Nästan 800.000kr inspelat i år. Och här kommer mina tankar kring V86…
  • Hem
  • Joakim Eriksson
  • Nästan 800.000kr inspelat i år. Och här kommer mina tankar kring V86 Solvalla/Åby.

Nästan 800.000kr inspelat i år. Och här kommer mina tankar kring V86 Solvalla/Åby.

Med nästan 800.000kr inspelat hittills i år så känns det som jag är på god väg att hitta den gyllene nyckeln till de fina miljonvinsterna vi vill komma åt.

I lördags hittade jag alla vinnare tillsammans på mina två största kuponger och 7an blev då värd 440.000kr.

Nu är det dags för favoritspelet V86 igen och rankingen känns glödhet.

Mina tre olika andelar hittar du här.

Avd.1

Ett relativt billigt lopp där jag tror att man klarar sig på två hästar. Jag tycker givetvis att man ska ta med favoriten 5 Ferrari River som har en otroligt hög kapacitet, sen väljer jag att dubbla ett system med den troliga spetsvinnaren 4 Seek And Destroy. Jag tror han får leda detta lopp väldigt länge och kommer bli farlig.

Avd.2

5 Viking Grace gjorde Sverigedebut förra veckan på v86 och vann då direkt. Denna gång sitter Örjan upp bakom och det är alltid intressant. Ekipaget verkar bli väldigt stora favoriter men jag väljer att gardera. 7 S.G Malificent kommer med tre raka ettor i raden och slagit flera av dessa tidigare, bör vara med på kupongen. 3 Imma Hanover är en riktigt duktig och kapabel häst men som haft en hel del otur sista tiden. Det har inte funkat alls kan man tycka. Men jag tror att de kan smälla till när som helst.

Avd.3

Här hittar jag omgångens bästa spik, 6 Ecu De Mieloui. Den gör Sverigedebut denna start men han har bemästrat de norska banorna på ett fantastiskt sätt, har hela fem raka ettor bakom sig. Distansen + körspö tror tränaren är ett stort plus. Denna häst tror jag att vi kommer se mycket i Frankrike i framtiden. En riktigt bra och spännande spik till just nu 22%. Med risk för att det kommer bli omgångens största skrikhäst så vill ja bara ni ska veta vart ni hörde tipset först :)

Avd.4

Ett väldigt öppet lopp vid första anblicken, många som kan vinna och jag tror att galopp kan sätta många i klistret på onsdag kväll. Klar förstahäst är endå 6 Pontiac S.W som slog i princip samma gäng senast i Eskilstuna, då 3140 meter, nu 2640 meter.
Där bakom så hittar vi bland annat 12 Electrical Storm, som varit ute och slagits på v75 flera gånger och gjort det riktigt bra. Men har ett riktigt tråkigt utgångsläge nu och halkar ner en aning i rankingen pga det.

7 Corky Ramirez har nu fått ett lopp i kroppen efter vila och kommer med bra form och ett vettigt utgångsläge. Kan absolut skaffa sig en bra position inledningsvis och kan avsluta riktigt starkt.

Avd.5

Ett sprinterlopp med 9 anmälda hästar. Helt öppet tycker jag, har man råd så ska man ta alla. 

2 Dontbreakthebankås har en bra grundkapacitet men inte fått det att stämma riktigt i de senaste loppen. Har ett bra läge här nu och jag tror Adrian vill köra i ledningen denna gång.
9 Thriller N.P har visat fin form och kunnande i de senaste loopen, klart sämre spår än min tipsetta men i ett litet fält så kan allt hända.

Ett absolut måste på kupongerna är 1 Speedy Sallöv, Stefan Perssons stallform just nu är brännhet. Hästen har stått för otroligt bra prestationer sista tiden men inte lyckats vunnit än. Jag tror banne mig att det kanske kan vara dags nu.

Avd.6

Ett riktigt ormbo och näst intill omöjligt att reda ut. Jag gör det väldigt lätt för mig här och tar alla faktiskt. Men rankingen i loppet är 7,5,11,4,9,3,10,6,1,2,8,12. Ta så många ni har råd med!

Avd.7

Här har vi en stor favorit i 9 Randemar R.D. Det är en varannan-gång-häst kan man säga. Och om man just ska lita på det så vinner han detta lopp. Formen hos Peter Untersteiner lyser med sin frånvaro just nu och jag vågar helt enkelt inte spika då. Klart bästa hästen i gänget och ser egentligen inget motstånd.

Den främste utmanaren är väl endå 7 Mira Hörsta. Har aldrig varit sämre än femma på sina 9 starter. Bättre utgångsläge än favoriten gör att man kan låsa på dessa två ekipage tycker jag.

2 Edio är startsnabb och kommer förmodligen sitta i ledningen väldigt tidigt. Vilket även är en fin startrygg för favoriten Randemar.

Avd.8

Jag anser att 4 Wrongdoer är hästen att slå. Snabb ut, bra läge, fin form, kanonspurt att ta till över upploppet. Kan bli spets och slut.

1 Mistelns Napoleon gör bra men utan att verkligen övertyga tycker jag. Konstig favorit här med tanke på att sist Napoleon och Editor möttes på v86 så stod Napoleon i 2% och Editor i 28%. Ingen favorit för min del och har den rankad som först på en 5e plats.

12 Jolly Frost är onsdagens miljonsmäll. Kommer ut nu första gången efter vila, brukar funka bra direkt, Malin Friman har fin form i sulkyn med pallplats var tredje lopp. Kan bli en riktig rysare.

Share post

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Welcome Offer
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Website: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

När det är V64 på Bodentravet uppe i norr är det så klart stall Petri Salmela man ska ha koll på. Spiken gör återbesök i vinnarcirkeln! V64-1 ... Läs travtips

V86 på Visby travbana som har Sveriges kortaste upplopp på en 1000 meters bana. Ledning inför upploppet blir lite extra viktig här. Goop är i ... Läs travtips