Tankar och tips till v75 Åby 13/10

Oj va nära vi var i onsdags på v86. men det blev 7 rätt och drygt 38.000kr inspelat. Det var alltså tredje onsdagen i rad som vi spelade in bra pengar på v86.

Med det sagt så känns formen väldigt bra inför kommande tävlingar. VI har väldigt fina lopp att se fram emot imorgon lördag med bland annat Readly Express som ska försöka tugga ner Cyber Lane och skrällen Sorbet över 2640 meter. Det blir ett otroligt roligt lopp att se.

Mina andelar finns som vanligt att köpa här.

V75-1

Ett otroligt roligt men öppet lopp där 8 Velvet Gio ser ut att bli favorit till slut. Jag tror faktiskt också att han vinner detta. Funkade inte speciellt bra sist och va dock ute på fel distans då. Nu med flera meter att springa så tror jag att alla andra får det tufft att nöta ner honom över upploppet. Han har 2/4 segrar på Åby och en duktig spurtare.

Som jag ser det så finns det två stora hot mot honom. Det första är 11 Mamasan med Goop som verkligen har toppform nu. Det andra stora hotet är 14 Aileron som gör det grymt bra varje gång och har dessutom är stallformen hos Bergh just nu otroligt bra.

Loppets varning ger jag till 15 Explosive Merlot som har vunnit 50% (5/10) av sina starter på Åby, vunnit 2/3 över aktuell distans och den näst snabbaste snittspurttiden. 

V75-2

Om det blir hårt tempo i detta lopp så gynnas 11 O`man Flax absolut mest. Tränat kanon och gått otroligt fint i snabbjobben hemma hos Uffe Stenströmer. MEN hästen har aldrig vunnit från bakspår på distansen tidigare och det gör att jag väljer att gardera. En häst att verkligen se upp med här är 3 Garcon Above. Han har 5/8 spetssegrar, 8/19 segrar på distansen, 2/4 segrar på Åby och har vunnit 6/8 från framspår på distansen.

V75-3

Montè SM ska avgöras och jag tycker det är otroligt kul att det får vara en del av v75. Många håller inte med om det men så tycker iaf jag!

Favoriten 5 Julio De Luxe har fått ett väldigt passande spår bakom bilen här. Snabb ut och trivs absolut bäst i ledningen. Jag tror det kommer avgöras där, spets och slut för favoriten och våran spik.

Loppets varning går till 10 Bonnies Celebrity. Han kommer med 6 raka ettor i raden men fått ett väldigt taskigt spår denna gång. Enligt tränare så höjer sig hästen ju bättre motstånd den möter. Passupp på den, vid gardering är den given.

V75-4

Fältets bästa här måste vara 2 Athos Race. Kommer hit med ettor och tvåor i raden och formen är kanonbra. Garanterat hästen att slå.

Loppets stora varning är 4 Alvena Uni. Gjorde ett kanonlopp senast och får hon bara ett fint smyglopp så kan hon faktiskt vinna detta. Till endast 0.33% så MÅSTE hon med på kupongen vid gardering.

V75-5

Min etta här är 1 Dear Friend som tränas av Johan Untersteiner. Denna gång blir det kuskförstärkning av formkusken Erik Adielsson. Jag tror att det är ett vinnande koncept och favoriten 2 Cash Crowe kommer verkligen få kämpa för att kunna vinna detta.

Varningen är 9 Ellieann som gör kanonlopp hela tiden. En av de vassaste spurtarna just nu, kan trampa ner många till slut. Bara 0,47 % i skrivandes stund.

V75-6

2 Kindy Kane kommer med toppform och full av självförtroende. Träningen funkar perfekt och ett citat av tränaren som lyder, "Vi ändrar inget, jag tror hon bara vinner". I det senaste loppen så har hon verkligen imponerat på mig. Jag vågar inte spika här men jag kommer gå relativt kort. 9 Park View lyser det också form om. Med 3 vinster på de 5 senaste loppen och sämst trea så är han given på lappen här oxå.

V75-7

Vi avslutar med Gulddivisionen och med den underbara 12 Readly Express. I och med att det inte finns någon Propulsion med på startlistan så tror jag att superhingsten kommer leka hem detta. Omgången bästa spik. Den som förmodligen kommer tvåa här är kapabla 4 Cyber Lane.

Då vet ni lite hur jag tänker om omgången. Gillar ni det, köp gärna in er i mina andelar.

Jocke 15

Jockes ChansTrippel

Jockes Idiot

Jockes VM

Barncancerfonden

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Fortsatt jakt, nu i huvudstaden! Ibland tänker man rätt men det blir fel, å ibland tänk man helt enkelt ba fel! Skönt det finns nya chanser redan ... Läs travtips

V75 från nationalbanan Solvalla nästkommande lördag. Omgången håller fin klass - åter är Erik den som fastnar på näthinnan. V75-1 5 Vikens ... Läs travtips

Solvalla tar hand om V75 och ännu en gång känns det som svårlösta lopp, det var någon jag samtalade med som sa att under vintern brukar det vara några ... Läs travtips

Äntligen lördag med V75-omgång och revansch!Ja det gick ju inte alls som tänkt senast, men borstade av mig snabbt och började fokusera på morgondagens ... Läs travtips

Hej på er alla! Vilken trevlig omgång vi har framför oss. En omgång som jag tror kommer betala bra och där det krävs mycket analyserande för att ... Läs travtips

Två svåra lopp att lösa, jag väljer att gardera med sex hästar i ett lopp och spikar den jag tror tar ledningen. Dags att hitta dagens dubbel igen på ... Läs travtips