Spikar och drag till kvällens v86 jackpott. » 22 maj | Joakim…

Spikar och drag till kvällens v86 jackpott.

Full pott förra veckan på v86, dock ingen svårfunnen rad alls. Men 8 är 8.

Kvällens tävlingar ser betydligt mer öppna ut och jag anser mig har hittat otroligt många spelvärda ekipage och riktigt bortglömda drag.

Mina andelar hittar du här.

Omgångens bästa spik:

15 Enzo AM i avd.8 har stått för två riktigt fina prestationer de senaste starterna. Lopoet senast blev det endast stryk av On Track Piraten och Mack Dragan. Finns inget sådant motstånd alls här idag. Kapaciteten finns att runda samtliga och det är precis det jag tror kommer hända.

Omgångens näst bästa spik:

3 Solkattens Chiron i avd.6 har nu 3 raka segrar och är på väg mot den fjärde. Jorma Kontio upp i sulkyn och det finns riktigt goda chanser till spets här. Och som brukligt så är alltid Jorma väldigt svårslagen från just den positionen. Jag tror och räknar med spets och slut.

Intressanta drag ikväll är:
Avd.1 - 8 Baronesse Hooves
Avd.2 - 3 Whiskey Akema
Avd.3 - 3 Legacy HH & 10 Diamond is Rough
Avd.4 - 2 Indian Front
Avd.5 - 2 Bjarne BP & 5 Tim Frontline
Avd.7 - 1 Belladore

Missa inte mina andelar ikväll, Jocke Travstugan 150, Jocke Idioten och ALL-IN som idag är öppnad då det är jackpottomgång. Jag och min gode vän och kollega har suttit dag och natt med detta system för att kunna leverera det absolut bästa till er. Så rygga gärna, för det är roligare att vinna tillsammans:)


Andelarna hittar du här.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.