Mina tankar till v75 Jägersro. » 5 apr. | Joakim Eriksson -…

Mina tankar till v75 Jägersro.

Vilka makalösa 2 veckor vi har haft. Vi började med fullpott på V75 Momarken och drygt 100.000kr inspelat, sen fortsatte vi till Boden och även där fullpott på V75 med drygt 60.000kr inspelat. Sedan satte vi körsbäret på glassen med fullpott på V86 i onsdags med hela två stycken kuponger med alla rätt. De inbringade drygt 125.000kr. Så sammanlagt på 10 dagar har jag lyckats dragit in över 285.000kr till mina fina andelsköpare. Det gör mig väldigt varm i hjärtat.

Nu beger vi oss till Jägersro för v75 och otroligt fina lopp och race.

Mina tre olika andelar hittar du här.

Avdelning 1: Favoriten 3 Adde SH kommer gå barfota runt om och med rycktussar för första gången. Peter Untersteiner låter väldigt hoppfull och kommer köra för spets direkt. Väl där så blir han svårfångad. 9 Gambit Brodde gjorde ett heroiskt lopp senast och skulle haft bättre chans från främre träffen. Men vi såg sist att han har en otroligt vass avslutning. 10 Hurricane River gick väldigt bra sist och vann på ett fint sätt. Ola Samuelsson låter väldigt uppåt och ska med vid gardering som 3e häst. 1 Maggie Cash har bra kapacitet och kan vara med bra här. Blir kanske svårt att vinna men om det skulle hända nånting med favoriterna så finns absolut en möjlighet.


Avdelning 2: Omgången största favorit 4 Campo Bahia har gått fina jobb inne på Jägersro. Han borde vara helt överlägsen men han har faktiskt bara startat 7 gånger i livet i hoppat hela 3 gånger, alltså 42% av starterna. Vill man gardera så tycker jag man ska ta med 5 Townshend Broline som tränat på riktigt bra, kommer dessutom gå barfota runt om och med jänkarvagn. 2 Mellby Glader satt fast i årsdebuten och gick i mål med krafter sparade. Ska räknas bakom den enorma favoriten.


Avdelning 3: Gulddivisionen och jag håller 7 Cyber Lane högst. Han gör årsdebut här nu men har alltid levererat i sina debuter tidigare. Johan kommer inte slösa några krafter i början utan kommer ge allt till slut. 3 Racing Mange visade sig väldigt startsnabb förra starten och kommer förmodligen komma till spets. Väl där kan han bli svår att fånga in. Men jag ser nog ändå Johan att Johan kommer till slut och blåser om samtliga. 1 Rajesh Face kommer försöka att försvara sitt innerspår ända in i det sista. Lyckas han så blir loppet vidöppet. Med vid gardering.


Avdelning 4: 4 Sobel Jasmine är i väldigt fin författning för dagen och Peter är riktigt nöjd. Hon kommer att gå barfota runt för första gången i karriären samt att hon funkat fint i volt tidigare. Ett klart första streck. 9 Queen of Sand har två fina segrar på de senaste 5 loppen. Utgångsläget funkar riktigt bra och om banan tillåter så blir det barfota runt om. 


Avdelning 5: 3 Victory Island har vunnit 5/7 med Steen Juul och jag tror att det kan bli en sjätte nu. Man väljer att rycka alla skor vilket kommer ge en extra fin växel. Kommer man till ledningen så är otroligt mycket vunnet. 12 Norton Commander brukar alltid göra riktigt bra lopp. Spår 12 över tre varv är inga problem. Jag tror han kommer göra ett riktigt fint lopp igen och kommer utmana om segern. 2 Whipped Eggs sägs har siktats just hit. En väldigt spännande kantboll.


Avdelning 6: 6 Vikings Preacher har fått ett perfekt utgångsläge tillsammans med Erik Adielsson. De borde komma till spets relativt enkelt och då är han svårfångad. En väldigt rolig och intressant spik. Duktiga 1 Harran Boko är lite ojämn. Denna gång kommer han gå med skor runt om och blir då förmodligen mer travsäker. 2 Staro Leonardo har en riktigt fin rad. Lövgren är riktigt uppåt och man tror på hög vinstchans.


Avdelning 7: 1 Baron Gift är mitt första val i ett väldigt klurigt lopp. Man väljer till denna start att rycka alla skor, vilket är ett enormt plus. Spets och slut är mitt drömscenario. 9 Stonewashd Diamant har gått fantastiskt i träning hemma. Hon är i perfekt ordning men läget drar ner chanserna. Om 10 Output Pressure går barfota till denna start så ska hon absolut räknas här.


Det var mina korta tankar kring omgången. Vill ni vara med så kan ni bara följa länken i början av texten. Välkomna :)

Kupongen är preliminär, kan ändras utifrån ny information.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Solvalla gör ett av sina sista tisdagskvällar med V64. Stall Jörgen Westholm besöker banan med flera att se upp med.V64-1Klart minst rutinerade ... Läs travtips

Dags för V86 Express och denna gång ska vi besöka Jägersro och Solvalla för som vanligt en spännande omgång.Vilken lördag det hade kunnat bli, men vi ... Läs travtips

Från Sundsvallsbanan Bergsåker hämtar vi lördagens V75. Banans tidigare storstjärna Robert Bergh är på plats med flera segerbud.Våra V75-andelar ... Läs travtips