V75 Romme och megajackpott. » 2 nov. | Joakim Eriksson - Travstugan.se

V75 Romme och megajackpott.

Hallå mina vänner. Denna helg väntar en monsterjackpott på oss. Jag försöker sikta på den genom att inte spika de största favoriterna denna gång. De spikar jag hittat känns riktigt bra och sunda. Här nedan kommer min analys.

Mina andelar hittar du som vanligt här.

V75.1

VI öppnar med ett klass l lopp som brukligt kan vara extremt skrällbart. Men denna gång så hittar jag faktiskt en av mina spikar här. 2 Xanthis Brazil har gjort det enormt bra i ny regi och om han bara står på benen och travar som han ska i starten så är väldigt mycket vunnet. Jag tror och hoppas på spets och slut.

Bakom tycker jag att det är ganska så öppet, 7 Arras Cando har gjort det bra hela tiden och denna gånger sitter Örjan bakom för andra gången i år, sist blev det seger.

Varningen vill jag ge till 8 Bobo som gjorde det otroligt bra i första starten efter upphåll förra gången. Gått fram med det loppet och kan överraska.

V75.2

10 Ural har stått för otroliga insatser senaste tiden. Han har goda möjligheter att plocka ner detta gäng även denna gång. Och med 6/8 segrar från ledningen, 4/7 segrar på distansen och 3/4 segrar på aktuell bana så tycker jag han är befogad favorit.

3 Brothers In Am har bevisad startsnabbhet och det kanske håller hela vägen denna gång.

Varningen är för 11 Hawk Cliff som tog sin första seger på drygt 2 1/2 år senast, kanske formen håller i sig?

V75.3

Klar fördel för favoriten Heavy Sound från spår 7. De främsta motståndarna står på bakspår och får svårt att plocka in på honom. Han har endast förlorat två felfria lopp detta år och på förhand ser detta ut som en trevlig resa för Heavy och Kenneth. 4 Digital Ink kommer köras från start och kan bli farlig mot slutet om han får sätta tempot själv.

Loppets varning är 5 Attack Diablo från Finland. Det ska bli spännande att se honom på svensk bana igen. Laddad och med form kommer han kanske kunna sätta käppar i hjulet för de mer betrodda.

V75.4

14 Bellafaks är min tipsetta i detta öppna kallblodslopp. Han har god form nu, van att göra jobbet själv utvändigt och har en kraftfull spurt att tillgå. Bör vara bland de tre främsta.

2 Finseth Yr har de satsat mot just detta lopp. Står bra till och har en imponerande rad bakom sig.

Vill varna för 10 Hönn Blesa som har fin form för dagen. Ska eventuellt gå barfota runt om här och blir extra intressant då.

V75.5

7 Waikiki Silvio har gjort fina insatser på v75 en längre tid nu. Dock är han väldigt ojämn. Men trots det så håller jag honom högst i detta öppna lopp. 3 Highland Park lovar stallet låga tider, ett måste på lappen.

Varningen 4 Hungarian Hotwax har haft otur de sista två loppen, kan han bara hitta formen igen så har han ett fint utgångsläge att kunna slåss med dom där framme

V75.6

Det måste bara vara 4 Erik Stings tur nu. Det finns ingen som heter varken M.T.Joinville, Antonio Tabac eller Disco Volante på startlinjen denna gång så jag hoppas och tror verkligen att han får sätta nosen först. Jag spikar Erik på mitt stora system.

Varnar för 10 Under The Counter som har visat enorm kapacitet sista tiden. Ska absolut räknas vid gardering.

V75.7

Jag fullkomligt älskar denna häst, 13 On Track Piraten. Jag tror att han kommer skaffa sig en fin position 5-6 utvändigt. Sen i sista kurvan så kommer det bara smälla till och han sveper alla över upploppet.

Till sist vill jag varna för 2 Jamie Oliver som vi tror kan få en bra start. Han kan vara med långt där framme om det klaffar under resan.

Nu har ni mina tankar till omgången. Gillar ni dom så är ni välkomna att köpa in er på mina system.

Trevlig kväll :)

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V75 kommande helg körs från norska Momarken.Här är tidiga analysen av omgången, med bland annat Pastore Bob!V75-1 2 Moruga är bättre än vad han ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips