Korta tankar om V75 Bergsåker. » 5 jan. | Joakim Eriksson -…

Korta tankar om V75 Bergsåker.

En spännande omgång och tuffa race idag. Häng med på mina andelar som du hittar HÄR.


V75.1

Klar förstahäst här är 9 Its Showtime Zaz som visat riktigt fin form de senaste gångerna och lättare motstånd denna gång. 1 Lexington Hall håller ja varmt om hjärtat men är tyvärr missgynnas av skor nu på dessa vinterbanor. 11 Zorro Swing kommer göra ett otroligt bra lopp idag enligt stallet och jag blir inte alls förvånad om han bara vinner.


V75.2

14 Ginny Weasley har fin form, går bra med skor och brodd och Bergh låter riktigt uppåt idag, dagens bästa chans enligt stallet. 15 Ile Saint Louis har gått hyffsat nu under vintern men missgynnas av skor runt om. Läget är för dåligt för att hon ska orka runt om hela fältet. 6 Candy Lane gillar ja skarpt. Vann på fint sätt senast på Bergsåker och står riktigt bra till. Ett måste på kupongerna idag.

V75.3

7 Lionel N.O matchas nu sista gången innan PdA och vi kommer få se en riktigt fartfest där jag tror Lionel bara städar av det här fältet. Tuffast emot är 4 Zenit Brick som visat bra klass och form hela hösten och vintern men jag tror inte att han räcker till här. Spik på Lionel på största och mellansystemen idag!

V75.4

3 Björs Viking står 20 meter bättre till än sin värsta konkurrent 15 Bellfaks idag. Jag tror att det blir svårt att hinna i kapp på den krävande banan som råder idag och dessutom är det endast 1640 meter. 

V75.5

Efter strykning på favoriten Cesar F.C så öppnar det upp loppet en del. Men jag har haft samma förstahästar hela tiden och nu är det är 8 Wrongdoer som ensam A-häst och som har en formkurva som pekar rakt uppåt. Blir svårslagen idag. Värst emot 6 Pastorn som har två raka segrar i raden och som dessutom får Örjan i sulkyn denna gång.

V75.6

Detta är en helt öppen historia. 1 Disco Volante har fått ett riktigt fint utgångsläge. Kommer han till ledningen blir han svår att slå. 6 Magnifik Brodde har riktigt fin form och kan springa rysligt fort, kan utmana. 9 Erik Sting har varit ute i tuffa gäng hela tiden och kanske är det äntligen dags att vinna nu? 3 Weekend Fun rapporteras ha otrolig form och skött sin träning exemplariskt. Blir livsfarlig. 

V75.7

Förstastrecket i den avslutande avdelningen är 10 Global Undecided som krossade sitt motstånd senast på Mantorp. Liknande utgångsläge då och jag kan tycka att det känns något lättare emot idag. 7 Yrr har gjort det bra för Bergh hela tiden, främsta utmanaren till min etta men jag tror inte att det riktigt kommer räcka. 11 Vincent Chase gjorde de riktigt bra senast mot betydligt svårare motstånd. Kommer sluta långt fram här.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.