Formen sitter och nu ska sjuan in.

Formen sitter och vi har spelat in riktigt fina pengar i år än så länge. Jag har fått en bra koll på denna omgången och jag tror/hoppas att vi kommer kunna tjäna lite pengar.

Jag vill flagga för travgalan som är nu i helgen. Direkten Ryd är nominerad till Årets Butik samt Årets Ombud. Vi håller alla tummarna för att vi tar hem dessa två segrar :)Avd.1

Klar förstahäst är 11 Zinco Jet. Stallet är optimistiska och tror på seger. Har gjort riktigt bra lopp hela tiden och jag tror det kommer en ny seger här nu. 1 Sahara Sandstorm har gått fint i Finland på dess tunga banor. När man kollar arkivet så är det en riktigt stark häst som tål att göra jobbet själv. Ska med vid gardering.

Urryckare för första gången på 4 Petite Håleryd är väldigt intressant tycker jag. Till en låg procent så kan det va en rolig kantboll.

Avd.2

3 Queen Of Sand kommer med knallform. Kommer få ett perfekt läge i inledningen och jag tror hon blir svårstoppad. Värst emot är 1 El Fitzgerald med Goop. Kommer förmodligen få spets och stanna där länge. 4 Thelma De Glatigne vann på ett riktigt fin sätt senast, endast streckad till 2% just nu, galet!

Avd.3

12 Åsens Aragon har gjort bra tider och fina resultat hela tiden. Har 4/5 segrar från bakspår och rutinerade Sandra Eriksson upp nu. 4 Elsztein är riktigt tuff, man tror att man kommer rekordsänka sina tider detta lopp. Formen är på topp. Ett måstestreck och även en rolig chansspik för den tuffe. 13 Elegant Frost har en vass avslutning och kan mycket väl skrälla här.

Avd.4

Kallblodslopp och två betrodda ekipage. Riktigt fin form på både 10 Järvsöodin och 9 Bellfaks. Det låter otroligt optimistiskt från stallet på båda. Jag väljer även att plocka med 14 Sippson som får Björn Goop upp till denna start och samt 13 Guli Tor som gjort allt kanonfint sista tiden.

Avd.5

14 Fast Moving Cash vann på ett riktigt fin sätt senast, formen har hållit sig god och jag tror den kommer ha toppchans här. Värste konkurrenten står på start, 5 Wind Of Victory. Gjort allt rätt i Finland och kommer göra det riktigt bra här oxå.

Varningen kommer för 9 Undazzled Eyes. Westerholm har otrolig form på sitt stall och ska inte nonchaleras alls.

Avd.6

Spets och slut för 3 Manofthematch? Jag tror faktiskt att chansen är stor. Han står bättre till än värsta motståndaren 5 Je tAime Explosiv som står på 20 meter tillägg. Nurmos är väldigt uppåt på sin och tror på seger. 5 Je tAime Explosiv har tjänat snabba pengar och klättrat väldigt fort i klasserna, jag tror inte han orkar här.

Avd.7

Positiva tongångar från stallet på 1 Survival Kit. Snabb ut, stark häst, bra avslutning. Hästen att slå. 4 Adiago Trot gjorde ett fint lopp efter galoppen senast. Har blivit lite tillfixad inför detta och kommer försöka utmana rejält. 13 Ajlexes Cubano vann på riktigt fint sätt senast över bla. Beau Mec, Kadett CD, Queer Fish och Michelangelo Ås. Ser inte så stort motstånd här. 2,72% just nu gör att man inte kan lämna han utanför vid gardering.

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

TV-system deluxe denna vecka!!!! Ska den få V86 torkan att gå över??? Hoppas det!Xpress omgång med V86 och jag bara älskar upplägget då två banor kör ... Läs travtips

Det är V86-dags från Solvalla och den här veckan Jägersro. Flera utlandshästar besöker V86-spelet och som vanligt ser det intressant ut! V86-1 ... Läs travtips

Jag tänkte att jag provar ett nytt upplägg av analysen denna vecka genom att skriva kort om mina spikar, spelvärda skrällar och lite "tänk på"- saker. ... Läs travtips

Tiden rinner iväg och snart är februari slut, för oss har vårvädret börjat visa sig och det blir ljusare, nu får vi hoppas att spelet ska värma som ... Läs travtips