Tankar och analyser till V86 14/11 » 14 nov. | Joakim Eriksson -…

Tankar och analyser till V86 14/11

Vi har några finfina lopp att ta oss igenom inför v86 jackpotten som går på Solvalla och Bergsåker denna veckan. Det är lite knepigt och svårt att bena ut i vissa avdelningar, men jag tycker att jag skaffat mig otroligt bra info och koll.

Mina två olika andelar hittar du HÄR.

V86.1

Det finaste loppet i omgången och 4 Digital Ink kommer ut med tre lopp i kroppen, mött betydligt värre motstånd än detta, givet förstastreck. 6 Caid Griff har ett enormt kunnande men har dessvärre haft lite otur sista tiden. Sitter formen nu så blir han farlig.

Varningen i detta lopp är 1 Labero Broline, han har 1/1 segrar från spets, 5/18 på distansen, och 10/33 vinster på aktuell bana. En kantboll.

V86.2

5 Patricia Zaz är ett riktigt bra sto, hon har bra spring i benen och distansen passar henne kanon. hon är hästen att slå! 4 Uappa Di Azzurra har 3 segrar på senaste 4 starterna och sprungit riktigt fina tider. Hon kommer absolut att vara med på målfotot.

Jag vill varna för 6 Kyrkebys Rut som gjorde ett kanonlopp senaste. Slutade femma bakom Il Saint Louis. Gått framåt med det loppet och kan bli riktigt farlig här. En starkt utmanare.

V86.3

15 Order to Fly har gjort tre starter i montè och är obesegrad. Han blir lika tuff att slå denna gång. SPIK! 10 Donners AM har gjort de bra i sina tidigare starter i montè, denna gång slår man på järnskor och det drar ner chanserna hos mig.

Varningen kommer för 11 Nikki Celeber som är otroligt snabb från start så hon lär hitta fin position från början. Ska med vid gardering. Dessutom barfota runt om till denna start.

V86.4

7 Dardanos har haft en del otur de sista loppen, sist förlorade han mot bland annat Wrongdoer som visat otrolig klass. Denna gång sitter Oskar J Andersson upp igen, precis som vid senaste segern för tre starter sedan. Förstastreck. 3 Copertino V.W gick barfota runt om sist och gjorde det riktigt bra, samma balans denna gång. Han är inte så snabb ut bakom bilen men kommer säkert hitta en fin rygg att gå i. Distansen passar bra.

Jag vill varna för 4 Latte Käll gick ett riktigt bra lopp senast, gick med bra fart över mål och en del krafter sparade. Kan sluta långt fram med klaff.


V86.5

6 Mellby Entre gick i mål med massa sparade krafter senast, satt fast för länge tyvärr. Gick ändå bra framåt med det loppet. Får han en fin start och tar sig till ledningen så är han svårstoppad, 5/7 segrar från ledningen. 15 Highland Park gjorde ett riktigt dåligt lopp senast, uppkollad efter det men de hitta inga fel. Denna gången blir det barfota runt om och man kan hoppas på att det slår väl ut.

Varningen: 9 Bionicle Man kan öppna riktigt vasst, får han en vettig position tidigt i loppet så är han med och slåss där framme.


V86.6

5 Glenn Boko kommer nu hit med ett lopp i kroppen, har hög grundkapacitet och är mitt första val. 3 Einstein Sisu gjorde ett kanonlopp senast i skymundan efter en stor galopp. Visar bra form och kan vara med långt fram.

Vill varna för 4 Farouk B.R som gör debut i ny regi, det ska man alltid ha med i beräkningarna att det kan slå väl ut direkt i första starten.


V86.7

Väldigt passande lopp för favoriten 4 Chapter N.Deo som står riktigt bra inne i loppet. Vann övertygande senast med krafter kvar. Kommer hon till ledningen så blir hon svårfångad. Omgångens bästa spik! 11 Västerbo Realworld har riktigt fin form, med två andraplatser närmst i raden så blir hon farlig. Minus på spåret och skor runt om.

Jag vill varna för 5 Il Nostro som har hela 4/5 spetssegrar och är dessutom en riktigt vass spurtare. Given vid gardering.

V86.8

1 Rafale D.Inverne har 4/8 segrar i år och endast en förlust felfri. Han är inte riktigt att lita på men väldigt kapabel om han står på benen. 5 Cheerful Rivner är ett tufft sto men mycket styrka. Klarar att göra jobbet själv om hon måste och skulle hon nå ledningen så får de andra väldigt svårt. Mitt första val!

10 Elin America har fått ett lopp i kroppen efter semester och har kapaciteten att utmana. Ska med på kupongen vid gardering.


Det var mina tankar kring omgången. Ni får jättegärna rygga mina system, bara klicka på länken högst upp.


Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Dubbeltrav på Axevalla och analysen gäller för lördagens omgång! På resande fot just idag och lägger samtliga tre system lördag MEN på söndagens ... Läs travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten. Våra andelar hittar ni här!V75-1 Bronsloppet ... Läs travtips

V75 1 7 Randemar R.D gjorde det bra som 2:a bakom Zalie Gar senast och formen är på topp. Är snabb i voltstart. 10 Pastor Power såg smällfin ut ... Läs travtips

Dubbla V75:or är det dags för när vi beger oss mot Axevalla och dess härliga sommartrav. Lopparkiven har gått varma dessa dagar och här får det inte ... Läs travtips

Trevlig helg på er och dags för trippeltrav på Axevalla. Som rubriken lyder så tycker jag på förhand att de är den svåraste omgången någonsin sedan ... Läs travtips

V75 20/7 avgörs på Axevalla travbana. Omgången bjuder på riktigt grymma lopp och vi gör ett försök att nå sju rätt. Omgången ser riktigt klurig ... Läs travtips

Inte helt lättlöst omgång på Axevalla men jag tror mig ha lösningen, Häng på! Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR ... Läs travtips

Dagens V75 Från Axevalla är verkligen något utöver de extra. Vi har börjat se detta fenomen allt oftare i spellistorna och jag är nöjd, 3140 meter ... Läs travtips

På söndagen är det fyraåriga stonas stora dag. Stochampionatet 2019 ska avgöras och i övrigt fin klass på omgången!Din andel hittar du ... Läs travtips