Analys till V86 Jägersro/Solvalla 27/1. » 26 jan. | Joakim Eriksson -…

Analys till V86 Jägersro/Solvalla 27/1.

Avdelning 15 Toddler såg kanonfin ut senast vid tredjeplatsen. Bättre distans nu och spetschans. Kommer leda länge. 3 Kung Edward gynnas av kort distans och har haft fin form en tid nu. Kommer gasas från start för att försöka nå ledningen. 8 Hierro Boko har inte sett ut som han brukar de senaste starterna. Rent kapacitetsmässigt så vet jag att han kan slå det här gänget.


Avdelning 26 Mellby Good är riktigt stark av sig och står sig fint i klassen. Gynnas av bilstart och hyffsat snabb direkt. 2 Alè Pride Gar har väl inte riktigt visat vad hon kan. Har hon en bra dag så kan hon blanda sig i topptrion. 5 Let it Go gick ett tufft lopp senast och gjorde det riktigt bra. Allt har varit lugnt efter det loppet och hon kommer förberedd.


Avdelning 32 Valeria Wareco blev instängd senast och galopperade. Har fin form och trivs bra i ledningen. Tipsetta. 4 Miriam Håleryd utvecklas fint hela tiden. Inte vunnit sedan i september men en fin pallplats nu är inom räckhåll. 11 Restless Heart kommer tillbaka efter vila nu och formen är ett frågetecken. Men jag vet att hon har fint kunnande för att blanda sig i striden.


Avdelning 42 Ingesson såg fantastisk ut senast vid segern på Bollnäs. Vann rätt så enkelt och gynnas av distansen. 9 Llama Tooma gör alltid fina lopp och ger aldrig upp. Riktigt tuff och kommer utmana om segern. 4 Fleur Mearas avslutade fint senast som tvåa. Lite kuskminus men ska inte räknas bort.


Avdelning 54 Laradja Vrijthout gör debut för Conrad Lugauer nu. Han verkar väldigt ambitiös hemma på gården och väldigt vass. Givetvis svårbedömd men har gått fint nere i Belgien tidigare. 7 Falm går ner lite i klass från senaste loppet. Tagit det loppet på ett bra sätt och väl förberedd för detta. 5 Dandit har gått fina lopp sista tiden utan att få någon utdelning tyvärr. Galopperade näst senast. Snabb från start och fint läge.


Avdelning 61 Coogan tycker jag är huvudet vassare än resten här. Haft en liten paus men brukar prestera bra direkt. Går ner i motstånd. 5 Dom Perignon var inte sig själv senast. Kan vara lite för kort distans nu. Snabb från start så lär laddas. 3 Jaguar Dream har varit ifrån sen maj 2019. Classe väljer att slänga på helstängt och bike direkt vilket jag tycker är lite spännande. En outsider som absolut har grundstyrka att utmana.


Avdelning 79 Zaffiro Jet har vunnit nästan hälften av sina starter och håller fin form. Vann senast på riktigt fint vis och ska absolut räknas som segerkandidat. 2 Dynamite Light har två segrar de tre senaste starterna men dock i montè. Kan tända till bra. 4 Ofelia O.E fick ett svårt lopp senast. Jörgen var ändå nöjd. Bättre läge nu och ska med på lappen.


Avdelning 8 – 1 Lord Horse har visat fin form senaste starterna och inte missat pallen på de tre senaste. Bra läge och trivs i täten. 2 Happy Romeo står fint inne i loppet och kommer gå för spets direkt. Kan bli knepigt då många snabba vill dit. 3 Amigo Racer hade det lite knas senast med loppet men fullföljde bra. Adielsson upp i sulkyn igen vilket är ett stort plus.


Dagens Dubbelförslag

2.4.9 – 1

9 – 1.2.3

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

KORT OM OMGÅNGEN; Segerrikt tema! Vad man framförallt fastnar för kring torsdagens V64-omgång är att det i flera av loppen startar segerrika hästar. ... Läs travtips

Jackpot och läge att gå "all in" ikväll Tisdagens omgång från Solvalla (flyttades från Eskilstuna) blev inte direkt något att hänga i julgranen, med ... Läs travtips

Dags att besöka Romme denna härliga lördag och det är med en härlig revanschlust vi kliver in i denna omgång och nu är det väl dags att ta betalt ... Läs travtips

En spännande V75 omgång från dalatravet och Romme väntar denna helg. Många fina hästar och lopp att se fram emot och det ser på förhand ut som att ... Läs travtips