V75 Bergsåker » 25 aug. | Joakim Eriksson - Travstugan.se

V75 Bergsåker

Den stora dagen är här. Avslutningen på V75 Summerburst och 50 miljoner i jackpott.

Mina system som jag lägger är Jockes V75 och Jockes Idioten, och mina andelar hittar du HÄR.

V75-1

Här blir 7 LASKARI stor favorit. Inget snack om att det är en otroligt bra häst. Ett lopp i kroppen och senast tappade han en sko under loppet men kunde relativt enkelt vinna ändå. Det är min tipsetta i avdelning 1. Men det är inte så att det saknas motstånd här. På båda mina kuponger så garderar jag rejält då jag tycker att det är väldigt många som kan utmana om segern.

3 THELMA DE GLATIGNE är i sitt livs form och tog en otroligt fin spetsseger senast. Ska räknas med chans. 4 KÖVRAS SO FAR gör det bra hela tiden, har lite svårt att sätta nosen först, men hittar Robert Bergh till spets här så blir det svårt för samtliga att spurta ner honom. Mitt stora drag i detta lopp är 11 LEXINGTON HALL som aldrig varit bättre än vad han är nu kommer från 2 raka segrar. Trist utgångsläge men hästen klarar alla sorters löpningsförlopp så ska absolut passas här. 

Jockes v75: 1,2,3,4,5,7,11

Jockes Idiot: 1,2,3,4,5,7,11

V75-2

Här har vi det bästa kallblodet i världen enligt mig, 5 MÅNPRINSEN AM. Startade senast på Åby och sprang så när sönder världsrekordet på distansen. 4/5 segrar på distansen och sammanlagt i år och han är bara bäst. SÅ här kommer första spiken på Jockes V75.

På Jockes Idioten så garderar vi alla storfavoriter, rikligt. Jag tar med hela SJU hästar här.

Jockes v75: 5 MÅNPRINSEN AM

Jockes Idiot: 1,3,4,5,7,9,11

V75-3

Ett riktigt fint lopp i Silverdivisionen.

Min starka tipsetta och även spik på Jockes Idiot är 8 HANDSOME BRAD. Gjorde ett riktigt fint lopp i Jubileumspokalen senast och slutade 5a. Nu går han ner lite klass och jag tror att Calle Jepson kommer att gasa för full från spår 8 för att hitta en riktigt fin position. Jag tror inte att någon kommer att rå på honom. 

Jockes v75: 1,2,4,6,7,8,9,11,12

Jockes Idiot: 8 HANDSOME BRAD

V75-4

Förstahästen här har jag 12 MILLIE MILLIONARE, men tätt efter så kommer direkt 7 DEAR FRIEND. Jag har alltid gillat Millie extremt mycket, hon gör otroliga lopp hela tiden, går från alla positioner och nu dessutom bevisad fin form. Dear Friend fick de klart bättre spåret och även otroligt duktig. MEN för mig så avgör mycket vem som sitter bakom i ett lärlingslopp. Sandra Eriksson bakom Mille är en kvinna som verkligen visat vad hon går för. Fin fingertoppskänsla och vet hur man lägger upp ett lopp. Just därför så spikar jag 12 Millie Millionare på Idioten.

Jockes v75: 2,4,5,7,8,12

Jockes Idiot: 12 MILLIE MILLIONARE

V75-5

1 O MAN FLAX kommer från två fina segrar på lång distans. Det här en maskin som gör riktigt fina tider hela tiden och som nu dessutom fått ett riktigt bra spår då han är väldigt startsnabb. Enligt tränare Ulf Stenströmer så är detta hans bästa chans i omgången!

Det finns en häst i detta lopp som jag tar med på Idioten och som jag skulle vilja varna för, 7 GLOBAL TRADEMARK. Första gången med Björn Goop bakom vilket ä ett enormt plus, sen blir det första gången med rycktussar vilket även det ger en extra växel in på upploppsrakan.

Jockes V75: 1,3,5

Jockes Idiot: 1,3,5,7,11,12

V75-6

Här kommer det en riktig klasshäst. Ett monster med lite för långa ben men vet precis hur han ska använda dom. Jag talar om 12 TESIO. Stallformen hos Robert Bergh är nästan otäckt bra och han har även lyckats få sina hästar mer uthålliga och starka. Mitt scenario är att så fort Tesio får möjligheten så kommer han dundra till ledningen. Och kommer han dit så ser jag ingen som kan rå på han. Hittar han hite till ledningen så kommer han att köra skiten ur alla till slut ändå. Spik och grön prick på båda kupongerna.

Jockes V75: 12 TESIO

Jockes Idiot: 12 TESIO

V75-7

I v75 avslutningen så startar den enorma 1 Readly Express. Jag tror att alla har den senaste kampen med Propulsion på näthinnan fortfarande. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva som ingen annan redan vet eller har skrivit om detta monster. Det är iaf min klara förstahäst i detta lopp. Men som alla har märkt tror jag så gillar jag verkligen att gardera dessa storfavoriter, och likaså denna gång. Det kanske är en massa lyxstreck men man måste försöka fälla dom. Jag väljer faktiskt att plocka med sex respektive 7 hästar i sista avdelningen på mina kuponger, för man vet aldrig.

Jag skulle vilja varna främst för två hästar som riktigt groteska när det gäller. Den första är 5 HEAVY SOUND och den andra är 7 NADAL BROLINE. Båda dessa två har visat gång på gång att de räcker mot de absolut bästa, och jag tror att deras speed kan ge Readly en match. Eller jag hoppas iaf det.

Jockes v75: 1,3,5,7,8,10

Jockes Idiot: 1,2,3,5,7,8,10


Nu vet ni lite hur jag tänker inför denna jackpotomgång.

dela gärna min analys och köp en andel om du är likasinnad som jag, om du vill vara med och försöka fälla favoriterna i jakten på 50 miljoner.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V86 på huvudstadsbanan Solvalla, med ett par favoriter i fara?!?!? Solvalla från start till mål med veckans V86a! Proppen höll för trycket och satte ... Läs travtips

V86 1 9 Mellby Free vann årsdebuten på ett mycket övertygande sätt då hon vann Stoeliten under Elitloppshelgen, en stjärna i Björn Goops stall och ... Läs travtips

V86 och jackpott, kan det bli mycket bättre? Ja, såklart det kan. Vi ska ju sätta åttan tillsammans! Härliga tävlingar att vänta och formen är ... Läs travtips

Som traditionen gör sig gällande är det från Kalmar vi åter får uppleva Midsommarhelgens V75-omgång.Omgången innehåller några profiler som blir ... Läs travtips