Min analys, rankning och spelförslag till V75 Gävle » 21 maj | Joakim…

Min analys, rankning och spelförslag till V75 Gävle

Comeback i Travstugan lagom till en fin jackpott.

Denna analys utgår från mitt system Jockes Exklusiva. Systemet är preliminärt och kan eventuellt ändras innan inlämning.

För att komma till mina tre olika system som jag lägger klickar du >>> HÄR <<<


Avdelning 1 7 Vikens High Yield kommer från imponerande insatser. Jobben sköter han som han ska och spåret är de riktigt nöjda med då han är en stor häst. Distansen funkar fint och jag tror de är en riktigt bra vinstchans. 6 Falcon AM får Örjan upp i sulkyn. Ruskigt snabb ut i volten och spets tror jag är givet här. De kommer bli en rolig och tuff duell mellan min duo. 11 Hobby De Lìton kommer med absolut toppform. Spåret är inte så roligt och många att runda. Kan vara ett bra platsspel i inledningen.

Ranking: 7,6,11,2,1,5,8,10,3,12,9,4


Avdelning 23 Carry Cash var in9te på topp senast men vann på ett fint sätt ändå. Gått framåt med det loppet i kroppen och kommer sluta långt fram. 8 Lady Youline va enormt fin sist vid segern på Visby. Hon går ner i klass till detta lopp och ska ses med toppchans. 4 And Stitch gick nästan banrekord sist på Åby och visade fint formbesked. Men bra utgångsläge så kan hon absolut vara med där framme.

Ranking: 3,8,11,12,1,4,9,2,10,7,5,13,14,6


Avdelning 34 Merritt har gjort två lopp nu för Daniel Wäjersten och vunnit båda. Ett bra läge nu och jag tror vinstchansen är betydligt bättre än vad de tidiga procenten visar. 11 Mas Capacity har gjort fantastiskt fina insatser sista tiden. Vann med stor galopp senast. Möter betydligt tuffare hästar denna gång och inget vidare spår. Tror han får de tufft. 6 Whelk besitter en fin kapacitet och tål att göra jobbet själv om det skulle behövas. Det finns chans till en riktigt bra placering nu och de skulle rensa fint.

Ranking: 4,11,1,10,6,5,3,12,2,9,8,7


Avdelning 4 – 9 Spang Viktor har gått från klarhet till klarhet. Intrycket senast var hur fint som helst. Är han i samma författning till denna start så kan det vara omgångens bästa spik. 10 Gott Klirr la av över upploppet senast, innan det två raka segrar. Styrkan finns absolut och ska inte räknas bort i pallstriden. 4 S.T.C.C.Faksen var fin vid segern senast. Satt tidigt i ledningen då och kommer få en bra position även nu. Ska ej nonchaleras.

Ranking: 9,10,4,12,2,1,11,15,6,7,8,14,3,5,13


Avdelning 56 Valley Brodde har lyckats med 4 segrar de 5 senaste starterna. Fint läge nu och ska absolut vara överst i rankingen. 2 Viking Brodde gör årsdebut nu men ska räknas direkt. Nurmos är känd för att ställa i ordning direkt. 5 Exodus Brick fick ett stenhårt lopp senast i Kungapokalen och det blev helt fel. Han närmar sig toppformen nu och kan vara med och utmana om en pallplats.

Ranking: 6,2,5,8,7,11,1,10,4,9,3,12


Avdelning 6 – 1 Conrads Rödluva har riktigt fin form nu och har 2/2 segrar i år. Snabb ut bakom bilen så spår 1 kanske passar bra? 4 Racing Mange har något diffus form. Stark och härdad i tuffa gäng och ska inte räknas bort helt. 2 Billie De Monfort står på tur för seger. Han gjort två kanonlopp i rad utan att få vinna. Jag tror att de kanske kan komma nu. En spännande duell väntar här där vinnaren får en biljett till elitloppet.

Ranking: 1,4,2,3,5,6,9,7,10,8


Avdelning 7 – 5 Expensive avgjorde väldigt enkelt senast med Örjan i sulkyn från samma spår och på samma distans. Klar etta. 2 Arabesque är kvick ut och kommer säkert sitta i spets relativt tidigt. Trivs i den positionen och kommer absolut att vara med på linjen. 1 Global Agency har två raka 2or i raden och närmar sig segern. Möter lite tuffare motstånd nu men ska räknas som en skrällchans.

Ranking: 5,2,10,1,3,12,6,11,4,8,9,7


Dagensdubbel-tips

DD1 - 1,2,3,4

DD2 - 5 Expensive

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Färjestad levererar kvällens V64 och som vanligt vid Färjestad-omgången är det Björn Goop som är intressant. Därtill årsdebuterar segerrikt sto i ... Läs travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips