Formen sitter och nu ska sjuan in. » 8 feb. | Joakim Eriksson -…

Formen sitter och nu ska sjuan in.

Formen sitter och vi har spelat in riktigt fina pengar i år än så länge. Jag har fått en bra koll på denna omgången och jag tror/hoppas att vi kommer kunna tjäna lite pengar.

Jag vill flagga för travgalan som är nu i helgen. Direkten Ryd är nominerad till Årets Butik samt Årets Ombud. Vi håller alla tummarna för att vi tar hem dessa två segrar :)Avd.1

Klar förstahäst är 11 Zinco Jet. Stallet är optimistiska och tror på seger. Har gjort riktigt bra lopp hela tiden och jag tror det kommer en ny seger här nu. 1 Sahara Sandstorm har gått fint i Finland på dess tunga banor. När man kollar arkivet så är det en riktigt stark häst som tål att göra jobbet själv. Ska med vid gardering.

Urryckare för första gången på 4 Petite Håleryd är väldigt intressant tycker jag. Till en låg procent så kan det va en rolig kantboll.

Avd.2

3 Queen Of Sand kommer med knallform. Kommer få ett perfekt läge i inledningen och jag tror hon blir svårstoppad. Värst emot är 1 El Fitzgerald med Goop. Kommer förmodligen få spets och stanna där länge. 4 Thelma De Glatigne vann på ett riktigt fin sätt senast, endast streckad till 2% just nu, galet!

Avd.3

12 Åsens Aragon har gjort bra tider och fina resultat hela tiden. Har 4/5 segrar från bakspår och rutinerade Sandra Eriksson upp nu. 4 Elsztein är riktigt tuff, man tror att man kommer rekordsänka sina tider detta lopp. Formen är på topp. Ett måstestreck och även en rolig chansspik för den tuffe. 13 Elegant Frost har en vass avslutning och kan mycket väl skrälla här.

Avd.4

Kallblodslopp och två betrodda ekipage. Riktigt fin form på både 10 Järvsöodin och 9 Bellfaks. Det låter otroligt optimistiskt från stallet på båda. Jag väljer även att plocka med 14 Sippson som får Björn Goop upp till denna start och samt 13 Guli Tor som gjort allt kanonfint sista tiden.

Avd.5

14 Fast Moving Cash vann på ett riktigt fin sätt senast, formen har hållit sig god och jag tror den kommer ha toppchans här. Värste konkurrenten står på start, 5 Wind Of Victory. Gjort allt rätt i Finland och kommer göra det riktigt bra här oxå.

Varningen kommer för 9 Undazzled Eyes. Westerholm har otrolig form på sitt stall och ska inte nonchaleras alls.

Avd.6

Spets och slut för 3 Manofthematch? Jag tror faktiskt att chansen är stor. Han står bättre till än värsta motståndaren 5 Je tAime Explosiv som står på 20 meter tillägg. Nurmos är väldigt uppåt på sin och tror på seger. 5 Je tAime Explosiv har tjänat snabba pengar och klättrat väldigt fort i klasserna, jag tror inte han orkar här.

Avd.7

Positiva tongångar från stallet på 1 Survival Kit. Snabb ut, stark häst, bra avslutning. Hästen att slå. 4 Adiago Trot gjorde ett fint lopp efter galoppen senast. Har blivit lite tillfixad inför detta och kommer försöka utmana rejält. 13 Ajlexes Cubano vann på riktigt fint sätt senast över bla. Beau Mec, Kadett CD, Queer Fish och Michelangelo Ås. Ser inte så stort motstånd här. 2,72% just nu gör att man inte kan lämna han utanför vid gardering.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Det är mycket som står på spel denna tisdag kväll från Solvalla. Uttagningar till Oaks och Kriteriet där de två främsta i varje lopp går ... Läs travtips

V86 1 Öppen inledning där jag väljer att nämna 3 hästar. 8 Quiz Töll gjorde årsdebut på V75 häromveckan och lär gått fram rejält efter det loppet. 3 ... Läs travtips

Lördagens V75 avgörs från Färjestad där det både ska tävlas i Unionskamp och där avslutningen kan bli en "perfect" sådan från bästa möjliga ... Läs travtips