Över 1700kr/andel sist på Jägersro! Här kommer mina tankar inför…
  • Hem
  • Joakim Eriksson
  • Över 1700kr/andel sist på Jägersro! Här kommer mina tankar inför veckans omgång.

Över 1700kr/andel sist på Jägersro! Här kommer mina tankar inför veckans omgång.

Förra gången v75 gick på favoritbanan Jägersro spelade mina system in över 1700kr/andel.

Denna helg bjuds vi på två otroligt fina v75 tävlingar. Vi börjar på Jägersro och avslutar med Solvalla på söndag.

Mina andelar köper du här.


V75.1

Vi har en storfavorit i den inledande avdelningen. 4 Dear Friend har riktigt fin form nu vilket syns på raden. MEN segrarna är tagna när hon enbart mött ston!! Denna gång är motståndet betydligt hårdare och hon kommer få det tufft. Jag tror mycket på 6 Västerbo Exact som är en startraket och en riktig kanonkula över upploppet. Han kommer maxas på alla sätt till detta lopp.

Varningen i loppet är 2 R.G'S Thunderbolt som är statistikvinnaren här.

V75.2

Galoppen senast på 4 Nolimitjimmit har jag glömt, han blev för het bakom bilen och det resultera i en galopp tyvärr. Står bra till, startsnabb och jag tror han leder loppet igenom.

2 Staro Kipling har bra form nu, hög kapacitet och är den främste utmanaren. Vill varna 12 Sugarcraft som gick i mål senast med massor krafter kvar samt tryckta tussar.

V75.3

1 Grandfather Bill lyser det form om. Med 3/4 segrar och dessutom startsnabb så är det hästen att slå.

10 Vincent As är nog förmodligen bästa hästen i loppet men blev lite bortlottad här, men med ett bra tempo så kommer han vara med långt fram och fajtas.

Varning för 3 Infinitus där Jocke Lövgren är otroligt nöjd med utvecklingen på hästen. Kommer bli livsfarligt.

V75.4

4 Navy Blue med Emilia Leo är tillsammans ett farligt ekipage. Med två segrar sen hon hit från Hamburg så ska hon verkligen räknas. 14 Happy Steel är en maskin som är van att göra jobbet själv, och gör det otroligt bra. Från spår 14 så lär det krävas det denna gången oxå.

Varnar för 8 Staro Litchi som fick ett tråkigt spår. Kapabel, startsnabb och framförallt en jäkel på att spurta. Ett måste på kupongen.

V75.5

Min tilltänkta spik Hakon Von Haithabu blev tyvärr struken här. Men från bricka 3 så har vi Norton Commander som mycket väl kan leda runt om. 

5 Heart of Steel är en ruskigt bra häst i grunden, men har aldrig vunnit med Peter U i sulkyn förut. Loppets varning går till 7 Dynamite Light med Adrian Kolgjini. Otroligt vass spurtare och kommer gå med jänkarvagn för första gången denna starten. Super intressant.

V75.6

5 Esprit Sisu är klar förstahäst, han har krossat motstånd på v75 förut från betydligt sämre utgångsläge. Bra chansspik!

11 Global Trust har bra form men fick ett bedrövligt utgångsläge här. Rankas ner rejält pga det.

Varningen är 9 Bonnies Celebrity som gör nydebut med sulky. Har en imponerande rad bakom sig i monté och det ska bli jätte intressant att se hur det går nu.

V75.7

6 Propulsion hade tänkte att gå till lite vintervila för ett tag sen. Men de verkar inte bli så, här ställer han upp i gulddivisionen igen och det ska väl inte vara några problem? En häst som jag älskar och som jag håller väldigt högt är 5 On Track Piraten. Hans årstid har nu börjat och med senaste loppet i minnet så blir han livsfarlig tror jag.

Varningen går till 9 Platon Face som är en riktig hårding och riktigt snabb. Kanske blir lite för svårt denna gång men skulle de krångla för Proppen så är han en vinstkandidat. 

Där är mina tankar till omgången, hoppas ni gillar dom. Vill ni köpa in er i mina tankar så kan du bara klicka på länken högst upp. 

Välkomna, och ha en underbar helg:)

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V86 på huvudstadsbanan Solvalla, med ett par favoriter i fara?!?!? Solvalla från start till mål med veckans V86a! Proppen höll för trycket och satte ... Läs travtips

V86 1 9 Mellby Free vann årsdebuten på ett mycket övertygande sätt då hon vann Stoeliten under Elitloppshelgen, en stjärna i Björn Goops stall och ... Läs travtips

V86 och jackpott, kan det bli mycket bättre? Ja, såklart det kan. Vi ska ju sätta åttan tillsammans! Härliga tävlingar att vänta och formen är ... Läs travtips

Som traditionen gör sig gällande är det från Kalmar vi åter får uppleva Midsommarhelgens V75-omgång.Omgången innehåller några profiler som blir ... Läs travtips