:-/andel) ... Läs travtips

Lördagen spenderas på Åby med V75! Omgången ser väldigt öppen ut och bjuder på flera roliga lopp att bena ut.Din andel till mitt system löser du ... Läs travtips

Dags för V75 och denna gång ska vi besöka Göteborg och Åby, för en fantastisk omgång! Vi nosar och nosar på fina utdelningar och det är bara en ... Läs travtips

V75 11 Martin De Bos kommer från en fin spetsseger på V75. Då öppnade han förvånansvärt bra och lär ladda mot samma position igen. Oavsett om han ... Läs travtips

Jättefina lopp på Åby denna vecka. Småkluriga att lösa men jag tror att det kan bli bra betalt faktiskt.Hoppas ni vill vara med mig och försöka vinna ... Läs travtips

V75 ÅBY 7/12! Förra helgen slutade vi som bäst på 4 st sexor och nettoplus i allafall. Cirka 13 000kr inspelat! VERTIGO KNEKTEN grusade sjuan, ... Läs travtips

Det närmar sig jul och Winterburst med stormsteg och ibland kan man stressas med av att man ska ha mera pengar att röra sig med och därmed spela ... Läs travtips