Mina tankar inför veckan v86 omgång. » 28 nov. | Joakim Eriksson -…

Mina tankar inför veckan v86 omgång.

Förra veckan på v86 så föll vi på mållinjen. Vår spik Vincent As blev störd i ledningen av en fågel som flög förbi i sista kurvan och det resulterade i galopp och en fin summa pengar till oss försvann. Mina system spelade in drygt 17.000kr ändå och min ranking satt verkligen perfekt.

Nya tag denna onsdag och jag har verkligen hittat några helt bortglömda drag som jag tror har kanonchans.

Min två olika andelar hittar du här.

V86.1

4 Furious Francis gör debut för Robert Bergh idag och han har tränat på fint. Han har ett bra utgångsläge och kan fixa sig en fin position utvändigt Offshore. Francis har en enorm spurt att ta till och kan plocka ner väldigt många. Mitt förstastreck.

6 Offshore Man har en fin stigande form och två raka segrar med sig i bagaget hit. Kommer han till ledningen blir han svår att fånga in för de andra.

Varningen: Stallet är otroligt nöjda med 5 Dollar Access, formen är kanon och de tror på riktigt fin chans här idag. Måste med vid gardering.


V86.2

8 Knifetown Winner tar samtliga ekipage och vinner med 3 längder idag tror jag. Han har hög kapacitet och betydligt lättare motstånd idag än vad han slagits mot sista tiden. Omgångens bästa spik!

6 Great King Wine har inte riktigt ordning på formen som han haft i somras. Men skulle han snäppa upp sig lite så kan han vara med långt fram på fotot idag. Ska streckas tidigt vid eventuell gardering.

Varningen: 3 Persos Smokie brukar kunna va riktigt snabb ut och ta ledningen. Men nu tillbaka efter lite sjukdom så vet man inte riktigt hur startformen är. Men ska med vid gardering, kanske som femte eller sjätte streck.

V86.3

Min tipsetta är 5 Melissa Montoya. Lövgren har fin form på stallet och rapporterna därifrån idag säger att hon är i riktigt fin form, gjort otroligt bra jobb och träningar.

3 Callmeawinner va riktigt fin vid segern senast. Trots tillägg så satt hon i ledning redan efter 650 meter, därifrån kan hon bli svårslagen.

Varningen: 12 Cheerful Rivner är fältets bästa häst men som dessvärre fått det sämsta utgångsläget. Men hon klarar att göra en del jobb själv och ska absolut inte räknas bort. Tidigt streck trots läget.

V86.4

4 Iglesias Boshoeve har visat fina farter och styrka redan. Han kan mycket väl utmana den stora favoriten här. Formstarke C.J Jepson i sulkyn är ett klart plus. Mitt förstastreck och spik på Idioten.

3 Tinten har visat riktigt fin klass i de tre starter han gjort. Han kan avsluta riktigt snabbt och denna gång har han även fått ett bra spår så kan han komma till ledningen efter en bit så blir han hästen att slå.

Varningen: 8 Accolade vann sin debut på ett riktigt fint sätt men har inte fått det att stämma riktigt efter det. Men jag vet att kapaciteten finns och kan han bara hitta den igen så blir han farlig.

V86.5

7 Magic Happens gick urstarkt sist på v86 och avslutade riktigt fint som tvåa bakom Hakon Von Haithabu. Gick framåt med det loppet och jag kommer nog att vi få se en ny seger idag. Lite vingelrisk från läget men trampar han iväg felfritt så är det hästen att slå.

9 Cashback Pellini håller fin form och kommer från en övertygande seger senast. Bör ha bra chans här och ska med på lappen.

Varningen: 3 Cargo Door gynnas av den långa distansen. Stark och rejäl och kan plocka ner väldigt många på upploppet.


V86.6

Min tipsetta, förstarankade och omgångens bästa drag är 2 Sergie Phefirst. Hästen har toppform för dagen och avslutade ruskigt bra senast på Solvalla bakom Bella M.J. Bra läge här och trampar han iväg felfritt så tror jag att han är långt fram på målfotot.

9 Deep Sea kommer med två raka segrar i raden och har vunnit från detta läge förut. Han har en bra spurt att tillgå över upploppet.

Varningen: 1 Scarlets Grace har inte riktigt fått ordning på vinnarskallen än, kapaciteten finns men hon har svårt att sätta nosen först. Till denna start så rycker de skorna runt om som näst senast. Kan kanske vara en utmanare.


V86.7

3 Stella Newman avslutade som stark tvåa bakom Una Blessed senaste starten. Dessvärre så kom luckan lite för sent på upploppet, annars hade hon stått som vinnare där. Främste utmanaren till favoriten.

11 Stonewashd Diamant har fått ett riktigt tråkigt spår. Hon gjorde det fantastisk bra sist i bronsdivisionen och gick i mål med krafter sparade. Men distansen är nog lite för kort denna gång.

Varningen: 8 Croquet Rose kommer hit med absolut toppform. Hon går bäst i dödens och klaffar det från åttonde spåret så kan hon absolut vinna allting. Given på lappen!


V86.8

2 Indy Lane är betydligt bättre än vad raden visar. Gjorde ett bra lopp senast i bronsdivisionen och har gått framåt med det loppet. Han har vunnit 2/3 lopp med sin tränare. Mitt förstastreck.

1 Coogan såg fantastiskt fin ut senast och han har gjort tre starter för Redèn nu och vunnit två av dom, båda vinster har kommit med Örjan. Ska med på lappen.

Varningen: 5 Mellby Caddy har fått ny omlagd träning nu och har förbättrats rejält. Stallet har höga förhoppningar och kan absolut vara med långt fram. Tidigt streck och en grym kupongrensare i avslutande avdelningen.


Då har ni fått mina korta tankar kring omgången idag. Hoppas ni gillar mina analyser och att jag hjälper till på nått sätt att ni vinner lite pengar.

Följ gärna med på mina system, det är bara klicka på länken högst upp på sidan.


Share post

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Welcome Offer
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Website: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V86 på Visby travbana som har Sveriges kortaste upplopp på en 1000 meters bana. Ledning inför upploppet blir lite extra viktig här. Goop är i ... Läs travtips