Dagens tankar om v75 Solvalla » 24 nov. | Joakim Eriksson -…

Dagens tankar om v75 Solvalla

Mest inspelat i onsdags på v86 av samtliga system blev det på min stora andel, Jocke 150. Känslan för denna omgång är minst lika bra. Vi bjuds på kanonfina finaler och heta drabbningar.

Mina tre olika andelar hittar du här.

V75.1

1 Very Kronos har visat att han är riktigt bra för klassen. Det blev lite bekymmer sist och han missade tyvärr Breeders finalen. Spåret är inte det mest ultimata och jag tror att han kommer sitta fast i innerspår och få det svårt. Dock ska han med på kupongen.

5 Dear Friend har gjort det riktigt bra hela året, hon har bevisat att hon räcker till mot hingstar och valacker tidigare. Med ett bra spår, snabb ut och en finfin form så är det mitt förstastreck.

Varningen: 10 Handsome Brad har inte fått så bra spår här. Men kapaciteten i hästen är kanon och man rycker även skorna till denna start plus att man hänger på en jänkarvagn. Kommer vara med och slåss om förstaplatsen.

Måste även varna för den grymma 7 Zoko Lane där man rycker alla skor idag och går för seger! Given på lappen.


V75.2

9 Caligula har fått ett tråkigt spår, men det drar inte ner förhoppningarna. Hästen är kapabel att köra tuffa lopp och kan göra jobbet själv om det skulle behövas. Löser det sig fint och Robert får chans att avancera tidigt i loppet så finns riktigt bra chans till seger.

5 Cobbys Olifant har fått ett fint läge här. De har siktat på just denna final länge nu och man väljer att rycka samtliga skor. Han gick med tåskor bak senast och vann på ett riktigt fint sätt. Alltså en till växel denna gång. Min förstahäst i loppet.

Varningen: 2 Cash Simoni är ett styrkemonster. Han har en riktigt bra uthållighet och tål tuffa upplägg. Med lite klaff i loppet här så är han långt fram på målfotot.


V75.3

1 Vamp Kronos fick ett riktigt skitlopp senast och galopperade. Det loppet är bara att glömma. Spåret passar henne bra då hon är riktigt snabb ut. Jag tror att det kan bli spets och slut även om det kommer bli rejäl körning över upploppet.

6 Zacks Zoomer kommer med kanonform, har varit ute i tuffa lopp förut. Fick dock stryk av 12 High Glider senast över upploppet efter tuff körning. Båda ska med på kupongen.

Varningen: 9 Enterprise är en riktigt kapabel hingst. Han har fått fin hårdhet när han varit och tävlat i USA och distansen passar fint. Ska ses med chans i ett fartfyllt lopp.

V75.4

12 Ile Saint Louis blir bara bättre och bättre hela tiden, med två segrar närmast i raden samt toppform så tycker jag att det är en befogad favorit och hästen att slå. Med 9/19 segrar på distansen och med 6/8 segrar på aktuell bana PLUS toppform så kan jag inte annat än att spika denna fina häst!

Varningen: 11 Absolut Gehör har visat fin form. Med rejäl klaff i loppet och tur med positionerna så kan hon absolut vara med långt fram.

V75.5

Mitt förstaval här är 5 Heart of Steel som har riktig fin form. Får han en fin position i det främre ledet så blir han livsfarlig över upploppet. Peter är riktigt nöjd med honom för dagens och de har stora förhoppningar på honom.

6 Global Unprotected har visat riktigt fin stil i sina lopp nu, dessutom riktigt bra spår denna gång, äntligen. Ska med!

Varningen: 7 Mega Star är den som trivs bäst på distansen sett till antal segrar, med hela 9/22 segrar så är han bäst i fältet. Har även vass spurt att ta till.

V75.6

12 Propulsion är väl egentligen en klass för sig. MEN, denna gången så har Redèn aviserat skor runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag. Jag kommer försöka fälla med min absoluta favorithäst!

4 On Track Piraten. De två senaste starterna så har han varit enastående. Hans årstid har verkligen kommit och han är bättre än någonsin. Dessutom väljer Sundberg att styra själv denna gång. Barfota runt om! Min förstahäst och spik på Idioten.

Varningen10 Antonio Tabac har 5 raka segrar och överraskat oss alla. Framförallt debuten näst senast i Guld där han vann mot Nadal Broline på ett otroligt fint sätt.


V75.7

1 Global Trust har 3/3 segrar detta år och har vunnit på riktigt fina sätt varje gång. Nurmos har riktigt bra ordning på sina hästar och han håller denna högst av hans tre i detta lopp. Samma för mig, jag spikar på min stora kupong!

Varningen: 7 Hawk Cliff har gått från klarhet till klarhet de sista starterna. Denna gång så sitter Mika Forss upp bakom istället för Björn Goop som vid segrarna. Jag ser det som ett klart minus och rankar ner ekpiaget lite därför. Men kapaciteten i hästen finns kvar och han kan ara med långt fram.

Då har ni mina tankar kring omgången. Gå gärna in och rygga mina system på sidan.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Det är mycket fin klass från Bergsåker denna torsdag kväll. Tidigare hemmatränaren hoppas jag visar musklerna direkt i V64-1!Muscle Hustle ... Läs travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten och här går Martin Engström igenom V75-lördagen! Våra ... Läs travtips

V75 1 7 Randemar R.D gjorde det bra som 2:a bakom Zalie Gar senast och formen är på topp. Är snabb i voltstart. 10 Pastor Power såg smällfin ut ... Läs travtips

På söndagen är det fyraåriga stonas stora dag. Stochampionatet 2019 ska avgöras och i övrigt fin klass på omgången!Din andel hittar du ... Läs travtips