Mina tankar om V86 Jägersro/Solvalla. » 21 nov. | Joakim Eriksson -…

Mina tankar om V86 Jägersro/Solvalla.

I lördags leverera mitt stora system nästan dubbla pengarna tillbaka. Formen är fortsatt god och känslan är på topp inför kvällens tävlingar.

Mina andelar hittar du här.

V86.1

6 Cheri De Vie har funkar riktigt fint i Danmark men inte riktigt fått det att fundera fullt ut här i Sverige. Hamnade i dödens senast och det gick inget bra alls. Denna gång kommer det köras på chans och farten finns verkligen. Förstastrecket!

12 Dontbreakthebankås har varit ute i tuffare gäng än detta men inte riktigt haft flytet. Slog Com Milton för tre starter sedan och han har en riktigt bra grund kapacitet.

Varningen: 3 Amazing Riverside har sprungit fina tider och står dessutom 20 meter bättre till än de tuffaste konkurrenterna. Kan räcka en bit. Ska med vid gardering.

V86.2

4 Largo som haft en kort tids uppehåll. Men han brukar dock fungera riktigt bra direkt efter. Han har dessutom 5/12 segrar från spets och kan avsluta riktigt vasst. Klart förstastreck.

8 Minnestads El Paso har varit kanonbra hela sommaren, men inför denna start så har han stått över träning och jobb. Ingen befogad favorit men ska med vid gardering.

Varning: 10 Dragon Damour blev struken sist pga av hosta. Men stallet har satsat på vintertävling till detta år och det kan slå väl ut direkt. Given på lappen.

V86.3

5 Norton Commander har haft lite otur de senaste två starterna och inte lyckats fått till det där extra. Men lättare gäng denna gång. 2/3 segrar från spets. Spikas!

9 Com Milton är värsta konkurrenten men startar från bakspår, dock sitter han i andraspår direkt men han ska slå NC utvändigt och det blir tufft.

Varningen: 4 Hierro Boko har siktats mot detta lopp och dessutom blir det barfota runt om och jänkarvagn denna gång. Kan vara med långt fram på målfotot.

V86.4

7 Mrs Lindy var ute senast i semifinalen till Breeders Crown, de ville sig inte riktigt och hon slutade sexa. Lättare emot denna gång och god vinstchans.

9 Quite Nice tävlade sist i ett försök till Diamantstoet och slutade på en fjärdeplats. Denna gång laddas det allt som finns och då blir hon svårstoppad.

Varningen: Ifall 6 Miss Åslanda kommer till spets här så är hon att räkna med, med 2/2 segrar från spets och att hon stortrivs på distansen med flest segrar i fältet så ska hon verkligen passas.

V86.5

3 Vincent As har tävlat mot riktigt tufft motstånd sista tiden. Hästen har bra hårdhet, kapacitet och ett bra vinnarhuvud. Han kommer kliva fram så fort han kan för att överta täten, och där kommer han stanna till mål. Omgångens bästa spik enligt mig.

8 Stud Muffin sprang på nytt rekord senast och lär gått framåt ännu mer med det loppet i kroppen. Om allt skulle klaffa så finns han med på målfotot.

V86.6

3 Editor är en häst som gör jobbet varje gång. Han går upp i motstånd till detta lopp och inte riktigt en befogad favorit enligt mig.

12 Ritz Guiness, hon är ett av två ston i detta lopp och hon överaskar varenda gång. Hon trivdes inte på banan sist under v75 men till denna gång byter de skor på henne och förhoppningarna är skyhöga. Till endast 6% i nuläget är det otroligt spelvärt. Hon har verkligen kapaciteten att vinna det här. Mitt klara förstastreck!

Varningen: 4 Mistelns Napoleon har 5/7 spetssegrar och en rysligt spurt att tillgå om han får spara lite på krafterna under loppet. Livsfarlig att lämna utanför.

V86.7

10 Velvet Gio gjorde ett kanonlopp senast och fick gå i vida spår stor del av loppet men spurtade in starkt som trean ändå. Fin form och har god vinstchans. Förstahäst.

2 Sobel Conway är en riktigt härdad v75 häst som får lite lättare motstånd denna gång. Bra läge och har 2 spetssegrar på 5 försök.

Varningen: 9 Comanche Moon har riktigt fin form men trivs absolut bäst i ledningen.  Han har en riktigt vass spurt att ta till om det skulle behövas. Med på lappen vid gardering.

V86.8

9 He`s Marvelous har vunnit 5/13 starter och endast förlorat ETT lopp felfritt. Står han på benen så får de andra väldigt svårt att ta honom. Bakspår är en fördel då han lätt blir lite stressad framme vid vingen.

1 My Dream Art är riktigt snabb ut bakom bilen och kan sitta i ledningen väldigt länge.

Varningen: 12 Findus M är en kapabel häst som gjort det bra mest hela tiden. Galopperade oturligt sist i första kurvan men gick sedan med sparade krafter över mål. Ska absolut vara en av dom som räknas bakom favoriten.

Hoppas ni gillar mina tankar. Köp gärna in er på mina andelar till kvällen.

Välkomna :)

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Det är mycket fin klass från Bergsåker denna torsdag kväll. Tidigare hemmatränaren hoppas jag visar musklerna direkt i V64-1!Muscle Hustle ... Läs travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten och här går Martin Engström igenom V75-lördagen! Våra ... Läs travtips

V75 1 7 Randemar R.D gjorde det bra som 2:a bakom Zalie Gar senast och formen är på topp. Är snabb i voltstart. 10 Pastor Power såg smällfin ut ... Läs travtips

På söndagen är det fyraåriga stonas stora dag. Stochampionatet 2019 ska avgöras och i övrigt fin klass på omgången!Din andel hittar du ... Läs travtips