Mina v75 tankar till Mantorp. » 15 mars | Joakim Eriksson -…

Mina v75 tankar till Mantorp.

Hej!

Nu är det dags för v75 på Mantorp. Det vi ska tänka på är att det är ett väldigt kort upplopp så ska man spurta så får man börja tidigt :)

Vi är ta mej tusan framme och nosar på fina pengar hela tiden. Till denna omgång så har justerat min ranking och jobbat fram en ny metod. Jag är rätt så säker på att den kommer slå väl ut.

Mina tre olika andelar hittar du här.V75.1

2 Harran Boko kommer med toppform och bara han står på benen så borde det inte finnas någon som kan slå honom. Kommer han dessutom till ledningen så är det verkligen toppchans. En bra spik.

1 Herrera Boko kommer från en fin seger senast och de verkar nöjda med bricka ett här. Jag tror de kommer satsa på ryggen på Harran för att sedan försöka trampa ner han över upploppet. Given vid gardering.

9 Mellby Club är riktigt stark och rejäl, tål att göra jobbet själv om det måste göras. Han har inte startat på ett tag men grundkapaciteten är riktigt bra och bör räcka en bit här.

4 Alvena Warrior vurmar jag lite extra för. Han är en riktig krigare. Debut nu i klass 1 och jag tror att det kommer räcka långt för ekipaget. Han är riktigt snabb och stark så de andra kommer inte få någonting gratis här.

V75.2

8 Estelle Brodda överraskade mig senast. Hon brukar inte fundera så bra i just volt men skulle det lösa sig så är hon verkligen hästen att slå.

12 Blanche är en riktigt fin häst som gör bra lopp hela tiden utan att vinna. Vid maximal klaff här så kanske hon kan utmana om segern.

7 Call Me Brodda har gjort sitt i träning och jobb inför detta. Man provar ett nytt huvudlag som kan vara väldigt intressant. Startspåret är ett litet frågetecken men det löser de säkert. Skall räknas.

1 Full Throttle kommer med fin form och är i riktigt bra ordning inför detta. Spår ett är fint då hon är riktigt startsnabb och förmodligen kommer till spets. Man väljer även att rycka samtliga skor till denna start. En outsider.

V75.3

4 Milligans`s School gör årsdebut så formen är ett litet frågetecken. Men om formen är ens i närheten av förra året så blir han svårslagen. Han får nog svårt att svara Handsome Brad till spets men samtidigt är han inte beroende av det för att vinna.

3 Handsome Brad gör årsdebut OCH debut i Gulddivisionen här. Han har skött sin vinterträning riktigt bra enligt Uffe och de kommer väl förberedda. Barfota runt om direkt och en jänkarvagn. Kommer han till spets så är det verkligen hästen att slå i ett annars otroligt öppet och jämnt guldlopp.

1 Rajesh Face gör även han årsdebut. Vinterträningen har gått galant och han brukar fundera riktigt bra direkt efter uppehåll. Skor runt om denna start och jag tycker nog han ska räknas direkt.

2 Ochongo Face har tävlat på fint under vintern och har några riktigt fina lopp i kroppen. Han kanske inte håller samma klass som övriga men formen är det inget fel på. Kommer förmodligen att gå barfota fram. Ett stort plus är Rikard N Skoglund sitter upp bakom, alla vet vilken otrolig form den killen har nu.

V75.4

6 Terminator Face vann på ett väldigt övertygande sätt senast med Dante Kolgjini i sulkyn. Han har en fin uppåtgående formkurva och trots att man tappade en sko på vägen i senaste loppet så kunde han defilera först över mållinjen.

10 Hugo Gustaviar Boko vann redan i comebacken senast på ett väldigt fin sätt. Gått framåt mycket med det loppet och jag tror han kan blanda sig i segerstriden trots sitt bakspår som naturligtvis drar ner chanserna en aning.

8 Randemar R.D gjorde ett godkänt lopp senast trots att han tog slut på upploppet. Till denna start så ändrar man huvudlaget på han så han ska bli lite rappare. Absolut en av de som ska räknas.

1 Global Viscount gjorde sin årsdebut förra loppet. Han funkade bra då och gått bra i träningen efteråt. Han har kapacitet för att verkligen kunna vinna. Man annonserar även att man ska prova urryckare för första gången. En väldigt intressant ändring.

V75.5

1 Knifetown Winner kommer med två raka segrar på kort distans. Läget är perfekt och man kommer ge precis allt för att man ska komma till spets och köra där. Det skulle kunna vara så enkelt som spets och slut. Men om man inte når spets så riskerar man att fastna och då blir det ett "knivigare" läge.

3 Västerbo Grosbois är riktigt startsnabb han oxå. Jag hörde att de kommer ladda för spets men kommer inte köra ihjäl sig för att nå den. Jag tycker nog att Västerbo är en av de absolut bästa hästarna i loppet och ska absolut räknas till de som kan vinna detta. Man väljer att gå med samma balans som tidigare, barfota bak.

10 Global Trust är en guldhäst i mina ögon. Läget drar ner chanserna en hel del över den korta distansen men jag tror absolut inte han är borta. Men rätt flyt i loppet så kommer han utmana som segern.

4 Rafiki Fri är en häst som alltid gör bra lopp. Med sin enorma avslutning kan han plocka ner samtliga på upploppet. Bra fart på tillställningen gynnar och jag tror det kanske kan smälla.

V75.6

14 Ryssebo La Reine har visat att hon verkligen duger i klassen. Med fina och stabila insatser varje gång så håller jag henne högst här. Hon har skött sin träning och jobb på ett bra sätt enligt Pär. Och jag tror att hon bara vinner. En chansspik för de kaxiga.

3 Cheerful Rivner gör alltid väldigt bra lopp. Hon är inte speciellt snabb i starten så kommer få göra en del jobb för att kunna ta placeringar. Till denna start aviserar man att man ska prova med jänkarvagn för första gången vilket är en otroligt intressant och rolig ändring. Hon är favorit i skrivandets stund vilket jag tycker är fel.

15 Queen Of Sand kommer med kanonfin form och radar upp fina prestationer hela tiden. Med rejäl klaff från spår 15 så kommer hon absolut att blanda sig i segerstriden. Hon är riktigt tuff!

6 Inifinity va brunstig sist vilket märktes på loppet hon gjorde. Det har lagt sig nu och formen är riktigt fin. Hon har ett intressant läge och är riktigt snabb ut. Det vinkas för barfota runt om och om det stämmer kan de va en riktigt fin skräll.

V75.7

2 Eelis gör årsdebut på Mantorp. Allt är skött på ett fint sätt över vintern och man har riktigt höga förväntningar nu. Det ryktas om att man kanske kommer dra alla skor direkt vilket gör extremt mycket. Timo säger även att det är stallets absolut bästa chans i omgången. Ett spikförslag.

1 Leader Brodde kommer från en fin seger senast på Eskilstuna. Han är riktigt startsnabb och kommer nog försöka utmana Eelis om spets. Inte alls borta här.

10 Sevilla går som på räls just nu. Fantastisk form och är ute på en passande distans. Det enda frågetecknet är väl spåret. Men på sitt kunnande och sin kapacitet så ska han absolut räknas till en av segerkandidaterna.

12 Vikings Preacher har överraskat många gånger med fina uppvisningar. Denna gång säger man att man ska gå i ryggar för att sedan plocka ner alla till slut. Jag tror att Tony har helt rätt och att man kommer stå som segrare på lördag eftermiddag.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Spännande hela vägen fram senast! Ska omgången avgöras via open stretch denna helg?Ge oss chansen att sälja fullt på MICKE-HÖGA KUSTEN (690:-/andel) ... Läs travtips

Lördagen spenderas på Åby med V75! Omgången ser väldigt öppen ut och bjuder på flera roliga lopp att bena ut.Din andel till mitt system löser du ... Läs travtips

Dags för V75 och denna gång ska vi besöka Göteborg och Åby, för en fantastisk omgång! Vi nosar och nosar på fina utdelningar och det är bara en ... Läs travtips

V75 11 Martin De Bos kommer från en fin spetsseger på V75. Då öppnade han förvånansvärt bra och lär ladda mot samma position igen. Oavsett om han ... Läs travtips

Jättefina lopp på Åby denna vecka. Småkluriga att lösa men jag tror att det kan bli bra betalt faktiskt.Hoppas ni vill vara med mig och försöka vinna ... Läs travtips

V75 ÅBY 7/12! Förra helgen slutade vi som bäst på 4 st sexor och nettoplus i allafall. Cirka 13 000kr inspelat! VERTIGO KNEKTEN grusade sjuan, ... Läs travtips

Det närmar sig jul och Winterburst med stormsteg och ibland kan man stressas med av att man ska ha mera pengar att röra sig med och därmed spela ... Läs travtips