Tankar och idèer kring v75 Skellefteå. » 6 okt. | Joakim Eriksson -…

Tankar och idèer kring v75 Skellefteå.

För andra onsdagen i rad så var vi nära igen. Ett huvud ifrån 8 rätt och en bra utdelning. Kupongen gav oss istället drygt 10.000kr in och en fin slant tillbaka. Nästan 500 kr tillbaka per andel. Men vi tar nya tag idag med v75 på Skellefteå och några riktigt fina lopp.

Formen känns otroligt fin inför dagens uppgift!

Mina andelar finns som vanligt att köpa HÄR.


V75-1

Favoriten 5 Very Kronos är överlägsen i detta gäng, OM han går felfritt. Han är inte alls att lita på gå han galopperar helt utan förvarning många gånger. Dessvärre känd för att hoppa mycket på banorna långt norr ut, som t.ex Skellefteå. Men går han iväg bra och får ett felfritt lopp så vinner han lätt. Största utmanaren här är 1 Linus Boy som står för kanoninsatser varje gång utan att riktigt hitta det där lilla extra, given på kupongen.

Jag vill varna för 6 Eder Bob här. Om det blir bra fart på tillställningen så ska han absolut räknas. Endast streckad till 7% i nuläget. Betydligt högre kapacitet och hot än så.

V75-2

Robert Berghs fina 4 Corroded gjorde karriärens kanske bästa lopp senast när han spurtade urstarkt på Solvalla. Enligt Bergh så har han aldrig känts sån kraft i hästen någonsin förut. Han är väldigt nöjd med honom för dagen och ska räknas väldigt tidigt, min tipsetta.

2 Antonio America är riktigt snabb bakom bilen och kommer leda detta lopp länge, kan vara största utmanaren till vår spik här.

12 Elsa Mearas har fått ett bedrövligt spår här. Men med rätt klaff så kanske hon kan va med längre fram. Värd ett streck vid gardering.


V75-3

"Straffspark i öppet mål", "Tre hovar i mål innan loppet börjat" och "De finns bara en häst på banan" skrivs det om omgångens största favorit 6 Lome Brage. Jag kan vara villig att hålla med till viss del. Trav är trav och allting kan hända. Men Lome Brage har perfekta förutsättningar att vinna detta från start till mål. Han spikas på alla mina andel idag. Tror inte att det finns någon som kan utmana honom här.


V75-4

9 Roheryn vann på ett riktigt fint sätt sist. Med det loppet i kroppen så är formen för dagen ännu bättre. Enligt stall Nurmos så är det deras bästa chans i omgången. Givet första streck. Motstånd finns det gott om i detta lopp och jag väljer att strecka på lite. 7 Fame Boko lyser de form om och Per Lennartsson är riktigt nöjd med formen inför detta, ett måste streck. Likadant med 14 Ellieann som visade senast vart skåpet ska stå. Kallt spår här men spurtkapaciteten är det inget fel på, kan fälla många till slut.

V75-5

Ett fint klass ll försök som öppnade upp sig rejält när favoriten blev struken. 4 Major Vici är snabbast ut i detta fält. Kommer att nå spets relativt enkelt. Kommer han till spets så kommer han sitta där väldigt länge. 2 New Joker kommer med fin form. Med 6 segrar på 10 försök så är han den största kandidaten till seger här. 10 Let`s Go Ernie vann på ett jättefint vis sist på Romme. Han gick jättebra framåt iom det loppet. Om han får spara sin speed till slutet så kan han mycket vinna detta.

3 Order By Box har en otrolig styrka. Så om det blir bra och jämt tempo i loppet så blir han livsfarlig till slut. Ska absolut med vid gardering.

V75-6

9 Mr. Golden Quick gick som tåget sist efter att ha hittat ut i banan på upploppet, ingen som kunde rå på hans speed, blir livsfarlig här. Min absoluta favorithäst 14 On Track Piraten ska absolut räknas i detta lopp. Hans bästa årstid närmar sig och bara banan blir lite hård och tuff så kommer han vinna här. För hans del hoppas vi på lite snö idag.

6 Sir Henry P.Hill lyser det form om för dagen, Westerholm är otroligt nöjd inför dagens uppgift och är väldigt hoppfull. Med vid gardering.

15 Digital Ink kommer tillbaka efter lite semester, enligt tränaren Bergh så är detta lopp perfekt för honom. Spår långt bak och över 3 varv. Given!

V75-7

Dagens svåraste lopp enligt mig. Många som har kapaciteten att vinna. Den stora favoriten 3 Doctor Doxey Zenz kommer tillbaka efter vila och är streckad över 43%. Det synar jag direkt så de finns hästar här som har betydligt bättre form och som har tävlat fantastiskt hela sommaren.4 Celebrity Lane har två fina segrar i ryggen och formen är på topp, ska räknas tidigt. Rebecka Dahlèn och 12 Minnestads El Paso har visat att de har att göra i de högre klasserna och ska inte noncaleras. 2 Heading Reference skriker stallet om, får han bara spara speeden till slutet av loppet så vinner han. En bra kantboll i avslutande avdelningen.

Då vet ni lite hur jag tänker kring omgången. Gillar ni det så får ni gärna köpa in er i mina system.

Jockes 150

Jockes ChansTrippel

Jockes Idioten

Jockes VM

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V86 på huvudstadsbanan Solvalla, med ett par favoriter i fara?!?!? Solvalla från start till mål med veckans V86a! Proppen höll för trycket och satte ... Läs travtips

V86 1 9 Mellby Free vann årsdebuten på ett mycket övertygande sätt då hon vann Stoeliten under Elitloppshelgen, en stjärna i Björn Goops stall och ... Läs travtips

V86 och jackpott, kan det bli mycket bättre? Ja, såklart det kan. Vi ska ju sätta åttan tillsammans! Härliga tävlingar att vänta och formen är ... Läs travtips

Som traditionen gör sig gällande är det från Kalmar vi åter får uppleva Midsommarhelgens V75-omgång.Omgången innehåller några profiler som blir ... Läs travtips