Mina tankar kring V75 Åby

Mina tankar kring V75 Åby

Jättefina lopp på Åby denna vecka. Småkluriga att lösa men jag tror att det kan bli bra betalt faktiskt.

Hoppas ni vill vara med mig och försöka vinna lite pengar. Jag har 3 st stjärnor på 3/6 system. V75 går absolut bäst just nu.

Samtliga andelar hittar du >>>>HÄR<<<<


Avdelning 1

1 Martin De Bos gjorde ett riktigt fint lopp senast vid segern på Jägersro. Han öppnade riktigt kvickt bakom bilen och stannade där hela vägen. Kommer med bra form och distansen nu är riktigt gynnsam, 4/5 segrar. 3 Island Life var riktigt fin vid segern senast, loppet innan det satt han kvar med mycket sparade krafter. Från ett bra läge så kommer han absolut att utmana om ledningen, 1/6 segrar på distansen. 8 J.H Mannerheim har fint kunnande. Fått två lopp i kroppen efter uppehåll och vunnit båda dessa. Man har fått en lite knepigt spår nu men med bra fart på loppet så är han inte borta, topp 3 5/7 på distansen.

Avdelning 2

6 J.H Respons har verkligen visat vad han kan i de tre senaste loppen. Vann enkelt från spets senast, näst senast så stod han för en otroligt bra avslutning till en andraplats. 5 Get Ready On Tour är min spetsvinnare här. Han är riktigt snabb ut och jag vet inte riktigt vem som skulle kunna utmana. Ingen seger på distansen men de skulle inte förvåna mig om den kommer nu. 8 Borups Racing tycker jag är en riktigt fin häst. Räcker inte alltid till hela vägen. Man har fått ett tråkigt spår här så man får försöka skaffa sig en vettig position. Han besitter en vass avslutning och med en hel del klaff så kan han fälla många.

Avdelning 3

1 Upset Face har två bra lopp i ryggen då man kommit tvåa och trea som riktiga låg procentare. Han är relativt snabb ut och spår 1 tror jag kan passa bra. Lyckas man bara inte bli fastlåst så tror jag att man kan vinna detta. 11 Västerbo Lexington krossade sitt motstånd näst senast. Han har varit på pallen i hälften av sina starter på distansen och utgångsläget nu bekymrar inte så mycket. 6 Rally Hans gör bra lopp mest hela tiden tycker jag, han har en del otur på vägen men besitter en riktigt stor kapacitet. Han är tidsetta på distansen och med ett bra läge. Mycket tidig hos mig och en riktigt rensare.

Avdelning 4

9 Darah Bibo tippar jag etta i detta otroligt öppna klass2 lopp. Man har lyckats med 4 segrar på de 7 årsstarter man har gjort, och de skulle inte förvåna mig om den femte kom här. 1 Pine Muscle har inte varit sämre än trea i år på sina 6 starter. Men då han inte är speciellt snabb i starten så riskerar han att bli över här. En jättefavorit i fara skulle jag säga. Måla på så mycket ni orkar. I klass2 smäller det väldigt ofta.

Avdelning 5

Peter Untersteiner har en otroligt fin häst i 4 Stonewashd Diamant. Hon har bevisat att hon kan gå från de flesta positioner och på de flesta distanser. 12 Wild Love är stark och rejäl och klarar av att göra jobbet själv om hon måste. Fått ett riktigt risigt utgångsläge nu men ska absolut räknas tidigt ändå. 5 Stella Newman tror jag kommer få spets och leda länge. Frågan är hon har det som krävs för att stå emot kanonerna som kommer att komma. Till 3% så tycker jag att det är ett riktigt fynd.

Avdelning 6

8 Slide So Easy är en rutinerad herre som vet vad som gäller. Har ett riktigt bra avslut som kan fälla otroligt många. Måste med på lappen. 2 Montdore är härdad i riktigt tuffa gäng hela tiden. Har ett bra läge nu och kan trampa på bra. Ska räknas med bra chans. 9 Baron Gift även han van vid betydligt tuffare motstånd. Kommer nu efter vila och kan kanske behöva loppet i kroppen, bra i grunden och ska inte räknas bort.

Avdelning 7

8 Night Brodde vann enkelt i den senaste starten. Jag vet att Connie håller denna herre väldigt högt. Han gick framåt bra iom förra loppet. Tippas tidigt. 1 Randemar R.D var inte sig själv i senaste starten och travade inte helt rent. Vann dock ändå! Man har åtgärdat lite småsaker efter detta och kommer ut nu med betydligt bättre form och en fin seger i ryggen. Henriette Larsen upp i sulkyn igen, dessa två är obesegrade tillsammans. Han har dessutom bästa tiden i fältet över 2140A. Distansen passar utmärkt då facit är 10 5-2-0. Han är ingen startkanon så man kommer nog söka rygg på ledaren för att sedan ge allt via Open stretch. Ett riktigt bra drag till 5%. 9 Man At Work har gått många tuffa lopp. Kommer att fälla många till slut här.

Dagens Dubbel-tips

2,5,8 - 1,8 sammanlagt 6st kombinationer.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Färjestad står som värd denna måndag kväll och det är med god känsla jag kliver in i omgången. V64 som avslutades på Bro Park tidigare idag (läs ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips