Mina korta tankar om V75 Åby och 48 miljoners jackpott. » 14 dec. |…

Mina korta tankar om V75 Åby och 48 miljoners jackpott.

Vi har fina tävlingar Åby att se fram emot denna helgen. Det är även kryddat med 48 miljoners jackpott.

Analysen står till grund för All-In och Jockes 150. INTE för Idioten, där går jag på känslan och siktar in mig på miljonskrällar och att försöka fälla alla de stora favoriterna.

Jag har suttit med omgången nu sen i måndags och jag har fått en rätt så tydlig bild av en annars väldigt öppen omgång. Jag har fyra olika system som man kan köpa in sig på, Jockes All-In, Jockes 150, Jockes Idiot samt Jockes Förstatanken.

Dessa andelar hittar du här.

V75.1

2 Velvet Gio gör debut i klassen men ska ändå ses med bra chans. Stallet tror på hästen och det gör jag också. Ska eventuellt gå med jänkarvagn för första gången. Främste hotet är 1 Sir Q.C som är luttrad i dessa sällskap och även i tuffare. Spår ett tror jag kan bli lite svårt för honom, men när det gäller Åby så finns open stretch att tillgå vilket är positivt. 4 Gigant Invalley gick fint med skor senast och han håller riktigt fin form. Jag tror han kan ge övriga en bra match.


V75.2

Den stora favoriten 3 Arch Lane är streckad till över 70% just nu och jag synar den. Tar givetvis med honom på kupongen men jag tror att mitt drag kan sätta käppar i hjulet på favvon. 6 Viking Preacher har fullständig toppform, han har fått ett kanonbra spår och är riktigt snabb ut. Jag tror kanske kanske att det finns en möjlighet till spets och slut för Preacher.

10 Farlander AM har fortfarande riktigt fin formkurva och kommer ge allt här i den möjlige sista starten för året.

V75.3

Gulddivisionen och omgångens bästa spik 1 Nadal Broline tror jag inte att någon rår på alls. Han slog till rejält sist och vann över bland annat Zenit Brick, OTP och Propulsion. Detta blir en enkel resa. Spik!

V75.4

Den riktigt fina 11 Amerdienne kommer med full form men har dessvärre inte fått något fördelaktigt spår. Men jag tror inte det spelar så stor roll. Han kommer kliva runt samtliga och gå ensam över mållinjen. Tuffaste motståndaren är 4 Velten Versailles som kommer obesegrad efter 4 starter. En start på svensk mark tidigare och inte vunnit här med skor runt om. Fördel min tipsetta som vunnit 5/6 med skor på hovarna. Jag tar ställning här och spikar.

V75.5

Startsnabba 6 Waffle Cone kommer leda detta lopp länge men min segrare 3 Catch My Love kommer att få ta över. 8 Stonewasd Diamant har ruskig form och kommer inte att ge sig utan fajt. Det kommer köras rejält från start till mål!

V75.6

5 Martin De Bos har fått två lopp i kroppen nu efter en månads vila. Debuten efter uppehållet vann han på ett överlägset sett på Åby, knappast sämre till denna starten. 4 Bear Hope har visat framfötterna sista tiden och tagit 3/4 segrar med skor på hovarna. Enligt stallet så är det deras bästa chans i omgången och Goop verkar extra taggad. 2 No Comment vann på ett fint sätt senast, gått framåt med det loppet och kan leda detta lopp runt om.

V75.7

Min tipsetta 3 Exclamation Mark har fått ett riktigt bra spår och jag tror han kan leda runt om. Det finns verkligen motbud i loppet men distansen talar för min etta. Tuffast emot är vår holländska gäst 2 Tuxedo Bi. Han har 5/8 segrar på distansen och jag tror inte att de åker så långt norrut om de inte tror på bra chans. 10 La Diva Rosa övertygade sista biten sist då hon höll på att springa över sina konkurrenter. Finns formen fortfarande kvar så är det en möjlig skräll som ger oss fina pengar.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.