Tankar och idèer till v86 Solvalla / Åby

Idag bär det av mot Solvalla och Åby för dagens v86 tävlingar. Några riktigt fina lopp en lite halvklurig omgång. Jag känner att jag har riktigt bra koll på de olika avdelningarna och känslan för ikväll är toppen.

Mina två olika andel hittar ni som vanligt HÄR.

V86-1

Vi öppnar upp med ett riktigt bra lopp med några riktigt fina hästar. Efter strykningen på Mr.Lindy idag så beslöt jag mig att spika mig ur första avdelning och ta ett rejält grepp från början. Jag väljer att spika 3 Västerbo Exact, han gynnas av distansen och han form blir bara bättre och bättre. Jag tror på spets och slut här.

Om jag ska varna för någon så blir det för 5 Breidabliks Nubbe som gör det bra hela tiden, samt att Conrad Lugauers stallform är rätt så hygglig nu.

V86-2

Här kommer den store 6 Ringostarr Treb tillbaka efter semestern. Vinnaren av både Olympiatravet och Elitloppet. MEN över 70% streckad direkt efter vila synar jag direkt. Idstället så går min tipsetta till Daniel Redèns stjärna 1 Canari Match. Han ha tävlat kanonbra hela sommaren och har riktigt fin form. Spikas på Idioten idag.

V86-3

Montèlopp och riktigt fina hästar här igen. Min etta här går till 8 Whiskey Akema. Visseligen så är det montè debut idag men så som hästen sett ut på bla v75 sista tiden så tror jag att han kommer klara det galant. Lite tråkigt läge men formen är fantastisk. 1 Tiptoe är en rutinerad montèhäst som har en riktigt imponerande rad bakom sig, endast 8% just nu och den är ett måste på lappen. Dagens skrikhäst tror jag blir 6 Viking Olympic. En vass avslutare men dock lite strulig.

V86-4

Det här loppet såg ut att stå mellan två ekipage som verkligen höjde sig ovan resten av fältet. Nu med sen strykning på en av dessa så spikar vi 1 Freddie Silvåkra med Björn Goop. Risken finns att han inte lyckas ta spets här och riskerar att fastna invändigt. Men ofta så löser Goop dessa problem på vägen, och även denna gång om det skulle behövas hoppas jag.

Den som jag tror kan komma till spets och den jag vill varna för är 2 Twilight Speed , ruskigt snabb bakom bilen och ett bra spår. Kommer han till spets så är det hästen att slå, dock tror jag våran kommer klara av alla eventuella hinder.


V86-5

Min förstahäst startar från bakspåret här idag, 11 Mellby Glader. Bästa hästen i fältet och van att möta betydligt tuffare motstånd än vad som bjuds idag. På framspår så har vi den som är värst emot, 5 Zanzibar Effe som är lite orutinerad. Började travkarriären väldigt sent pga av sjukdom. Har inte riktigt fått travet att flyta på helt och hållet så jag väljer att försöka fälla favoriten här.

Några som är värda att nämna som varningar är 7 Adde S.H10 Baccus L.I samt 1 Felix AM.


V86-6

6 Park View är en riktig segerstaplare. Har gjort det otroligt bra varje gång och älskar att vinna, och han vet precis hur man gör. En befogad favorit här men jag har hittat flera klockrena motbud. Värsta konkurrenten enligt mig är 11 Thought Hanover, Otur på spåret denna start men klarar att göra jobbet själv om det skulle krävas. Formen stiger för varje lopp och jag tror att han blir livsfarlig. Snabb avslutare.

10 Versailles U.S är det väldigt fina tongångar på idag från stallet, vad jag kan förstå så tror de att chansen finns till vinst här, trots spåret. Given på lappen!

V86-7

Conrad Lugauers fina 3 åring 1 Super Steve har fått en kanonspår här. Segerstaplare och otroligt snabb iväg. Det luktar lite spets och slut här. Men det saknas inte motbud i detta lopp, 6 Peakster går framåt hela tiden efter varje lopp, och enligt tränaren så ska han absolut räknas i detta gäng. Han är riktigt rejäl och har en enorm kapacitet.

11 Randemar från Johan Untersteiner har kanonform för dagen, spåret blev inte det bästa men han har vunnit från sämre lägen. Borde absolut vara med och göra upp om det.

V86-8

Vi avslutar omgången med ett lite halvtråkigt lopp där favoriten 2 Hawk Cliff inte vunnit ett lopp på snart 2 år. Dock får han Björn Goop upp bakom sig, och det gör det hela mer intressant. Min förstahäst här är 1 Ensemble AM  med Erik Adielsson i sulkyn. Ett stabilt sto som springer bra tider hela tiden. Rapporterna från stallet låter lovande och får hon en fin position i loppet så blir hon farlig.

Nu vet ni mina tankar kring omgången. Om ni gillar dom så får ni gärna köpa in er på mina system.

 

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Fortsatt jakt, nu i huvudstaden! Ibland tänker man rätt men det blir fel, å ibland tänk man helt enkelt ba fel! Skönt det finns nya chanser redan ... Läs travtips

V75 från nationalbanan Solvalla nästkommande lördag. Omgången håller fin klass - åter är Erik den som fastnar på näthinnan. V75-1 5 Vikens ... Läs travtips

Solvalla tar hand om V75 och ännu en gång känns det som svårlösta lopp, det var någon jag samtalade med som sa att under vintern brukar det vara några ... Läs travtips

Äntligen lördag med V75-omgång och revansch!Ja det gick ju inte alls som tänkt senast, men borstade av mig snabbt och började fokusera på morgondagens ... Läs travtips

Hej på er alla! Vilken trevlig omgång vi har framför oss. En omgång som jag tror kommer betala bra och där det krävs mycket analyserande för att ... Läs travtips

Två svåra lopp att lösa, jag väljer att gardera med sex hästar i ett lopp och spikar den jag tror tar ledningen. Dags att hitta dagens dubbel igen på ... Läs travtips