V75 Jägersro » 30 aug. | Joakim Eriksson - Travstugan.se

V75 Jägersro

Vi går emot en riktigt klurig omgång på lördagens V75 på Jägersro.

Jag lägger mina två olika andelar i vanlig ordning, Jockes V75 och Jockes Idioten. Mina andelar köper du som vanligt här.

V75-1

Vi inleder tävlingarna med ett riktigt fint stolopp där min tipsetta är 8 JULIA PELLINI. Hon kommer med två fina sommarsegrar i bagaget och jag tror att den tredje kommer här. Jag tycker hon står i en klass för sig men de finns några utmanare där bakom. 10 ROSE MARY gör det bra hela tiden men har lite svårt att sätta skallen först över linjen, klaffar det för henne så är hon absolut inte långt borta.  3 CHAPTER N.DEO som tränas av Daniel Redèn är en riktigt fin donna. Hon gör det bra hela tiden men har lite svårt för att vinna, kanske vänder det på lördag?

V75-2

9 STARFORLIFE PALEMA kommer hit med ett riktigt fint facit, tre segrar på de tre senaste loppen. Springer otroligt fint och gör riktigt fina tider. Spår 9 är inget större minus för honom, och den korta distansen gynnar honom. Därför får han vara mitt förstatips i detta lopp, dessutom streckad till ynka 7% i nuläget. Visst finns det utmanare i loppet men jag har svårt att tro att någon rår på min etta här. 1 RAJAH SILVIO med Björn Goop har äntligen fått ett spår som passar honom, kan bli farlig och åker med vid gardering. Om 7 SPARTAK FACE står på benen i starten så vet vi vad han är kapabel till, dock är han väldigt vinglig och därför flyttas ner i rankingen.

V75-3

Den stora favoriten 8 CYBER LANE kommer få det kämpigt i detta lopp, bakspår och förmodligen skor runt om samt kort distans. Jag tror att det här loppet står mellan 3 DANTE BOKO och 4 LOVE MATTERS. Båda har ett kanonfint utgångsläge här på den korta distansen, båda är snabba ut och jag tror inte att någon hinner ifatt dom. Jag håller DANTE BOKO lite före LOVE MATTERS här. En fin tvilling kanske?

V75-4

Min klara förstahäst i detta gäng, och spelad till 5% just nu är 14 WAIKIKI SILVIO med Goop i sulkyn. Han har aldrig varit sämre än trea de sex senaste loppen med Björn styrandes. Han går från alla positioner och är en ruskigt snabb spurtare. Han lär svepa många över upploppet om han måste. SPIK på Idioten! Där bakom skulle jag vilja varna för 9 STARO LEONARDO från stall Löfgren, kan vara dags att vinna nu om min etta inte håller. 12 APERFECTDREAM fick äntligen seger senast, passupp även på den.

V75-5

Här kommer två fina hästar på besök, 1 PRINCE OF PERSIA och 5 GUSTAFSON. Den förstnämnda har jag följt litegrann och det är ett monster. Otroligt fint huvud, snabb och går från de flesta positioner. Kusken Michael Nimczyk är en demon i sulkyn. Riktigt fin känsla, vet precis hur man lägger upp ett lopp och vet precis vart han har hästen. Det gör att jag hamrar in den sista spiken på Idioten. Jag tror att det blir ett fint klassiskt spets och slut för denna herre. Bakom min spik vill jag varna för några riktigt fina lågprocentare, 10 TIM FRONTLINE bara radar upp segrar, lär vara med där framme, 8 IRONMAN PELLINI kommer med 3/3 segrar i bagaget, har visat att han verkligen kan vinna. Sen har vi 3 CAN LANE som vet jag att Johan Untersteiner håller riktigt högt och har en enorm kapacitet.

V75-6

Här kommer min enda spik på det stora systemet, 7 TODDLER. Radar upp seger efter seger, dock va det nått fel senast på Färjestad som störde hästen, men allt efter det loppet har flutit på fint. Tränar otroligt bra och är pigg. Marc Elias och Toddler är ett riktigt fint ekipage tillsammans som har visat alla att de är att räkna med. SPIK på stora systemet.

V75-7

I den avslutande avdelning så tror jag att det står helt mellan min trio. Tipsettan får den grymma 7 URBAN KRONOS som har utvecklats otroligt mycket i år och klarar numera av att göra jobbet själv om han måste. 5 MACK DRAGAN har äntligen fått lite tur i spårlottningen. Spår 5 är nog optimalt för denna snabba herre som förmodligen kommer rinna fram till spets. Svårslagen där ifrån. 11 ANTONIO TABAC, har visat hela travvärlden att han verkligen är att räkna med och att ta på allvar. Otroligt snabb spurtare som kan svepa otroligt många på upploppet. LIVSFARLIG. Jag låser båda mina kuponger med denna trio och hoppas att de fixar 7an åt oss.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Petri Puro selar åter ut sin Burning Man som jag den här gången tror strider om det igen. Senast föll Burning Man i galopp på V75 där han ... Läs travtips

V75 kommande helg körs från norska Momarken.Här är tidiga analysen av omgången, med bland annat Pastore Bob!V75-1 2 Moruga är bättre än vad han ... Läs travtips

Förra lördagen spelade vi in drygt 30.000kr på mina andelar och en fin slant tillbaka.  Denna helgen siktar vi riktigt högt. Jag har plöjt ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips