Mina tankar kring sista v86an för i år. » 18 dec. | Joakim Eriksson -…

Mina tankar kring sista v86an för i år.

I lördags hittade vi full pott på 2/3 av mina system. Min största andel gav hela 1770kr/andel. Rankingen satt kanonbra och jag tar med mig den känslan in i v86.

Mitt största andel All-In samt Jockes 150 bygger på analysen. Jockes Idioten går efter magkänsla och på chans.

Mina andelar hittar du här.

V86.1

10 Candy Lane gör riktigt fina och jämna lopp hela tiden. Står på 20 meters tillägg här men jag tror inte det ska vara några problem att plocka in det. 3 Ninjas Nightwish tror jag kommer till spets och får köra där en bra bit. Minus är att hon gått barfota de senaste 10 starterna. Stark och rejäl är på pluskontot. 1 Superdry Pellini tror jag dessvärre blir över från start, hon är inte speciellt snabb ut och kommer förmodligen få position längre ner i fältet.

V86.2

Jag tror på spets och slut för 3 Lexington Hall. Han har visseligen tagit sina 5 senaste segrar barfota men det är absolut inte lika tufft emot nu som han är van vid. Spikas på mina två stora andelar. 1 Counterfightr har gjort det bra sista tiden, speciellt senast. Men han kommer bli snuvad på spetspositionen av min spik och kommer få ett tungt lopp i rygg. Dessutom aldrig vunnit på kort distans. 4 Brand New Key gör sitt första lopp efter USA resan. Tror det blir svårt att vinna nu denna årstid efter en sådan resa. 2 Duke of Mearas är snabb ut och kommer få en fin position. Med vid gardering som kantboll.

V86.3

Med risk för upprepning så tror jag även här på spets och slut för 3 Global Withdrawl. Han har tagit sina 8/9 segrar från spets och det talar verkligen för en nionde spetsseger. Främste utmanaren är nog 5 Amour Amour som har tre raka ettor i raden men går upp i klass inför detta. Tidigt garderingsbud om min spik skulle göra bort sig.

V86.4

1 Global Wizard är hårt betrodd här men jag synar det. Senast blev han sjuk, kolik, och fick ta det lite lugnt en tid. Nu tillbaka men knappast samma form som vid segrarna. Han får visa lite mer innan jag spikar. 11 Iglesias Boshoeve gjorde ett kanonlopp senast. Vann vissligen på diskning av Tinten som gick över i passgång, men va klart bättre än de andra bakom. 

10 Imma Hanover är stark och rejäl och kommer vinna när som helst. Fått några lopp nu efter uppehåll och blir bara bättre och bättre.

V86.5

Förstastrecket här är 7 M.C.C.Orlando. Två raka ettor i raden men mot billigare gäng än detta. Gått framåt bra med dom loppen och kommer även lättas nu från järn till aluminiumskor. 2 Fullpoint är förste utmanare till min etta. Han har tagit 3/4 över aktuell distans. Han blir att räkna med.

Kommer 10 Stall Varning loss och får fritt på upploppet så kan han plocka ner varenda en av dom. Tidig gardering.

V86.6

5 Cesar F.C går absolut bäst i ledningen, dit tror jag att han kommer komma. Får han bara bestämma tempo själv under loppet så finns det inte många som kan ta honom över upploppet. Spik på mellansystemet. 8 Dream Kåsgård har enorm kapacitet. Han gjorde ett helt okej lopp senast när han avsluta riktigt starkt. Dåligt läge här men ska med vid gardering. 10 Solkattens Chiron kommer från ett stall med riktigt fin form nu. Galopperade två ggr senast pga underlaget. Banan på Solvalla rapporteras riktigt fin just nu så det ska inte bli några problem här.

V86.7

9 Nobel Amok gick ett helt okej lopp senast från ett riktigt skitspår. Denna gång är det betydligt lättare emot och ska ses med chans. 10 Vic De Lux hade verkligen kanonform denna tiden förra året, och segern näst senast skvallrar lite om att det kanske blir en repris även detta år. 2 Rosso Pomodoro har fått några lopp i kroppen efter uppehåll nu och han blir bättre och bättre. Perfekt utgångsläge här, given på kupongen till 1,69%. Rätt årstid nu för 5 Lindas Girl, ska bli riktigt intressant att se henne igen. ETT MÅSTE PÅ LAPPEN.

V86.8

Förstastrecket 2 Odessa Celeber har fin form, bra läge och snabb ut bakom vingen. Givet spetsbud och min segrare i loppet. 4 Fame Boko kliver ner i klass och ska ha riktigt bra chans nu efter en liten tids uppehåll. 9 Virunga avgjorde på ett mycket fint och enkelt sätt senast, kan absolut vara en segerkandidat. 10 Beautiful Bacardi såg riktigt fin ut vid segern senast, även tagit flera segrar med skor runt om förut.

Share post

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Welcome Offer
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Website: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

När det är V64 på Bodentravet uppe i norr är det så klart stall Petri Salmela man ska ha koll på. Spiken gör återbesök i vinnarcirkeln! V64-1 ... Läs travtips

V86 på Visby travbana som har Sveriges kortaste upplopp på en 1000 meters bana. Ledning inför upploppet blir lite extra viktig här. Goop är i ... Läs travtips