Mina v86 tankar. » 19 mars | Joakim Eriksson - Travstugan.se

Mina v86 tankar.

I lördags lyckades vi spela in drygt 30.000kr på en av mina andelar. Formen och ranking känns riktigt på gång och jag har höga förhoppningar till veckans v86.

Nytt för denna omgång är min största andel All-In, den är nu på endast 5 andelar. SÅ vill man inte dela med så många så är den det givna valet.

Mina tre olika andelar hittar du här.

V86.1

Den store favoriten 1 Queer Fish går ner lite i klass till detta lopp tycker jag. Formen är riktigt bra och jag tror nog att han kan försvara innerspåret. Toppchans och en bra spik.

2 Hesiod har skött sin träning riktigt fint inför detta, vässad och redo. Ett givet streck vid gardering.

9 Poochai kommer tillbaka efter en tids vila efter en skada. Formen är ett frågetecken men rent grundmässigt så finns kapaciteten att kunna utmana.

V86.2

4 Ritchie Ås gick ett bra lopp senast. 1,15 i tredjespår hela första varvet. Han är lite av en varannan gång häst så det borde va dags nu igen.

9 Budets Lasse kommer med kanonbra form. Han siktas mot finalerna och kanske kommer få ett lite lugnare upplägg här. Han kommer gå barfota runt om för första gången i år och kommer även gå med jänkarvagn för första gången någonsin.

5 Busy Doin Nothin hade en dålig dag sist. Han fick inget fäste i banan och halka efter. Denna gång är de favoritdistans och formen är riktigt bra.

8 Thelma De Glatigne gjorde inget vidare lopp senast. Inför förra starten så hade hon gått omkull hemma i hagen och va behandlad inför starten. Nu mjukare och absolut piggare. Formen på väg upppåt igen? 

V86.3

6 Backegubben går upp lite i klass till denna start. Han har farten som krävs och det aviseras spännande materialändringar till denna start.

8 Minelli har farten i sig. Gör alltid bra lopp och ska absolut inte räknas bort. Kommer kunna fälla många till slut.

4 Delsbofaksen galopperade oturligt senast och det kostade en fin placering. Ute nu på mer passande distans och tränaren J-O Persson tycker det är den bästa av hans tre i loppet.

12 Joker C.K kommer med fin form, spännande utrustningsändringar nu samt att Rikard N Skoglund sitter upp med sina magiska styrhänder.

V86.4

9 Maclemore gick i mål senast med massa sparade krafter. Denna gång är det lättare motstånd emot och jag tror det kommer skrälla i denna avdelning.

8 Moa Margunn gjorde ett riktigt fint lopp senast men orkade inte riktigt hela vägen. Formen är kanon och de tror på fin chans här.

3 Religious satt fast senast, men man valde att inte gå ut trots lucka. Han har bra form samt väldigt startsnabb. Man lättar i balansen till sommarskor till denna start.

4 Showtimejackflower galopperade oturligt senast när man röck tussarna på honom. Man har valt att plocka bort dom till denna start och man tror att man kan vara med långt fram med bra klaff i loppet.

V86.5

4 Twinkle Kronos va riktigt bra sist. Han gick i mål okörd och formen är välbehållen hit. Man ska eventuellt dra bort framskorna till denna start och det är en riktigt bra extraväxel. Toppchans.

2 Ready Lane hoppade tyvärr i senaste starten. De fanns ingen orsak till det då han kändes kanon i värmningen. Han funkar bäst med bilstart och han har ett bra läge här. Bra chans.

1 La Chepeau gjorde det riktigt fint sist. Tränaren super nöjd och formen är nu ännu bättre. Till endast 6% så är det ett måstestreck.

V86.6

7 Minnestads El Paso kommer tillbaka efter 3,5 månaders vila och behandling av skada. Man rycker eventuellt alla skor vilket är ett stort plus. Han går ner rejält i klass och jag ser det som en straffspark i omgången. En bra spik.

8 Sheriffen slutade trea senast bakom vinnande Muscle Hustle och tvåan Juan. Visseligen hade han ingenting med segerstriden att göra men det va ett formbesked. Med vid gardering.

11 Bella On Tour tappade helt auktionen senast och föll tyvärr bort. Hon har tränat på riktigt bra och man kommer smyga med i ryggar för att sen ge allt över upploppet. En härlig kantboll.

4 Editor gör debut för Ville Karhulahti. Han avslutade bra som trea senast på Solvalla bakom Real Masterpiece och Wrongdoer. Bra form och bra läge kan bädda för strid.

V86.7

8 Rally Funny håller jag högst i detta lopp, och dessutom väldigt spelvärd till sina 37% i nuläget. Hon kommer från en riktigt bra insats, hon tog loppet på bästa möjliga sätt. Örjan upp i sulkyn denna gång vilket ses som ett stort plus tycker jag. Vad jag hört så har det siktats mot just detta lopp.

1 Chacha Sisu har även hon siktats till just detta lopp. Senast hade hon vunnit om det inte hade blivit miss med broddandet. Hon funkar kanonbra i spets men jag tror det blir svårt att nå dit från spår 1. Värst emot favoriten.

V86.8

4 Lima Mermaid avslutade förra året på topp med att vinna över bland annat Whataboutyou Zaz och Mrs Lindy. Är den formen på väg tillbaka nu efter några halvskapliga lopp i år? Jag håller detta sto otroligt högt i den avslutande avdelningen.

1 Acorn Shell står bra inne i klassen trots sin kapacitet. Tappade tyvärr travet sist och förlorade förstaplatsen. Formen är fortfarande väldigt god och har även en bra spetschans.

10 Granfield Aiden gjorde ett bra lopp senast utan någon riktig framgång och man slutade oplacerad. Till denna start väljer man att rycka alla skor för första gången någonsin. En extraväxel som kan ge seger.

9 Son of Triton spurtade ursinnigt senast och slutade på en riktigt bra tredjeplats. Gått framåt med det loppet och är helt bortglömd här.

Då har ni fått mina tankar för omgången. Om ni gillar hur jag tänker så får ni gärna vara med mig och spela om riktigt fina pengar nu på onsdag. Välkomna :)

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Mantorp styr V64-kvällen denna måndag och där vi bland annat ser rutinerade miljonärer i V64-3. Loppet jag själv ser fram emot är V64-2 med flera ... Läs travtips

Lördagen på Solvalla håller hög klass! Det är V75-finaler, Walter Lundberg Memorial och framförallt uttagning till Europaderbyt som ... Läs travtips