Mina tankar till V86 samt Dagens dubbel Bergsåker/Solvalla. Jackpot…
  • Hem
  • Joakim Eriksson
  • Mina tankar till V86 samt Dagens dubbel Bergsåker/Solvalla. Jackpot med 26 miljoner.

Mina tankar till V86 samt Dagens dubbel Bergsåker/Solvalla. Jackpot med 26 miljoner.

Denna onsdag är det jackpott med 26 miljoner i potten. Nedan följer mina tidiga tankar och kan ändras innan inlämning. 

Till denna omgång så har jag premiär på min nya andel, JOCKES STEGE. Den byggs på så sätt att för varje avdelning så ökar vi på med ett ekipage, 1x2x2x3x4x5x6x7. Så hela tiden ökar våra chanser enormt att sätta fullpott. Hoppas ni vill vara med.

Samtliga av mina andelar hittar du >>>HÄR<<<

Avdelning 1

5 Myr Faksen gillar medeldistans bättre, men visade senast att 1640 passar utmärkt då han avgjorde och vann på ett riktigt fint sätt. 4 Art Kjarvald blandar och ger endel och man vet inte vad han är på för humör just för dagen. Sköter han sig så är han minst lika bra som de mest betrodda och kan utmana. 2 Tekno Eld har varit ute i tuffa sällskap efter uppehåll, bra spår och snabb ut. Kommer nog att få ta hand om täten här. Ska räknas.

Avdelning 2

4 Hawk Cliff gjorde ett riktigt fint lopp efter uppehåll senast. Avslutade riktigt vasst och ska absolut räknas tidigt. 3 Dizzy River va inte helt okej senast, gången innan det så vann han den tunga vägen. Hittar man den formen här så kommer han vara med på fotot. 6 Tobacco har 3 raka segrar med sadel på ryggen, brukar kunna tända till av det. Stark, snabb och bra kapacitet. Ett måste på lappen.

Avdelning 3

1 Vici Volantes är kvick från start och har även ett bra avslut. Kommer man till ledningen nu så blir ekipaget svårslaget. 3 Global Bookmaker är van vid tuffare sällskap än detta, snabb ut och kan utmana om spets, bortglömd denna gång till 5%. 7 Grand Princess började karriären på bästa sätt med 2 raka segrar. De senaste 2 loppen har hon hoppat och man vet inte riktigt varför. Har man löst problemet så kommer hon rensa fint till 3%.

Avdelning 4

4 Cherish Love var ute på medeldistans senast och orkade inte hela vägen. Nu 1640 och då borde de inte va några större problem, klar förstahäst. 2 Pastorns Lady vann på fint sätt senast, nu Tobbe Jansson upp istället för Örjan. Ska räknas med chans. 5 Minou Båven står på tur för seger. Har gjort allting rätt sista tiden och det skulle inte förvåna mig om första årssegern kommer här, 3%.

Avdelning 5

3 Van Gogh Z.S har vunnit 5/5 lopp i år, 8/10 felfria lopp. Bra läge, formstall. Minus på kusksidan då Kenth Åkerlund sitter upp. Aldrig kört hästen förut och inte samma rutin som många andra. 8 Nobel Boy har suttit fast med alla krafter sparade de två senaste loppen, kommer absolut att utmana storfavoriten. 9 Captain Knas skrällvann till oddset 100,88 senast på just Bergsåker, från spår 15. Då va det 2140m och nu 2640. Tål att göra jobbet, stark som en oxe och kan skrälla igen.

Avdelning 6

3 Wreckless M.M tog en fin 3e plats senast och hade krafter kvar. Snabb ut och trivs ypperligt i ledningen. Bra spik tycker jag. 5 Lady Youline har äntligen fått ett bra utgångsläge. Hon kan öppna bra och har dessutom riktigt fin form. Främste utmanaren. 7 Rocky Tilly har 3 segrar på de 4 senaste starterna. Trivs i spets och har chans att ta sig dit med klaff. Väldigt tidig.

Avdelning 7

6 Coburg Hanover kommer hit med ett lopp i kroppen, fin form, startsnabb. Tar man spets här så är mycket vunnet. 5 Heading Reference gjorde ett kanonlopp senast mot tuffare motstånd och från ett sämre läge. Formen är intakt och känns helt bortglömd till denna start. 1 Vincent Horse är startsnabb som attans, kommer gasa direkt från start och kommer vara sämst top3, räknas tidigt.

Avdelning 8

3 Got To Dash fick de inte att stämma senast. Fint läge nu, hyggligt snabb från start. Kan få ledningen och bestämma länge. 9 Encore Un Sisu gjorde allt jobb själv senast vid segern på Bjerke. Hamre har bra form och kommer kunna sätta käppar i hjulet för många i den sista avdelningen. 1 Payet D.E är snabb från start, om man inte fastnar invändigt eller får en skapligt tidig lucka så slåss han om förstaplatsen här.

Dagens Dubbel-tips

Jag väljer att strecka 1 Vincent Horse, 5 Heading Reference samt 6 Coburg Hanover i DD1. Och så väljer jag att spika mig ur DD2 på 3 Got To Dash som har riktigt bra chans att leda från start till mål.

3 kombinationer sammanlagt, spela efter egen kassa och möjlighet.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Solvalla gör ett av sina sista tisdagskvällar med V64. Stall Jörgen Westholm besöker banan med flera att se upp med.V64-1Klart minst rutinerade ... Läs travtips

Ny vecka och nya möjligheter! Jag ska erkänna att V86 är lite av mitt favoritspel då det är så himla speciellt, hyfsad klass och saxad bana vilket ... Läs travtips

Dags för V86 Express och denna gång ska vi besöka Jägersro och Solvalla för som vanligt en spännande omgång.Vilken lördag det hade kunnat bli, men vi ... Läs travtips

V86 1På detta preliminära system börjar jag direkt med en spik i avdelning 1. 5 Juan är van att alltid möta tufft motstånd, nu skulle jag vilja säga ... Läs travtips

V86 onsdag 11 december bjuder på en spännande omgång. Vi får se en jämn omgång med många ekipage som strider om segern. Dragen är färdiga och ... Läs travtips

Från Sundsvallsbanan Bergsåker hämtar vi lördagens V75. Banans tidigare storstjärna Robert Bergh är på plats med flera segerbud.Våra V75-andelar ... Läs travtips