Över 40.000kr sist på v75 Jägersro. Mina tankar kring omgången. » 30…

Över 40.000kr sist på v75 Jägersro. Mina tankar kring omgången.

Förra helgen satte vi 7 rätt på systemen men ingen vidare utdelning. V75 på Jägersro har gått bra för mig. Vi satte 7an där och det gav oss sammanlagt drygt 40.000kr.

Denna omgång är väldigt intressant och roligt, både spelmässigt och sportsmässigt.

Mina andelar hittar du här.


V75.1

Vi inleder med ett lopp över 2140 meter voltstart där 4 åringarna startar 20 meter bakom 3 åringarna. Jag tror inte att det gör så mycket då kunnandet och hårdheten känns lite bättre på ekipagen på bakspår. Bästa hästen i loppet och den jag tror på mest är 10 Candy LaMarc. Hon har visar riktigt bra kunnande och vilja med sina 3 segrar på de 4 senaste starterna. Galoppen senast så blev hon störd i starten och galopperade. Även om spåret inte är det bästa så räknar jag ändå med att hon får loppet dit hon vill och vinner. Hon har en bra spurt om hon får spara den till upploppet.

Främsta motbudet som jag ser det är 11 Harran Boko. Jag tror att han kommer få en bra rygg på favoriten här och han slipper göra jobbet själv. Skotvånget som börjar nu gynnar Harran då han är väldigt van att gå med skor runt om.

Varningen: Man ska se upp med 1 Filur Sisu här som kan öppna riktigt bra och som alltid går väldigt jämna lopp.

V75.2

2 Master Hill har varit riktigt fin de sista starterna nu för Nurmos. Sist på Solvalla så vann han övertygande med krafter kvar samt att rycktussarna inte använts. Allt funkade fint efter tävling med träning och jobb och lär va vässad till denna start. Distansen är passande och skotvånget inget hinder. Dessutom ett perfekt utgångsläge då han även är riktigt snabb från start. Jag tror på spets och slut och spikar!

Den värsta konkurrenten startar från spår 3 och heter Staro Kipling. Han kommer med kanonform. Stallet har haft lite problem med sjukdom men Kipling har klarat sig bra, men det sätter ändå ett litet frågetecken. Ska absolut med vid eventuell gardering.

V75.3

1 Illuminati har visat kanonform den senaste tiden och vunnit sina två senaste lopp väldigt övertygande, dock i lite lättare sällskap men det tror inte vi att det gör någonting. Han har gått svenskt rekord med skor runt om och förbudet nu är absolut inget negativt. Kommer han bara iväg bra från spår 1 i volten så är det ingen som rår på honom.

Tuffast emot på pappret är 9 Rajah Silvio. Han har vunnit 4/6 starter för Björn Goop men är lite osäker i voltstart. Skor runt om är minus samt att Peter Ingves som inte känner hästen ska styra. Dessutom debut på lång distans. Med vid gardering.

Varningen 2 The Real Star funkar kanonfint över distansen och med skorna på. Har riktigt fin form och kommer säkerligen vara med långt fram på målfotot denna dag.

V75.4

3 Bythebook som bara blir bättre och bättre med lopp. Ett fint utgångsläge här och han blir otroligt svårstoppad av övriga fältet. Värst emot är stallkamraten 2 Global Adventure som med 5 raka segrar gick i mål senast med krafter kvar. Dock så galopperade han efter mål men fått behandling och en uppfräschning efter det. Given på lappen.

Varning: Vill det sig riktigt väl för 8 Staro Nashville med positioner i loppet så är han en utmanare till Svante Båths duo. Joakim Lövgren håller denna 2 åring skyhögt i stallet och formen kan man inte klaga på. Ett givet streck på kupongerna.

V75.5

3 Lexington Hall med Jorma Kontio kommer va riktigt sugna på spets över denna distans. Kommer han dit så vet vi att han blir svår att slå. Den värsta konkurrenten och favoriten i loppet 7 Gustafson har ett lite krångligt läge långt ut på vingen. Men han har visat riktigt fin form hela sommaren och hösten så han ska absolut räknas. Kommer  däremot favoriten till ledningen snabbt så är nog loppet över. Han har en bra speed o styrka samt otroligt fin spurt över upploppet där han bland annat slagit duktige Heart of Steel de 2 sista loppen på svensk mark.

11 Surprise Power är en riktig stayerhäst som älskar lång distans, på aktuella distansen har han startat 12 gånger och vunnit en gång. Farten är det inget fel på och om det blir snabbkörning från början och de andra springer av sig så är han absolut att räkna med över upploppet, där är han riktigt stark och snabb.

V75.6

Ett riktigt fint silverlopp över 2140 meter och det är ett riktigt klurigt lopp att lösa tycker vi. Det är väldigt många som slåss om segern. 2 Linus Boy har varit van med riktiga skitspår en tid nu. Men denna gång har han fått ett riktigt fint utgångsläge. Han är stark och startsnabb och lär hitta en fin position direkt. Han kommer nog få riktigt svårt att svara ut 4 Waffle Cone i spetsstriden tyvärr. 9 Speedy Foxy Vicane hade inte så bra förutsättningar inför förra loppet, och det märktes. Men till denna start så är hon väl förberedd och kommer absolut inte ge sig utan strid. Hon ska ses med väldigt god chans att vinna.

Med ett högt tempo i loppet så ska 10 Olle Rolls ses med bra chans. Han är härdad nu på v75 och stått för riktigt fina prestationer.

V75.7

Lördagens gulddivison med en favorit som verkligen är befogad. 4 Jairo har visat att han hör hemma i guld. Loppet senast tävlade han med skor runt om och vann på ett fint sätt över bland annat Rajesh Face. Han funkar bra denna årstid och Lövgren har fått honom i riktigt fin form. Ett bra spikbud. 6 Västerboonthenews hade en otroligt bra period samma tid förra året. Denna säsong så har han inte visat samma styrka och speed som tidgare. Senaste loppet han vann va ett billigt lopp och det lämnade ingen riktigt formstatus på honom. Om han kan snäppa upp sig lite inför detta så kanske han kan utmana men det är inte så troligt.

Om 3 Probo O.P fungerar bra med skor nu så kan han plocka ner väldigt många över upploppet.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Elitloppslördagen håller som vanligt god klass! Det är V75-finaler och Harper Hanovers som förgyller vår lördag och här är tidiga tanken! ... Läs travtips

Dagen är här! Elitloppet 2019 ska avgöras och inom V75-spelet körs försöken! Därtill kryddas omgången med Elitkampen.Här är tidig analys av ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips

Hon har imponerat stort på mig den här säsongen. I Elitloppet kan hon sluta topp 3!Det är riktigt kul att ett sto är med och slåss mot toppstjärnorna ... Läs travtips